O onu dinlemez bu ilk vakası değil. Üniversiteye yeni başladı. Annemlere çok dedim bu kız akıllanmaz evlendirin bari kocasının yanında dursun diye ama beni dinleyen yok
Ben sana bir şey diyeyim mi , üniversiteye gidiyorsa ve böyleyse başınıza çok dert açar, üniversite ortamı çok farklı bilmiyorum gittin mi ama ortam flan kötü oldu mu kardeşin cinselliğe flan kadar gider
Biliyorum biliyorum. Ben de okudum bunu bizimkilere çok anlatmaya çalıştım ama babam her zaman kız kardeşimi iyi görür. O yüzden dershaneye de gönderdi okula da gönderdi, şimdi dışarı da çıkmasına izin verir
Daha önce kaç tane vakası oldu, dedim bu kız aptal ileride kocasına mahcup olmasın elinde mesleği olsun okusun diye sakladım hep. Babam sadece bir defa öğrendi ama her detayıyla değil
Ayrıl demeyeceğim, dediğin gibi bu olmazsa başkası olacak. En azından biri olsun kafasındayım şu an ama onu korumam da lazım bu çocuktan hayır gelir mi bilmiyorum
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Arayıp ne diyeceksin, sana ne kardeşinin seks hayatından müptezel
Sen yapamıyosun tabi evde de kaldın ondan büyük olmana rağmen kıskanclıgından insanların özel hayatına sarıyorsun boşssun
İş işten geçmiş arasan ne olacak. Hem sen yapmadın sank.
Artık rahatlıktan çıktık, Allah sonumuzu hayır etsin..
İğrenç hepsi
Maalesef ki öyle, bu devir yaşanılacak kadar temiz değil
Neyse sence ne yapmalıyım, babam duysa ne yapar tahmin bile edemiyorum
Kardeşim de akıllanmaz. Elim kolum bağlandı resmen
Kardeşin ergenlik döneminde, çabuk kandirilacak bir yaşta
Bence cocukla bir konuş gözünü korkutmaya çalış
Kardeşine de gerçek hayatı, ve kendisinin bu kadar basit olmamisini anlat daha yolun başında temiz iyi biri ile ilerde mutlu olacağını güzelce anlat
O onu dinlemez bu ilk vakası değil. Üniversiteye yeni başladı. Annemlere çok dedim bu kız akıllanmaz evlendirin bari kocasının yanında dursun diye ama beni dinleyen yok
Ben sana bir şey diyeyim mi , üniversiteye gidiyorsa ve böyleyse başınıza çok dert açar, üniversite ortamı çok farklı bilmiyorum gittin mi ama ortam flan kötü oldu mu kardeşin cinselliğe flan kadar gider
Biliyorum biliyorum. Ben de okudum bunu bizimkilere çok anlatmaya çalıştım ama babam her zaman kız kardeşimi iyi görür. O yüzden dershaneye de gönderdi okula da gönderdi, şimdi dışarı da çıkmasına izin verir
Daha önce kaç tane vakası oldu, dedim bu kız aptal ileride kocasına mahcup olmasın elinde mesleği olsun okusun diye sakladım hep. Babam sadece bir defa öğrendi ama her detayıyla değil
Çünkü hepsini bilse ne yapar bilmiyorum.
Peki sen ne yapmayı düşünüyorsun?
Bu kızı şimdi çocuktan ayirsan , başka birini bulacak yine aynı olacak
Ayrıl demeyeceğim, dediğin gibi bu olmazsa başkası olacak. En azından biri olsun kafasındayım şu an ama onu korumam da lazım bu çocuktan hayır gelir mi bilmiyorum
Çocuk nereli nasıl biri tipine bakıp az çok anlarsın ya nasıl biri
Çocuğun hesabı var mı Instagram bakayım ben
Yardımcı olmak amacıyla söyledim
Nereye gittin 🙄 neyse ben namaz kılmam lazım sanırım rahatsız ettim
bir şey diyecem?
Söyle
En iyisi çocukla konuş. Biran önce kardeşini evlendirmeye bakin
bir şey diyecem nerde yaşıyorsunuz?
kız kardeşin ne yapmışki
hay allah tuh
neler yapmışta bak bende merak ettim şimdi
Napmış ki