Ailemle esim arasindayim ne yapmaliyim?

5 senelik iliskim var 1 sene önce nisanlandik mayistada nikah kiydik yaza dogru dugun olacak (nikah vize islemleri icin kiyildi ben yurt disindayim esim turkiyede) birbirimizi seviyoruz oyle buyuk sorunlarimiz yok ama ailem cok zorluk cikardi basta istemediler isi uzattilar falan simdi ise esimin vizesi cikti geldi buraya 10 gun once ona burada is bulacaktik calisip evi duzecektik sonrada dugun olacakti (normalde ailesi mobilyalari tr den yollayacakti bende burada evi tuttum duzenleyecektik dugunu yapip gelcektik esimin ailesi kredi cekecekti ama sonradan bizden borclari odemek icin surekli para isterler diye babam oglan onden gelsin calissin aileside bisey istemesin dedi, kis buda biraz sorun oldu ama neyse) esim geldiginden beri 10 gundur bizde kaliyodu hersey iyiydi 3 gun once babam eve gec geldik diye kizdi (8 de) esimde biraz ses tonunu yukseltti ben varim yaninda niye huzurumuzu kaciriyosun baba diye ertesi gunde kalmak icin tuttugumuz eve gitmek istedi (ev daha bos esyalar alinacak) o gece kal yarin seni ben birakirim dedim ertesi gun kahvaltida Babam eve gitmek istiyomussun biz birakalim seni dedi esim gerek yok ben hallederim dedi biraz tartisma oldu, eski konular acildi (Babam gecici olarak yaninda calismasini istedi ilk etapta kendisi tamirci, esim istemedi, babamda kizima deger vermiyosun demekki kizim burada kira öduyor sen is begenmiyosun keyif mi catmaya geldin burada hani ne is olursa olsun yaparim demistin tarzi cumleler kurdu, sert cikisinca esimde ben istemiyorum tamircide calismak niye zorluyosun diye sesini yukseltti sonra konu altinlara geldi istedigimizde zaten takilmadi diye mevzular biraz uzadi sunu yaptiniz bunu yapmadiniz diye vs vs) Sonradan esim ben eve gidiyorum dedi babam kalkip tamam birakalim bari dedi esim ben hallederim dedi kapiyi cekti cikti (1,5 saat yuruyerek ev) ben sadece aglayarak arkasindan baktim gitme lutfen diye, yinede gitti bana kalsa pesinden giderdim ama ailem izin vermedi o gun beni hic aramadi ertesi gun aradi annem acma dedi, 20 kere arayinca sonunda dayanamadim actim, aglayarak niye pesimden gelmedin kayboldum ben yol bilmem iz bilmem tek basimayim dedi, icim parcalandi o an ama beni birakip gidende oydu, ben gitme diye yalvardim ona, sonrasinda babam bu is bitmistir dedi , geri esim babamin yanina gidip konusmaya calismis, gerekirse ayaklarina kapanirim diye, bizede geldi konusmaya calisti dikkatli olcam bi daha diye ama ailem kabul etmedi havaalanina biraktilar turkiyeye bilet alip yolladilar, simdi ailem bitti unut onu diyor esim cik gel ben sana her turlu burdada bakarim diyor ben asla birakip gidemem cesaretli bi insan degilim , onun caba sarfetmesini ailemi ikna etmesini istiyorum ama evlendikten sonrada bu sorunlar yine yasancak, esim bu sekilde devam edip aileme sesini yukseltirse nasil mutlu olcam anlasmazlik oldugunda? Esim soz veriyor bi daha yapmicam diye ama ne yapmam gerektigini bilmiyorum, biraz zor bi insan dik kafali olabiliyor ayni evin icine girince banada yaparsa nolcak?

Ailemle esim arasindayim ne yapmaliyim?