Arkadaşlar nişanlımla anlaşamıyorum nişan atılsın diyorum kız olmaz diyor 1 yıldır beraberiz adım çıkmış babasıda olmaz nişan atılmaZ 1 yıldır kızımla oturup kalkıyor anlayışsız bir aile ne yapabilirim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 786 cevap paylaştı.
+1 yılKızı zorla yamıyorlar sanırım. İstemiyorsan bitir. Mahkemelerde uğraşırsın sonra. Çocuk falan da olursa ömür boyu sıkıntı. Ayrıl bir an önce bakma babasının falan ağzına. Kendini düşün önce!
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı. Yüzüğü parmağından çıkar. ve onun avucuna bırakıp ortamı terk et
Bu haraketle zaten nişanı atmış olursun.
En azından ileride evlenip boşanmak yerine nişanı atman daha hayırlı olur.014 Yorumla
Soran+1 yılYaptım onu ben ailesi ailemi aradı kan dökülür namus bu dedi kıza diyorum sen konuş ailenle ben bu çocuğu istemiyor de olmuyor de hayır konuşmam diyor
- +1 yıl
Onu gerçekten istemediğini anlaması lazım. Bunun için
İletişimi kes hiç bir şekilde görüşme bu sayede nişanı onun atmasına olanak vermiş olursun Onu gerçekten istemediğini anlaması lazım. Bunun için bir süre iletişimi kes hiç bir şekilde ne görüşme konuşma..
Zaten biraz gururu varsa bu duruma tahammül edemez nişanı kendisi atar
Soran+1 yılBen bu kızla yatım derken öpüşme sevişme oldu
Soran+1 yılYarın akşam yüz yüze son görüşsek mi ortada büyük emek var
Soran+1 yılNeyse konuştuk şimdi akşam 5 te gelip seni alacam dedim
Soran+1 yılTaksiye bin gelmi diyim tavrımı koymak istiyorum
Soran+1 yılBide şöyle bir durum var benim eski sevgilim güzelik solunda çalışıyor bana diyor sen ona geri gittin o yüzden nişanı atmak istiyorsun bahane arıyorsun
Soran+1 yılTamama
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
42
Cevap
19Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendinden soğut.
"Benle evlenince penceren bile bakamazsın başka adamlar görür keserim seni" de.
"En az 3 çocuk doğrucan kadınsın sen ne işin olur başka otur evinde, 3 senede 1 çocuk doğrucan atalar nedemiş karnından sıpayı sırtından sopayı eksik etcen" de.
"eve geldiğimde ev pis olursa, yemek hazır değilse döverim seni, başka ne işin varki o r * s p u" de, evlilik şartları bunlar kabul edersen olur de
Böyle kıro gibi davran ailesinin önünde de böyle davran ailesi biraz düzgün insanlarsa vermezler zaten.09 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsopayı eksik etmicen*
- +1 yıl
Bu nasıl bi akıl vermek
Cevap sahibi+1 yıl@Hamsiliekmek soğusun kendinden neyi yanlış dedim sülük gibi yapışmış kızda aileside
- +1 yıl
Doğru olan bu mu yani
Soran+1 yılKardeş ben bunu desem ailesi beni keser
- +1 yıl
İçeri bile alırlar seni
Cevap sahibi+1 yıl@Hamsiliekmek nasıl bir aileye denk geldin nişan atmak ne zaman namus meselesi oldu. Keserleri ciddi mi söylüyorsun esprimi yapıyorsun?
- +1 yıl
Yanlış etiket heralde
Cevap sahibi+1 yıl@Hamsiliekmek özür dilerim
+1 yılKardeş nişan zaten bunun için var
Başına dert alma gerek yo
Bugün bunu yapmaz isen yarın olacaklardan sen mesulsun
Keşke deme.
Demeyin ailene yazık olacak
Dökül saçil boşan. ... basindayken dön11 Yorumla
Soran+1 yılEvlendikten sonra boşanırsınız daha iyi mi? Sor bakalım ne diyecek
Ben insanları anlayamıyorum illa evlenip usulunden bi de çocuk yapıp öyle mi dönsün eve.. Bırak işte yol yakınken bitsin zararın neresinden dönülse kardır🙄
30 Yorumla
+1 yılKardeş yardımcı olunacak bir şey yok. Eğer gerçekten istemiyorsan, istemiyorum de yani. Zor bir süreç ama istemediğin biriyle evlenmekten iyidir.
22 Yorumla
Soran+1 yılİstemiyorum diyorum zaten kız salağın biri ya anlamıyor
- +1 yıl
Sen ailenle konuş onlar konuşsun, daha fazla ciddiye alırlar.
+1 yılEğer içinde şüphe varsa şüphe güvensizlik üstüne evlilik kurulmaz ama önce bir adım atarken iyice düşün konuş sor hemen kestirip atma dinle açıklamasını
04 Yorumla
Soran+1 yılDinledim açıklamasını korktum dedi hata yaptım dedi
- +1 yıl
Söylemesi gerekiyordu sana ne olursa olsun gizli saklı olan her şeye karşıyım özellikle evlilik yolunda
Soran+1 yılSöylememiş
- +1 yıl
Kararı sen vereceksin içinde şüphe olursa ilerde mutlaka yine sorun çıkar ama yok güveniyorsan istiyorsan ona göre hayırlısı neyse o olsun
Erkeğin kızla zorla evlendirilmesi bu resmen... Türk filmlerindeki gibi ya çok ilginç. Böyle bir evlilik kızlarına ne fayda sağlayacakmış ki... hayret doğrusu
02 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum güvenim kalmadı zaten bitsin istiyorum yardımcı olun
+1 yılBöyle salakça bir cümle kuruyorlarsa o da sizin sorununuz de yüzüğü masaya koy ve evden çık. Zorla evlilik mi olurmuş ya daha neler
20 Yorumla
+1 yılAf edersin hem sevgiliyken
Hep nisanliyken zaten evlenecez yaa diyip
Zinanın dibine vurduysan
Ben de kizin babasi olsam veya o kiz olsam hayirdır derim80 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılOlmuyorsa simden olmasın bunu uzatmanın negeregi var evlenmek sizsiniz sonra da bikac ay çekmez bosanirsiniz negerek var buna onlar nasıl aile zorlami evlendiricekler çok saçma insanlar varya
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 606 cevap paylaştı. At gitsin boşver ilerde daha büyük sorun olur yol yakınken bırak gitsin kimse senin hür iradeni zaten engelleyemez bu arada seni kandırmaya çalışabilir sankin kanma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 340 cevap paylaştı.
+1 yılEvlendikten sonra boşanırsınız daha iyi mi? Sor bakalım ne diyecek
14 Yorumla
Soran+1 yılSorayım mı şimdi bunu
- +1 yıl
Sor
Soran+1 yılSordum bana diyor niye aldatır mısın
- +1 yıl
Mutsuzsum de aldatsann ne degişir
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kardes bu devirde cogu kız böyle bak iinan benim bii arkadaşım niişanlsnddı şifresı var bende kızın hergüün başka erkekle konuşuyo aama oğlanınn haberı yok üzülüyorum ben ya
16 Yorumla- +1 yıl
Cidden sizin arkadaşınız karaktersizligin bayrağını tutan biriymiş
Soran+1 yılEbru sence haksızmıyım
- +1 yıl
Olaya bak insanın güvenesi gelmiyor sonra kızlara erkeklerde daha çok gerçide her ikisininde...
- +1 yıl
Carmine özel gelirmisn 😄
- +1 yıl
Xperim yetmiyor kardeş😂
- +1 yıl
İstek atıyorum kabul et
Gizli Üye(36-45)+1 yılZorla Güzellik olmaz şimdi böyleyseniz ilerde çok büyük sorunlar yaşarsınız. Senin baban yok mu onlar konuşsun. Cok kötü evlilikler var kızın ailesi göz göre göre buna nasıl müsade ediyor kendi kızlarınıda mı düşünmüyorlar
00 YorumlaYüzüğü çıkar parmaktan.
Ver eline bu kadar.
Ama umarım haklı bir sebebin vardır.
Onu düşünerek dedim bunu.
Kimseyi üzme.00 Yorumla
+1 yılNeden atmak istiyorsun? Bir kız için can sıkıcı bir durum kolay kolay istemez hele birde ailesi sorun yapıyorsa unut
00 Yorumla
+1 yılNişanlanmadan önce aklın nerdeydi ne aceleniz var anlamıyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılnişanlım iki taraflı bozulduğunda hiç görmedim Sen at nişanı onlar kendi kendine evlendirecek değil ya kızı ister istemez atılır
10 Yorumla
+1 yılAtmak istiyorsan at zorla birşey yaptıracakları yaşta değilsin..
10 YorumlaAnlaşamadığınız kişiyle neden uzattınız nişani ama bana kalırsa başından gitmeyen iş sonradan düzelmez
00 YorumlaNe sacma ya evlenince daha kötü olucak farkında değil sanırım ailesi
11 Yorumla- +1 yıl
ya da başını bağlamak istiyorlar 🤔
+1 yılBiraz geç fark etmişsin. Ama ayrıl. Senin istediğin önemli burada.
00 YorumlaYeni mi anladın anlasamayacagini. Neyse ailene söyle
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNebicimsin ya insan sevdigine sahip cikar. Nasil evlenceksin sen.
116 Yorumla
Soran+1 yılBenim ona olan güvenim sarsıldı olmuyor dedikçe adamlar nişan atılmaz diyor
Cevap sahibi+1 yılIstemiyorsan zorla evlenecek degilsin. Ileride bosamaktan iyidir. Ama guvenin neden sarsildi ki
Soran+1 yılYa şöyle eski erkek arkadaşı bunu arkadaşlarına soruyor arkadaşlarıda nişanlı diyor Buda fake hesap açıp çocuğuna yazıyor ama bana haber vermiyor benim haberim olmuyor sonra çocuk beni instegramda buldu yazdı dedi ben onu seviyorum falan bende dedim bana niye söylemedin neden yazdın ona dedim sustu
Cevap sahibi+1 yılHakli sebepmis kardesim
Soran+1 yılBu durumda benim ne yapmam gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılNisanlinin fake hesap acip cocuga yazma sebebi neydi?
Soran+1 yılDurum bu çocuk bunu kızın arkadaşlarına sormuş hepsi nişanlandı demiş oda demiş ben onu seviyorum nişanlısına ulaşacam nişanlımın arkadaşı bunu nişanlıma söylüyor oda ona fake hesaptan yaZıyor bana ulaşmasın diye
Cevap sahibi+1 yılE ulaşmasin diye yazmis ne var ki bunda
Soran+1 yılSonra o çocuk bana instegramda ulaştı dedi seviyorum falan kafam alak Bulak
Cevap sahibi+1 yılSenin nişanlin ona yuz vermiş mi onemli olan bu
Soran+1 yılBilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılNe yazismis okudun mu
Soran+1 yılEkran attı bana kız demiş beni tehdit etmeyi bırak defol git falan ama ne kadar inandırıcı bilmiyorum
Cevap sahibi+1 yılSenin nişanlina guvenmen gerekiyor. Bunun icin de zamana ihtiyacin var. şu an konusuyonuz mu? Kiz kafanin karışık oldugunu onu birakmak uzere oldugunu bilip korkiyor mu
Soran+1 yılKonuşuyoruz evet oda diyor hata yaptım söylemedim bende bitirelim dedim şüphe üzerine evlilik kurulmaz
Cevap sahibi+1 yılValla haklisin aslinda. Biraz zamana birak.
Gizli Üye(30-35)+1 yılSudan sebeple mi nisani atmak istiyorsun? Neden karsi taraf tepki veriyor ki? Hem bisani atmak istediginden nereden haberleri var ki?
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKizla cikarken gezerien tozarken aklin nerdeydi? Simdi mi aklin basina geldi? Sana hersey mustehak aslinda
00 YorumlaAdam gibi otur konuş biz ilişkiniz içinde değiliz detayları bilmiyoruz nasıl yardımcı olalım kardeş
011 Yorumla
Soran+1 yılYa nereye gitsem konum istiyor ne yapsam söyle diyor konum atmayınca tavır yapıyor küsüyor numaramı siliyor
Soran+1 yılHayır aldatmıyorum onun hatası oldu bana
Soran+1 yılBen söylüyorum o ben ayrılmam diyor seni başkasına vermem benim sana yanlışım olmadı büyük yeminler ediyor ne yapayım
Soran+1 yılBittirmi diyorsun direk
Soran+1 yılKısa yoldan bittir diyorsun yardımcı olsan biraz
Soran+1 yılBilmiyorum bana ihanet ettimi etmedimi bittirmek mi iyi
Gizli Üye(30-35)+1 yılkabul etmesi gereken bir şey değil at gitsin madem sevmiyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla at biran once yoksa yanan sen olursun, goz gore gore boyle bi hatayi yapma...
00 Yorumla
+1 yılBizi çat diye bırakırlar arkasından bakakaldık sen karşı taraf kabul etmedi atamadım diyorsun. helal
12 Yorumla
Soran+1 yılBende bitirmek istiyorum zaten ama ailesin sıkıntı
- +1 yıl
Engelliyor ulaşamıyorsun napacaz kapıya mı dayanacaz bırakıyorsun böylece. cok ilginçmiş sizinki. İstemiyorum sevmiyorum diyince neden diye de sorulmaz. Sevmiyorsundur açıklanmaz ki bu :)
+1 yılYol yakınken kararının kesün oldugunu bellü et ayrıl verem eder öyle leri omrun boyu nün pişman olursun
00 YorumlaBro evlilikler bitiyor sen nişan diyosun istemedigin bir kizla evlenicen sonra bosanmak daha mi iyi olucak?
00 Yorumla
+1 yılEvli değilsin karşı tarafın kabullenmesine gerek yok bir insan ayrılmak istiyorsa o işin bitmesi gerek
00 YorumlaReis evlenirsen daha sıkıntı olur boşanmak isteyen taraf olduğundan dolayı birde nafaka ödenen gerekicek diye biliyorum
00 YorumlaAyrıl gitsin sevgiliyken anlaiamadığınla evlenince asla anlaşamazsın
10 Yorumlanişanı at zorla evlendiğinde zor şeyler yaşarsınız yolun neresinden dönsen iyidir
00 YorumlaÇocuk oyuncağı değil oturup konusmalisiniz 1 yıl yani adınız çıkmışsa Adamca sahip cikican
00 Yorumla
+1 yılZorla güzellik olmaz ayrıl gitsin olmayacağını biliyosan herkesin kendi tercihi sonuçta.
00 YorumlaSorun ne mesela? Ona göre değişir
15 Yorumla
Soran+1 yılYa şöyle eski erkek arkadaşı bunu arkadaşlarına soruyor arkadaşlarıda nişanlı diyor Buda fake hesap açıp çocuğuna yazıyor ama bana haber vermiyor benim haberim olmuyor sonra çocuk beni instegramda buldu yazdı dedi ben onu seviyorum falan bende dedim bana niye söylemedin neden yazdın ona dedim sustu
Soran+1 yılGüven yok
Soran+1 yılTamamda neden benden sakladı neden söylemedi neden o çocuk ulaşıyor bana
- +1 yıl
Bende diyorum ki belki senin nişanlın böyle birşey hiç yapmamışdır, o şerefsiz güzel kardeşim uyduruyordur, bir düşünsene o çoçuk diyemez mi arkadışana ki Mert sen fake hesap aç bana yaz sonra bunu sevdiğim kızın nişanlısına yutturalım ki o kız benle yazışıyor sevmiyor diye. Nişanlına sordun mu? O sana net birşeyler dedi mi?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılNe diye nişanlandın be arkadaş
20 Yorumla
+1 yılömrünü onunla mı çürüteceksin at ne olursa
01 Yorumla
Soran+1 yılAile olmaz diyor o nişan bu evden çıkmaz diyor
+1 yılAt gitsin onaylarini mi bekleyeceksin?
00 YorumlaOlmuyorsa at. Eninde sonunda kabullenecektir..
00 Yorumla
+1 yılZorla evlendirecek halleri yok herhalde
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılYüzüğü kafasına fırlatıp kacmk.
00 Yorumla Anlaşamıyorsan niye nişanlandın malkafa
21 Yorumla
Soran+1 yılBiz sevgiliyken iyidik sorun yoktu
Gizli Üye(25-29)+1 yılYavv bikmadiniz mi troll sormaktan?
010 Yorumla- +1 yıl
Neden troll olsunda
Cevap sahibi+1 yılYine mi senn?
Cevap sahibi+1 yılGenelde trol oluyorr böyle sorular
- +1 yıl
Yinemi derken?
Cevap sahibi+1 yılBoş ver boş ver!! hfnurhf
- +1 yıl
Yoksa şu bakirelik testine yorum yapan kız mıydın sen?
Cevap sahibi+1 yılYess👍👍
- +1 yıl
Nasıl denk gelmişiz böyle
Cevap sahibi+1 yılEee dünya küçük bir yer dedikleri bu olsa gerek
- +1 yıl
Niye troll dedin peki buna
Gizli Üye(30-35)+1 yılsorun neki? çözülmeyecek bisymi
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 942 cevap paylaştı.
+1 yılAt arkana da bakma.
00 Yorumla Ayrılmam daha akılcı
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zorla güzellik olmaz
00 Yorumla
+1 yılHayırdır neden anlasamiyosun
00 Yorumla
+1 yılAilene söyle yoksa zaten ikiniz içinde iyi olmaz
00 Yorumla
+1 yılZor ya iki taraf için de
00 Yorumla
+1 yılBir yıldır aklin neredeydi
00 Yorumlaayril gitsin
00 YorumlaSen at mecbur o da atmak zorunda kalır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 306 cevap paylaştı.
+1 yılNeden atıyorsun ki
04 Yorumla
Soran+1 yılOlmuyor benim ona olan güvenim sarsıldı
- +1 yıl
Mesela?
- +1 yıl
Çok haklısın şimdi hak verdim
+1 yılNişanı at gitsin
00 Yorumla
+1 yılSebebi ne
00 Yorumla
+1 yılKırmadan dile getir
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Nişanlımla anlaşamıyoruz ve nişanı atmak istiyorum ama kız kabullenmiyor. Ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler