Abim en yakın kız arkadaşımla o konularda yakınlaşıyor. Arkadaşımda gelip detaylı detaylı ballandıra ballandıra anlıtıyor. Bunların arasını bozmalı mıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Herkes karışma demiş arkadaş. Hiç mi kimse anlamıyor beni..
Abim en yakın kız arkadaşımla yakınlaşıp takılıyor?
Sonuçta abin manitan la takilmiyo ya arkadaşınla takilsin bence illa bozayim dersen yanlışlıklada abinle kotu olma bu kiz içinde geçerli ters tepki verebilir
Bende kuzenim arkiyla beraberim iliski yasadik gitmis anlatmis en ufak detaya kdr neresine boşaldigima dair kuzenin hosuna gitmis mastürbasyon yapmaya gitmis bidakine video cek demis
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Abininde ihtiyaçları var. Bırak görsün işini. Sevap olur.
Tamam biliyorum ama kızın gelip en ince detayına kadar öve öve anlatması ayar ediyor beni
Abini övüyor nihayetinde. Boşver
Bisey olmaz anlatsiz ztn niyetleri sikismek buyuk ihtimal abinin isine gelir ztn abini mutlu etmis olursun
Ahh sana mı anlatıyor bunları, yahu canın çeker ama
abin adam değil..
arkadaşın arkadaş..
abini silemeyeceğine göre arkadaşını sil..
Neler anlatiyo arkadaşın yoksa nasıl seks yaptıklarınımi🤭😂
En ince detayına kadar !!
En ince detay derken mesela ne🤭🙈
Herşey
Ben seni anlıyorum özelden anlat merak ettim en ince detay derken ne mesala birde bisey soracağım abinle ve arkadaşınla alakalı ama özelden 🙈
Herşey değildir ya o kadar ince anlatmaz sanmıyorum
Birak bozma abin kendi ayrılır zaten abinin amacı onu sikmekkk sikinceee işi biter öyle daha zevkli olur sende ayrılış larını izlersin
Sonuçta abin manitan la takilmiyo ya arkadaşınla takilsin bence illa bozayim dersen yanlışlıklada abinle kotu olma bu kiz içinde geçerli ters tepki verebilir
Niye bozmak istiyorsun onu anlamadım
Kız abimle yaptıklarını en ince detayına kadar anlatıyor.
Anlatma o benim abim demek cok mu zor canim
Size bir zararı yoksa bozmayın
Abin bu konuda senden izin mi almalı?
Neden senin abin senin arkadasinla cikamaz mi?
Çıkmak değil konu
Hiçbirşey yasayamaz mi öyle soriyim o zaman
Bozmak ister misin gerçekten?
Aralarını yap sende 😊😊😊
Nasıl bir yaşam tarzı ya 🙄
Bende kuzenimin en yakın arkadaşıylayım çıldırıyor
Kuzenin biliyor mu
Biliyor Deli oldu
Çok detaylı mı anlatıyor
Bende kuzenim arkiyla beraberim iliski yasadik gitmis anlatmis en ufak detaya kdr neresine boşaldigima dair kuzenin hosuna gitmis mastürbasyon yapmaya gitmis bidakine video cek demis
Nasıl yani
Sanane ki yetişkin insanlar
Olsun ne olacak
Neden?
Kız abimle yaptıklarını detaylı şekilde öve öve bana anlatıyor
Görümcesi ol
Abin evlimi
Bırak takılsınlar.
bozmalisin
Bırak becersin