Eşiniz sizi annesinin yanında azarlasa ne yapardınız? Alttan alır mıydınız? Yoksa olay mı çıkarırdınız? Bence eşler arasındaki sorunlar dışa vurulmamalı. Kimseyi ilgilendirmez.
Altdan alırdım
Olay çıkarırdım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Eşiniz sizi annesinin yanında azarlasa nasıl bir tepki verirdiniz?
O an sessizligimi korur yuzüne bile bakmazdım ve eve gelince eve ondan önce girer kapıyı kapatırdım anasının yanında azarlayacak kadar öküzse onun yanında kalabilmeyi gözle alacak kadar da cesaretlidir diye düşünüyorum gitsin anasinın yanina tabi eger haksızsa ben haklıysam ve o an o sekilde azarlarsa bunu yaparim
bu durum hoş olmaz bence eşler birbirini aileleri karşısında rencide etmemeli evde başbaşa iken konuşulmalı herşey aksini yapan eş iyi bir dersi hak ediyordur
O an annesine olan saygımdan alttan alırdım, daha sonra oturup bu konuyu etraflıca konuşurdum. Annesinin yanında azarlayan bir insan toplum içinde de aynı şeyi tekrarlayabilir. Ve ben bu kadar ağır bir şeyi alttan alıp duramam.
O an sakin kalmaya çalışırım eve gelince çemkiririm be bunu anasının yanında erkeklik gösterisi olsun diye yapıyorsa baya bir sorun olur ananı görünce mi erkek olduğun geliyor aklına diye ağzıma geleni sayarı
Azarlamak derken tartışmaktan mı bahsediyorsun? Annesinin yanında öfkeli konuşmasıyla tek başımızayken öfkeli konuşması fark etmiyor. Kontrolünü kaybetmesi yeterli. Böyle bir durumda sinirinin geçmesini bekler ve evliliğimizi gözden geçiririm.
Bir hata yapmışsam bunu kendim farkederek hemen telafi etmeyi tercih ederim ama hatamın farkında değilsem bu durumda kim olursa olsun beni eleştirmesinden asla rahatsız olmam aksine memnun olurum.
O karakterde biriyle zaten en başta yola çıkmam. Diyelim bir anlık sinirle böyle bir şey yaptı. Konuyu değiştirip kapatmaya çalışırım Sonra başbaşa kalınca hesaplaşırım.
O an ortamı daha da kızıştırmak istemem, sessiz kalırım. Birimiz ateş iken ötekimiz su olmalı. Daha sonra bir başımıza kaldığımızda sorunu doğru bir üslupla konuşup, hallederiz.
Hakliysa o konuda susarim alttan almam çünkü hiçbir şey beni başkasının yanında azarlamasini aciklamaz. Haksizsa eğer karşılık veririm. Haksızlığa tahammülüm yok
Bir kadın senin değerini biliyorsa saygı gösteriyorsa sende ona aynı şekilde saygı göstermek zorundasın. O senin eşin. Öyle beyninin büyüklüğünü bilirse susar falan ters oluyor. Babam Annene böyle davransa hoşlanmazsın.
hiç de ters olmuyor seninle aynı görüşte olmak zorunda değilim ben kendi ailemin düzenini tesis edebilirim bu arada annem ve babam onların yaşantısı sızın muhatabınız değil örnekleme yaparken dikkat edin haddiniz en büyük cizginiz olsun
Ben sevgilimi kimsenin yanında azarlamam. Eşim olsa da aynı şekilde kimseyi kimsenin yanında küçük düşürmek istemem aynı saygıyı da ondan beklerim eğer ki azarlasa çekip giderim
Saygili olmak zorunda alttan alip duzgunce konusmasini soylerim yanimizda birinin olup olmamasi onemli degil bunun icin baktim olmuyor firsatini buldugum ilk anda bende onu azarlarim madem oyle
En İyi Cevaplar