Abimin karisi is yapmıyor ne yapmaliyiz?

Yeni bi gelin geldi tüm gun yatio is yapmiyo diyorr "yapmam mi gerekiyor, hizmetci miyim, önceden yapmıyodum simdi değişmem" ama boyle olmaz. Ne yapsak etsek de boşasak bunları diyoruz ama abim halama "ben onu böyle seviyorum, evde de isi vakti gelince genelde ben yapabiliyorum, bazen brbr yapıyoz" diyomus. Kadin calisiyor dısarıda ofisi varmış orada onlarca erkek var bakışsalar bile zina, döv de akıllansın dedik ama ters cevap verdi abim, "nie dövelim ki insan değil mi o" dedi ama kadin kismi gorevi o yani yapacak ya da yapacak. Ne yapalım kadınla mı konusalim siz akil verin. Yakında kavga cikabilir akrabalar arasında, kendi evlerine cıkarsa cıkarsa iyice abimi eline alir kiz. Cok gıcık, "ozgurlukcuyum ben kadin hakki" falan diyor. "istediğimi yaparim bireyim" diyor, abime para vermiyor bazen ve her istediğini yapmıyor, peki demesi gereken yerde cevap veriyor, abim yapabilir ama o nie yapıyor. Kız iyice azitiyor bazen teyzemler çok rahatsız oluyor. Makyaş yapiyor dekolde giyiyar abim gozu kor olmus "hangi yıldayiz insanlari kisitlayamayiz düşun artık yakamızdan bıktım" diye bize kiziyor. Kari hic turk musluman orf adetlerine uymuyor nasıl ayıralım. Büyü yapmış olabilir mi hocaya goturelim mi? Akil verin lutfen abimi dinden bile cikarir bu kiz. Tanıdıklarin ağzina sakız oldu.
Abimin karisi is yapmıyor ne yapmaliyiz?