Ailemle ne yapacağım?

Önceden yazdığımda farklı şehirde üni kazan ve git bu evden demişlerdi herneyse anlatıyorum. Babam annemi aldattı, kendisi narsist ve çift kişiliği var bir dediği öbür dediğine uymaz. Tamam uymasın ama maddi olarsk bu bize zarar veriyor doğru düzgün kıyafetim yok? Hat borcum ödenmiyor ve bunu söylediğimde öderim diyor ve gecistiyordu bu akşam tekrar açtım aynı konuyu ve kıyafet konusunda odamın dağınık olduğunu giysilerimin yerde olduğunu değer vermediğimi söyledi dağınıklığım konusunda haklı evet ama bende ağır depresyon ve ciddi kaygı bozukluğu geçiriyorum ilaçlardan yataktan kalkamıyorum. Anneme gelirsek sürekli babamla kavga eder ve geri barışır her seferinde bosanıcaz derler ama yok. Sürekli evin içinde tartışma olur ve babamın para vermediğini oda söyler sürekli hatta maddi şeylerden çoğu kavga ama bunu onun yanında babama dediğimde babamı savundu. Ki savunduğu kişi onun hasta olduğunu düşünüyor ve bana gizlice soyluyorken😊😊. üniversiteye gitsem oraya da para göndermezler ki. Ne yapicam ben bunlarla. Daha bunların üstüne ev almayı düşünüyorlar KAFAYİ YERSİN daha 500 TL veremeyen adam sana ev mi alicak SENCE?

Ailemle ne yapacağım?