öyle böyle şöyle seviyorum derken meğer 3 kişiyi idare ediyormuş fdgfd

öyle böyle şöyle seviyorum derken meğer 3 kişiyi idare ediyormuş fdgfd

Yıllarca peşimde koşan evlenmek istediğini söyleyen kişinin beni askerde bir ay bekletmesi sonra da dönünce dalga geçiş vazgeçtim demesi.
Tacize uğrayıp beni rahatsız eden ve seks için yaklaşan erkeklerden ne kadar sıkıldığımı anlatmama rağmen arkadaş olarak 3 erkeğin bana aynı şekilde yanaşması ge taciz edip et parçası gibi hissettirmesi.
İşyerinde hak ettiğim para saygı sevgiyi görmeme.
Çok yardım edip destek olduğum kız arkadaşımın bana sarkan ve hoşlandığım çocuğa gözümün önünde asılıp bizim aramızı bozması ve beni de her yerden silmesi. Hem de sevgilisi varken. Bi de üstüne bana laf sokup doğumgünüme filan gelmemesi.
Nişana 9 gün kala benden ayrılıp, benimle beraberken kendi arkadaş ortamında tanıştığı biriyle benimle ayrıldıktan 15 gün sonra sevgili olması. Aileme ve bana atılan iftiralar, halasının benim söylemediğim şeyleri sanki ben söylemişim gibi kızın annesine bire bin katıp söylemesi ve sonucun da herkesin benden nefret etmesi
Cevap
17Cevap
Hayatın kendisinden görmüştüm
Yakın arkadaşım eşini aldatıyor.
Kendim gözümle gormedim ama bana itiraf etti.
Bilmiyorum yalan mı gerçek mi diye?
Belki de bana hava atmak için mi söyledi.
Eşinle konuşmadan beni arama benim bunu eşine söylememe imkan verme dedim.
En yakınım yaptı bunu yeni öğrendim.
Vallah çivisi çıkmış dünyanın.
İnşallah benim söylememe gerek kalmaz.
Biz kimi evimizde doyurduysak kimin elinden tutup iş güç sahibi yaptıysak hep nankörluk gördük oyuzden bu hayatta hiç birşeye şasirmam ben 😔 herkes herşeyi yapabilir
Ağalık vermeyle olur takma kafaya
Ama hayatımda en büyük adiliği ben eski kaynanamda gördüm göz göre yuvamı yıktı daha ne görebilirim ki bu hayatta
Haaa bu konu ayrı işte. nasil başardı bunu.
Önemli olan nasıl yaptigi degilki sonuç önemli beni mağlup ettimi etti olay bitti
Bu konuyu konuşmak isterim sizinle. sizde isterseniz tabiki.
Teşekkür ederim 🙏 ama gerek yok geçti gitti zaten birde dert anlatmayı seven birisi değilimdir eğlenmek için burdayiz çünkü öyle degilmi yinede çok teşekkür ederim 🙏 çok naziksin
Yasitiz sanırım. burada küçük yaş gurubu çok. Siz iyi birisiniz. kib iyi eğlenceler
32 yaşındayım 2 çocuk annesiyim
Teşekkür ederim 🙏🙏🙏
Sizden az bı yaşla büyüğüm.
Doğrudur gülüm bir şey diyemem
Bana gülüm demesen. sevmiyorum birinin bana gülüm demesini
🙋🙋🙋
Sanada
Aman boş ver aç bir parça keyfine bak
https://www.youtube.com/embed/5O2I2sk9wWUDost bildiklerimiz arkamızdan bıçakladı yola çıktığımız adam sandığımız yolda bulduklarına değişti ama intikam soğuk yenir
Önce yalan söyledi, beni suçladı ve aramız bozuldu. Sonra herkese olayı farklı anlattı bir de üstüne sonrasında mutluluk pozları verdi.
yıllarca sen en sevdiğim torunumsun deyip, yağlayıp ballayıp, sonra diğerleriyle eşit kuyuya göndermesi
dedemler için diyorum.
En yakın arkadasımla hamburger yiyorduk. Ben ranch sos almaya kaltogimda patatesimden 2 tane yemişti.
hangisini anlatsam acaba. Derdimi anlattığım insanların beni küçük düşürmeye çalışıp dedikodumu yapması, 16 yıllık eşimin boynuzlaması vs vs
Kadınlara kibar davranınca sünepe, kaba davranınca ayı, hiç davranmayınca yabani ilan edilmem bana yapılan büyük bir adilikmiş gibime geliyor.
Saymakla bitmez ki adiliğin kolpalığın çürük karakterin olduğu birey etrafındakilere zehirini saçmaya devam eder yani bir mamba yılanlığı diyeyim
Kalacak yeri olmayan birini yurda aldırdım, sayemde girebildi yoksa sokakta kalıyordu.
Kendisi bana hocanın verdiği soruları vermedi.
Sınavdan düşük aldım
K h pe Nejbir.
Arkadaşım sandığım kişinin benim hoşlandığım çocuğa çıkma teklif etmesi hemde bile bile. En son sevgili oldular ama çocuk 1 hafta sonra bunun kıçına tekmeyi bastı ilahi adalet işte
Kötü olmuş
@ManavgatKaOs07 çocuk ona tekmeyi bastığı için içimin yağları eridi. Sonra peşimde çok koştu ama ben sildim onu böyle hainlerle arkadaş olmam.
Kaç yaşındasın
Bazı erkekler gerçekten çok nankör. Elindekinin kıymetini bilmeyip aç gözlü gibi dışarıya sarması a*tallıktak başka bir şey değil.
Evlilik yolunda bırakılmak
Yakın arkadaşımla sevgili olması
Gbi gbi seyler
akrabamin Borç olarak verdiğim 130 binlira parami ödememesi.
3 kişi az kanka yine insaflı adammış
Küfürsüz anlatamam olmaz.
Sen birine baya baya sinirlenmissin
Aldatılmak
Yalanlar silsilesi
Yalan yakaladım ama haberi yok
yalan söyledi bana.
Seninki üç iyiymiş benimki önüne gelenle
Aldatilmak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?