Daha önceden, ben yokken hayatında sevgilime tembih ediyormuş.
Diktiren kızlar var dikkat et seninde öyle olmasın felan diye bu nasıl ahlaksızlık?
. Hiç bir şey yaşamayan ve asla evlenmeden yaşamak istemeyen birisi olarak söylüyorum midem bulandı
Daha önceden, ben yokken hayatında sevgilime tembih ediyormuş.
Diktiren kızlar var dikkat et seninde öyle olmasın felan diye bu nasıl ahlaksızlık?
. Hiç bir şey yaşamayan ve asla evlenmeden yaşamak istemeyen birisi olarak söylüyorum midem bulandı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne alaka abi ben bi b. ok yemediysem karsimdaki insaninda yememis olmasini istemem terbiyesizlik mi oluyor
Evet oda yapmadı bende ama zihniyet pis geliyor bana neden bilmiyorum ama kusasım geliyor
Dile getirilöesi hoş değil
Yanlis anlama ama bos yapiyosun bence bak kendin bisey yasamamissin ve kendin gibi biriyle olmussun başkası niye bisey yasamayip yasayan biriyle olsun ben sahsen istemiyorum adam gibi evlenmeyi bekliyosam bekleyen biriyle olurum bu kadar basit
Konu bu değil konu annesinin bunu oğluna tembih etmesi
Oğlunun bileceği iş bu.
Kadının yaptığı iğrenç bir şey üslup ise boktan
Igrenc ya gercekten. Bu erkegin anasi kadin kadina düsman 🤢🤮 kesin bu da ana kuzusudur ben sana söyleyim simdiden
Anne kuzusu diyemem annesine beni ezdirmiyor hatta bir defa koruduğu oldu ama midem bulandı
Bunlar ufak belirtileri sonucta anneyi savundu mu savundu. Hosuna gitmedigin seyleri bile anasini savunur o
Kıyafetime karışıyor sıfır kollu giyme diyor örnek, örnek diz altı etek giy diyor ne bileyim.
Onuda geçtim şu da var eğer bir kız bakire değilse asla olmazmış suymuş buymuş ya ben bir şey yapmadığım halde böyle düşünen insanlardan tiksiniyorum
Onun dışında aşırı ilgili sevecen bir sevgilim var ama bunlar..
Kuzum biz tecrübe aldik ki konusuyoruz hani. Bu erkekten adam olmaz diye yine de sen bilirsin sonucta hayat senin hayatin
Haklısın Ayrılacağım
Hakkinda hayirlisi olsun kuzum 🙏🏻
Ne kadar iğrenc bir düsünce Sevgilin de onun gibi düsünüyorsa ve onu onaylıyorsa devam etme
Evet, kıyafetime karışıyor deliler gibi hemde
sakın devam etme ileride daha cok sorun yasarsın bir de böyle bir aile her seye karısma hakkını görür kendinde cocukları da öyledir Bitir lütfen iliskiyi
Kıyafetime karışıyor sıfır kollu giyme diyor örnek, örnek diz altı etek giy diyor ne bileyim.
Onuda geçtim şu da var eğer bir kız bakire değilse asla olmazmış suymuş buymuş ya ben bir şey yapmadığım halde böyle düşünen insanlardan tiksiniyorum
Ama çocuk aşırı ilgili sevdiği gözlerinden belli oluyor
cocuk sevmeyi bilmiyor Emin ol ayrılmazsan ileride daha cok pisman olacaksın Yol yakınken kurtul Çok üzülsen de zamanla gecer ama isler ciddilesirse daha cok üzülürsün Seni mutsuz edeceğini görebiliyorum umarım yanılıyorumdur
Haklısın Ayrılacağım
Dikkat et derken, gidip doktora mı göstersin demiş, bakın şuna dikildi mi diye :D
Hayır yani öyle çıkmasın demek istemiş bilmiyorum işte
Aevgılın de bunu sana mı dedı
Konuşurken böyle bir muhabbet döndü evet.
Dediğin gibi hiç hoş değil senın kararın ben olsam ilşkimi de sorgulardım
Annesi mağara döneminden kalma zihniyetli herhalde
Anası haklı