Sevgilimin annesinin bu davranışlarını siz nasıl karşılardınız?

Bu haftasonu ailesiyle tanışmaya gittik bizimle birlikte yengesi de geldi hani ben de geleyim yardımcı olurum sana demişti bende ayıp olmasın diye bir şey demedim.

Kadının 2 oğlu var biri 3 birisi daha 14 aylık.. neyse işte biz gittiğimizde annesi aşağı inmişti torunlarına çok düşkün birisi hemen küçüğü kucakladı apartmanda bir merhabalaştık asansöre bindik hep beraber sonra içeri geçtik baktım torun sevmeye başladı hemen benimle ilk etapta ilgilenmedi. Neyse ben karşı koltukta oturuyorum sevgilim de yanımda bir süre sonra tekrardan hoş geldin kızım nasılsın falan yaptı tabii ama biz sarılmamış falan olduk arada kaynadı ama bana göre kadının biraz suçuydu. Torun sevdasına kapıldı.

Erkek arkadaşıma da söyledim yengen güya yardımcı olacaktı ama gelmese de olurmuş ben arada kaynadım dedim.

Neyse sonra biz kadınla baya bir mutfakta sohbet falan ettik ama bu beni rahatsız etti tabi. İkinci olan şey ise bana sürekli ilk gelinini övmesi oldu. Sonuçta buraya onu konuşmak için gelmedim. İşte kızım gibidir de her şeyimi anlatırım da liseden beri hayatımızda da kızımız gibi oldu da. Ben tabii ne güzel falan dedim ama tabii yeter artık da diyordum içimden.

Bunlar dışında güzel geçti. Allahtan evden çıkarkan sarıldık falan yanii dedim bu sefer torun falan dinlemem yani.

Sevgilimin annesinin bu davranışlarını siz nasıl karşılardınız?
Cevapla