İki ay sonra nişanım var. Sevgilimin kız kankasının nişanıma gelmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım?

Arkadaşlar merhaba. Sevgilimle Farklı şehirlerde yaşıyoruz. İki ay sonra nişanımız var. Benimle tanışmadan önce olan bir kankası var. Biz sevgilimle flört döneminde bir yıl önce üçümüz tatile gitmiştik. Kız orada benimle yarışır gibi davrandı. Biz el ele tutuşuyorduk felan tabi. Ama tatilin bitmesine yakın sevgilime “ erkan Mersin’e dönünce bana gel şarap içelim “ dedi. Bizim aramızdaki durumu biliyor. Ayrıca benimle sevgili değilken yakın bir yere tatile gidip aynı odada kalmışlar bunu da kız söyledi üçümüzün birlikte olduğu tatilde. Biz oda kahvaltı mı almıştık dedi. Sevgilim de seninle ilişkim bu şekilde değilken bir yıl süredir evine gitmiyorum ama gittim şarapta içtik asla etkileşim olmadı o benim kardeşim dedi. Bizim nişanımıza gelmek istiyor düğünümüz için heyecanlanıyor dedi. Bana görüşme mi demek istiyorsun dedi. Bu arada kız 4 yıllık felan arkadaşı. Ben açık açık görüşme demedim zaten ilişkimiz ciddiyet aldıktan sonra 15 günde bir görüşmeye başladı. Daha önce haftada iki kez felan görüşüyordu. Kız beni ilk gördüğünde çok güzelmişsin erkanın anlattığı gibi felan dedi. Tatilde Kızla tek kaldığımızda Erkan sana gerçekten çok değer veriyor dedi. Ama benimle onun flört olduğunu bile bile yanımda evine şarap içmeye davet etmesi, biz oda kahvaltı mı gitmiştik diye onu duyurması iyi niyetli gelmedi. Nişanıma asla gelmesini istemiyorum görüşmesini de aynı şekilde. Nişanlanmak üzereyim hayatımda böyle birinin işi yok. Psikolojim berbat. Sizce ne yapmalıyım

Güncellemeler
+1 yıl
Açık açık görüşmesini istemediğimi söylemeli miyim
İki ay sonra nişanım var. Sevgilimin kız kankasının nişanıma gelmesini istemiyorum. Ne yapmalıyım?