Abimle yakın kız arkadaşımın arasını yapmalı mıyım?

Abim tıp fakultesi mezunu. tusu kazandi ve Şu an uzmanlık yapıyor. Hep ilerde eşim benim meslegimden olmasin, sağlıkçı olmasin. Evet birbirimizi anlarız ama bir eve iki sağlıkçı fazla. Mesleklerimiz ayri olsun birbirimizi de besleyebilelim. Savci, avukat olsun, öğretmen olsun falan diyor.

Bende ingilizce öğretmenliği okuyorum. Bolumumden yakin kiz arkadaşım var. Cok hanimefendi. Öğretmen çıkacak abimin istedigi gibi😊 hanimefendi de bir kiz. Abimle aralarinda 7 yaş var.

Kiz evimize gidip geldiginden tanisiyorlar ama cok samimi değiller. Bugune kadar oturup duzgunce sohbet etmislikleri yok. Abim biraz utangac kizlara karsi. Ders çalışmaktan kafasini kizlara yorma vakti de olmadı.

Birkac defa kiz yanimizdayken abimin ona dikkatle baktigini, dikkatle dinledigini farkettim ama dedim ben nasil kardesiysem onu da oyle görüyordur.

Bu aralar abimle konussam mi kiz nasil, ister miydin oyle sevgilin olsun falan diye konusmak geciyor icimden. Kizla da ayni sekilde. Abimi nasil buluyorsun falan diye. Eger abimden yesil ışık alirsam kizla kesin konuşurum. Bu ise girişmeli miyim sizce? Kotu bir dusunce mi?

Eger birbirlerine duygulari varsa buyuk sevap işlermişim gibime geliyor😊 abimle konussam mı? Abimin tavrına göre de kizla konuşurum. Abim yok o benim kiz kardeşim gibi derse kiza zaten bir sey demem. Ama ilgim var derse kizin agzini ararim. Bu copcatanligi yapmali miyim sizce? Ikisininde sevgilisi falan yok.
Abimle yakın kız arkadaşımın arasını yapmalı mıyım?