AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Bak kayınvaliden şu yönden haklı eğer bu anlamda dediyse bak şu dönemde herkesin ekonomik durumu iyi olmayabilir yapmamaları iyi olur senle eşin için ama senin kayınnvaliden seni küçümsüyor orada haksız sen düğününü yap birdahamı dünyaya geleceksin diyorum ama senin kayınvaliden yanlış anlamda söylemiş eşinde zaten annesini kötülemez ama ben olsam yapmazdım tabiki bu benim görüşüm ama kesinlikle içinde bırakma kayınvaliden çok fenaaa biri.
Abini kesinlikle dinle asla pişman olmazsın kesinlikle abini dinlee eşin ve annesi seni küçümsüyorlar abin seni düşünür abini dinlee
Abini dinle sen annen baban yok diye kimsesiz olmuyorsun ki seni şimdiden ezmeye başlamış kayınvaliden eşin okumak isteyen kişide destekliyor annesini evlenip hayatını mahvetme
Hakları yok böyle insanlar olmaz olsun.
Benide eskiden sevdiğim kişi annem babam ayrı diye ailesine yakıştıramamıştı. Bi süre sonra ayrıldı. Hakkım helal değil nasıl insan bunlar
Seni savunamayan erkek'ten koca olmaz. Kimsesiz olunca gökten zembillemi. düşmüşsün. Abin doğru söylemiş yol yakınken ayrıl. İlerde çok büyük sorunlar olur.
Abiniz haklı. Haklı olsa bile üslubu hoş olmamış. Sizi kimsesiz görmüş, kıymet vermemiş belli. Şimdiden belli edene de boyun eğerseniz ilerde pişman olursunuz
Ne canımsın insanlar var mk. Sen bunların oğlundan çocuk yapıp resmiyete kavuşturmazsan o çocuğun annesi babası olacak mı ki yasal olarak?
😂😂😂
Bunlar seni ilerdede ezerler yoklar diye. düğün isteyip istemediğin önemli olan avını dinle sana koca mı yok 😘
ana kuzusu belli ki laf geçiremez bu anasına unut gitsin deseydin madem öyle niye evlenip başıma bela alıyom seni
Öyle şey mi olur, kimsen olmayabilir onlar senin ailen olacaksa kırılmanı istememeli. Kendileri sırf masraf yapmamak için seni kırarak bunu dillendirmemeli. İleride o kayınvalideden çok çekersin tatlım, şimdiden mesafeni koru.
Kaynanan olacak kadın saçmalamış. Nişanlın da annesini savunmuş bir nevi. Böyle bir durumda abini dinlemelisin.
Birazcık aklın varsa ayrilirsin sana ailen yok diye düğünü hak görmeyenler yarın evlendiğinde insan yerine bile koymazlar çok çekersin haberin olsun şimdiden ne mal olduklarını belli etmişler bile
çok alakasız, demek ki annen baban yok diye sana ileride de böyle değersiz davranacaklar kararını kesinleştir
Ay o ne öyle. Çok ciddi bi konuymuş gibii sanki. Müstakbel eşin ne diyor? Sen ne istiyorsun? En önemlsii senin ne istediğin
çok saçma bir düşünce insan ne olursa olsun hiçbir zaman yargılanmaz kendi neymişki seni yargılıyor haddiz
Yok tabii ki. Sen istiyorsan yapılacak. Öyle saçmalık mı olur. Evlenmekten vazgeç. Sonra daha büyük sorunlar yapar manyak kadın.
Bütün yorumlar çok faydalı gerçekten hepsi aynı şeyi diyor ezilirsin falan filan doğru bencede. Senin abin var en büyük destekçin. Kendini ezdirme gerekirse bırak o ana kuzusunu.
Abini dinle. Pişman olma. Kayinvalideye bak şimdiden otoriter üslupla konuşuyor evlensen ne olur kim bilir.
Yok Ya Ben Bunları Anlamıyorum Abla Sen Üzülme Yaptır Mutlu Mesut Yaşa Sen Bakma Ona Ailen Duysa Görmüş Olsa Çok Üzülür Üzme Abla Kendini Lütfen
Evlenme kanka çünkü evlenirken sadece eşin olacak adamla evlenmiyorsun ailesiyle de evlenmiş oluyorsun aile bu açıdan çok önemli
Okurken sinirlendim ne bu tavukmu alıyor ne bu kibir kendini üstün görmeler. Abin hakkı unut bu işi sonun iyi olmaz bunlarla çünkü.
Ewlenecegin adamdanda o kıt kafalı kaynanan olacak anasındanda bir yol olmaz yol yakınken geri dön derim
Belki maddi durumları pek yoktur, eğer istiyorsan diret yap içine sinsin. Ama anne babaya bağladıklarını sanmıyorum umarim öyle değildir.
Abini dinle seni daha şimdiden kücümsüyorlar yarın neler yapmazlar sakın o imzayı atma yol yakınken dön
Yok. Hem annesi hem kendisi %100 haksız. Şimdi bu böyle karışıyorlarsa hayatına 1. Seneyi zor görürsün evliliğinde.
Bencil empati özürlü ve merhametsiz insanlardan uzak sur poncik. Abin tam olarak ne dedi? Neyi unut dedi?
Sevgilin annesini korumuş, ayrıl bence. Yarın öbür gün başka kavganız olsa yine aradan çıkmaya çalışır, anneci adamdan hayır gelmez.
Düğün yapmak zaten saçma bir olay boşuna para saçmaktan hiç sevmediğin insanları eğlendirmekten başka bir şey değil
Saçmalamışlar tam tersi kesinlikle yapmalılar ve böyle bir sebepten ötürü yapmıyorlarsa sende vazgeç bundan.
Yanlış yapmış. Düğün va şeyleri her ne kadar masraf olarak görsemde kadının gelinlik giymek gibi hayallerine rıza göstermek lazım
Bence hic varma olmaz boyle ne demek kimsen yok diye dugun yok? Sacmalamasinlar annen baban yok ise amcan dayin falandami yok
Bence abini dinle evlilik yoluna girme mutsuz olursun onunla
Abin haklı o çocuğunda anasını çiçek buna göz yumuyorsa. Maddi durumu yoksa zorlama ama olduğu halde yapmıyorsa onun aw
Düğün yoksa evlenmek de yok. Başka bir abin olarak ben de aynı şeyi söylüyorum. Ömrün boyunca üzüleceğin bir aileye gelin gitme.
Abin haklı. Kimse annesi babası yok diye küçük görülemez. Bu nasıl bir üslup böyle? Sen değersiz biri değilsin. Lütfen bunu unutma
Abiniz Haklı kimse değersiz Değil Maddi imkan olmasa tamam diyecek mesele o değil dügün değilde mevlüt yapılsa Kuran okulsa ne güzel olur😊
Hakkı yok. Aynısı tanıdığım var gayette güzel düğün yaptı.
Sen bu işi unut. Rezil ederler seni.
Sen abini dinle boş ver evlensende hiçbi değerin olmıcak
Öyle bir zorunluluk mu varmış? İstiyorsan yapılır yani ne bu. Masraftan kaçıyorlar anca
Abini dinle annen ve babanın olmaması kimsesiz olduğun anlamına gelmiyor.
Buna hakkı yok güçlü dur ve istedigini yaptır
O düğün seninde hakkın
Bırakman için bir sebep. Sana aile olamayacak bir aile karşındakiler.
Seni varya rezil edecekler evlendikten sonra haberin olsun
Çok rezil bi aile varmış karşında fazla kırıcı laflar etmiş uzaklaşman senin hayrına
Annesinin araya girme hakkı yok. Her kizin hakkıdır istedigi şekilde düğün yapma istegi. Simdiden haksizda degil aslinda diyorsa yol yakinken geri dur o aileden uzerler seni
Smdiden seni kimsesizsin die kucumsuyor evlenince neler yapmaz. Evlenecgm adam ne dio buna
Yol yakınken dön derim ben. Sakın evlenme. Bu insanlar kötü insanlar.
Abini dinle. O kadının ağzının payını ver bir daha da ne ikna ederse dinle ne insan yerine koy. Şimdiden üstünde baskı kuruyor anne babanin olmayisini. İlerde neler yapar neler. Uzak dur abim ondan
Nasıl bir zihniyet ya o anne olmasaydı oğlunun öyle bir evliliğe razı olmasını istermiydi
Öyle bir hakkı yok tabikide senin istediğine bağlı bir şey bu
Bence ekonomi kötü kayınvaliden seni küçümseyerek cimriliğinin üzerini kapatmaya çalışıyor
"zaten kimsen yok" lafi ilerde de seni gucsuz gorecegini acikliyo uzak dur.
Bu tarz insanlar ile birde hayatını mı birleştireceksin manyak mısın sen
Benimde annem yok, bu kafada insanlarla isim olmaz. Bizde insanız
Hayatında sadece bir kere evleniyosun, seni önemseyen sevgiliye de ailesine de yol ver.
Önemsemeyen*
Sana bunları söyleyen biri emin ol ki sana değer vermiyor kendine bir iyilik yap ve ayrıl ondan
Belediyede nikah töreni olsa 1 saatlik neyse dicem
Ekonomik olarak mantıklı ama üslup hoş değil.
Uzak dur o aileden komple.
Saçmalamışlar. Uzun uzun da yazarım şimdi ama gerek yok. Sadece doğru değil yazayım istedim.
düğün bir duyurma niteliği taşır olması daha iyidir
Bugün buna ses etmezsen yarın afedersin ağzına etseler ses edemezsin
Düpedüz şerefsizlik. Asıl sahipsiz kadına sahip çıkılmalı.
Bende yorum yazacam ama hep küfür olacak. Abinin lafını dinle. Bu durumunu hep yüzüne vuracaklar