Okumuyor da çalışmıyor da 10 senedir evde. Yemek de yapmıyor temizlik de yapmıyor. Tüm yemeği hasta annem yapıyor ben de yapıyorum bazen.
Laf diyince de sinir krizi geçiriyor. Bütün gün Japon ergenleri gibi bilgisayar başında.
Okumuyor da çalışmıyor da 10 senedir evde. Yemek de yapmıyor temizlik de yapmıyor. Tüm yemeği hasta annem yapıyor ben de yapıyorum bazen.
Laf diyince de sinir krizi geçiriyor. Bütün gün Japon ergenleri gibi bilgisayar başında.
Japonlar: bizim ne suçumuz var 😂
Ona de ki hayat böyle geçmez ben 20 yaşındayım 3 yıldır iş arıyorum ki kendime aileme bir katkıda bulunayım ama yok şans vermiyorlar engelliyim diye şimdi ise yabancı dil çalışıyorum belki işe alım imkanım artar
Hayat bu şekilde geçmez anlat söyle
Hikikomori denen kavram var japonlarda. Onlar gibi aynı.
Cevap
6Cevap
Tatlı dil işe yaramıyorsa bazı yaptırımlar uygylanmalı. Bu yaptırımlar uygulanırken mutlaka direnç ile karşılanacaktır. Bu dirençlere karşı sabır gösterilmeli ve sevgiyle yaklaşılmalıdır.
Psikologa gitmesi iyi olabilir kendi sorunları olabilir içine kapanık hep odada olan insanlarda var genelde
Her türlü psikolog ve psikiyatriste götürdük onları da isyan ettirdi
Karşınıza alıp bir konuşun belki asosyal biri olmuş. insanlardan uzak duruyor
Bir konuşun. Ilgi alanına ilgili açıktan bir bölüm okusun. belki öyle öyle açılır
24 yaşındayım benim yastakiler şimdiden çalışmış oluyor. Çok özeniyorum. Evde nasıl boş duruyor anlamıyorum.
Zaten 2 yıllık bi üni bitirdi.
bilgisayarı boz yenisini alma
Bir ara 1 yıl interneti kestik. Full kitaplara ve tvye yöneldi bu sefer
kendini acmasi lazim olmaz ki oyle ama
Tiye alma kendi haline bırak dislayin
Bence bı psikologa goturun
Her türlü psikolog ve psikiyatriste götürdük onları da isyan ettirdi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?