En yakın arkadaşımın kız kardeşi benden hoslaniyor?

Arkadaşlar çok iyi olduğum bir arkadaşım var hatta en yakın arkadaşım diyebilirim. Yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez. Evlerine sık sık davet etmesine ragmen sadece birkac kez evlerinde bulundum. Cunku bizden iki yaş küçük bir kız kardeşi var doğru olmaz diye düşündüm. Kardeşi zaten bana Onur abi diyordu bende kendisini kız kardeşim gibi görüyorum ama bu bir aralar yavaş yavaş bana abi demeyi azalttı ve sonra hiç demez oldu. Tam olarak abisi gibi davranirken bana arkadasiymis gibi davranmaya başladı şüphelenmeye başlamıştım bende zaten. Ve dün bana telefonla mesaj atıp yardimina ihtiyacım var dedi. ne ilgili diye sordum telefonda söyleyemem yüz yüze konuşmamız gerek zaten abimede söyledim oda gelecek yarım saate kadar dedi. Abimde gelecek diyince bende gerçekten yardıma ihtiyacı var sandım gittim yanına abisi falan yok ortalikta... gelmeyecegimi sezdigi için öyle söylemiş. Bende az çok tahmin etmiştim zaten ama Kağan ı arayıp sen geldin mi falan diye sormadım. Herneyse bu beni sevdiğini söyledi bana. Bende onun abisi olduğumu böyle bir düşüncenin yanlış olduğunu ve abi kardeş olarak kalacağımızi söyledim... Gözü doldu ve gitti.. Şimdi ben bu olayı Kağan a (abisi) anlatsam mi anlatmasam mi kararsız kaldım. Kizi zor durumda bırakmak istemiyorum ama belli olmaz belkide reddettigim icin bu olayı abisine farklı bir biçimde aktarmaya çalışabilir aramızı bozmak için ne yapmam gerek?
En yakın arkadaşımın kız kardeşi benden hoslaniyor?