- 1 ay
O an orada aynı karşılığı benden alamaz. Elbette harika, sakin bir karşılık veremem ama onun gibi arsızlaşmam. Amma velakiiin eve dönünce yaktım çırasını 😈😂😂
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- 1 ay
Yorumları okudum ve bana o kadar cahil ve düşüncesizce geldi ki anlatamam. Evde sorardım, yok intikamımı alırdım vs. Arkadaşlar eşiniz sizin düşmanınız mı? Ne intikamı ne acısı Allah aşkına? Azarlaması tabii ki normal bir davranış değil fakat kırıldığınızı belli edip sonrasında yanlışını anlaması için süre tanımanız daha mantıklı değil mi? Komik olmayın.
50 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. iyi olmaz. Eve gittiğimizde masaya yatırılır bu konu. Ulu orta patlamamak için zorlarım kendimi tabi kontrolümü kaybedersem evi de beklemem..
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
- 1 ay
Annesinin yanında bsi demezdm sakin bir şekilde aciklardm ama yalnz kalınca ağzına scardm o yaptığı şovu sokardm gtune bak bir daha yapar mı cesaret edebilir mi
10 Yorumla - 1 ay
Ne kadar hadsiz oldugunu. Bu saygisizligi karsisinda kayinvalidemin yaninda da olsa Adam olmayacagini yuzune derim asla acimam
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı. Ben çocuk değilim birisi beni azarlasın. Bir yalnışım varsa yalnızken iki kişi konuşa biliriz, başkalarının yanında değil.
00 Yorumla- 1 ay
Eğer eşim annesinin yanında azarlanırsa, duygularımı saygılı bir şekilde ifade eder ve durumu olgun bir şekilde çözüme kavuşturmak için konuşurum.
00 Yorumla - 1 ay
Ananın der sonra elini öptürme bana diye devam ederim.
00 Yorumla - 1 ay
İlla birinin yanında değil yalnız azarlasada sıkıntı
00 Yorumla - 1 ay
Böyle bir şey yapmaması lazım , kim ne olursa olsun
00 Yorumla - 1 ay
Valla annesi onu azarlar geri bana bir şey diyemez eşim🤣
00 Yorumla Annesi veya başkası önemli değil çiftler başkalarının önünde sorunlarını göstermemelidir bence
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 349 cevap paylaştı. Belki orada değil ama Sonrasında hak ettiğini duyardı..
00 Yorumla- 1 ay
Annesinin yanında devam eder hayatının geri kalanına
00 Yorumla - 1 ay
Bir bakışım yeter sonra alıcağım intikamın dozunu az çok kestirmeye başlar 💁♀️
00 Yorumla - 1 ay
O ortamdan uzaklaşırım. Kimse kimsenin yanında beni azarlayamaz. Bunu yapmasına fırsat vermem.
00 Yorumla - 1 ay
O an birsey yapmam ama sonrası ne olur oda muamma iste🙄🤷♀️😅
00 Yorumla - 1 ay
Ne kadar hatalı olursam bile yaptığını kabul etmem. Evde hesaplaşırdık
00 Yorumla - m1 ay
Annesi ağzına eder zaten benim tepki vermeme gerek kalmaz
00 Yorumla Karim olacak kisi sanirim oyle bisey yapmaz. yaparsada hata benimdir veya acayip kirilmis olurum
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 5,5b cevap paylaştı. Eşim böyle bir şey yapamaz çakmağı ısıtır koluna basarım
Ama ben eşime yaparım bağırırım ailesinin yanında küfür ederim eziklerim00 YorumlaAkşam yatakta Osmanlı ordusunun Macarları ezdiği mohac meydan muharebesi gibi dalarım intikamı sonuna kadar alırım 😅😂
11 Yorumla- 1 ay
😄😄😄
- 1 ay
Konuşmadım evde o şekilde tepki verdim sonra hatasını anladı geri de özür diledi annesin yanında
00 Yorumla - 1 ay
Cevabını aynı şekilde alır. Tartışma anneyi bırak kimsenin yanında olmaz evlenmenin anlamı kalmıyor ki
00 Yorumla - 1 ay
Orada tepki vermek hoş olmaz neticede deplasman. Ama bunun bir de iç sahası var. Büyük kavga yaşanacağını olası görüyorum.
00 Yorumla - 1 ay
Normalde olgun birinin aile bireyleri yanında böyle bir şey yapmaması gerekir.
00 Yorumla - 1 ay
Yanlış tercih yapılmış demekki der pişman olurdum
00 Yorumla - 1 ay
Bunu ona ödetirdim bin pişman olurdu
00 Yorumla - 1 ay
Sen kim küpeksin. Köpekler ve ferhatlar giremez
00 Yorumla Çok kırılır üzülürüm
20 Yorumla- 1 ay
Yapamaz
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aynen cevabını alır
00 Yorumla- 1 ay
Karşılık veririm