Bana ve kız kardeşime tacizde bulunan erkek kuzenim küçük kız kardeşime de tacizde bulunur mu?

Erkek kuzenim 30 yaşlarında. Ben 24 kız kardeşim 19 diğer kız kardeşim 9 yaşında. Biz çok küçükken bizi taciz ediyordu hatta ben üniversiteye giderken bile beni taciz ediyordu ondan çok korkardım hala korkuyorum. Birkaç yıl önce öğrendim benden küçük kız kardeşimi de taciz etmiş. Onu aradım ve ağzıma geleni söyledim uzak durması için. Sonra tacizleri kesildi gibi. Geçen karşılaştık ve bana mesaj attı çok özledim falan diye ben de haddini bildirdim sapık herife. Pislik adi yaratık. Utanmıyor hiç. Biz onunla aynı binada oturuyoruz ve bizi yıllarca pis bir şekilde kullandı ben küçükken ona gücüm yetmezdi büyüyünce de cesaretim yetmedi. Ailemize söyleyemedik hep korktuk. Şimdiki asıl korkum küçük kız kardeşime aynısını yapması. Kız kardeşim sürekli onlara gitmek istiyor. Sizce ona da yapar mı aynısını ve ben ne yapmalıyım. Aileme anlatamıyorum cesaret edemiyorum. Kız kardeşime açık olmadan nasıl sorabilirim ona dokunup dokunmadığını. Lütfen bana fikir verin. Son olarak inşallah ölür bir gün cenazesi gelir buraya daha fazla insanın hayatını karartamaz

Bana ve kız kardeşime tacizde bulunan erkek kuzenim küçük kız kardeşime de tacizde bulunur mu?