AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
111Cevap
Eşin olacak kişi bu konuda annesini ikna edebilir sanırım
Abin doğru söylemiş. Şimdiden seni ezmeye başlamışlar.
Abin haklı hemen tavrını koy benim abim annem babam yerinde yok diyor de.
kayinvaliden 3 kagit yapmak istiyor durumlari olmasa neyse ama seni kandiriyor
ne alaka anne babaya mı düğün yapılıyo evlenendlere mi
Abin delikanlı adammış saygı duydum bide tokat atsa tamam
O kayınvalide seni hizmetci diye alıyor o yüzden. Yap düğünunu
Bence de saçma ne gerek var o masrafa balayına çıkın o parayla
Sizde kafa yok mu ya ne saçma bi şey ne garip insanlar var
Şimdiden böyle söyleyen bir aileye gelin gitme
Asıl yalnız hissettmemen için elinden geleni yapmaları lazım bu ne saçmalık böylee..
Bu ne saçmalık
Hadi canım ya
Çok ayıp etmişler
Abini dinle
Bence de abini dinlemelisin sen beni sevmiyor musun takma ne demek
Abin varmıs işte bende kimsesizsin felan sandım abini bile ailen olarak görmüyorlar bacım sen bunlardan uzak dur allah daha iyisini karşına çıkarır
Düğün olayından oldum olası nefret ettim ama "senin kimsen yok" deyip ileri geri konuşmak terbiyesizlik.
Direkt ayrıl daha evlenmeden kayinvaliden bunlari diyorsa evlenince sana neler yaparlar kalitesiz insanlar
Ne alaka anne babadan sebep mi yapiliyor düğün her genç kız gelinlik giymek ister düğün ister saacmaliga bak
Onun sayginligina sokaym ben. At yuzugu hemde suratlarina at. Azicik gururun varsa sizi istemiyorum diyip arkani donersin
Abini dinle vala sinirden ben duramiyorum yerimde.
Asla böyle bir evlilik yapma. Bariz ortada sana ne kadar değersiz bir gözle baktıkları
Abin ile birbirinizin kıymetini bilin, birbirinize destek olun hayata tutunun...
O zihniyette olan insanlarla asla hayatınızı birleştirmeyin...
Canım benim bence abini dinle öyle bir hakkı yok ztn sevgilinde bunu onaylıyorsa emin ol yanlış anlama ama bunlar hayatı sana zindan ederler bence abinin sözünü dinle
Abin çok haklı sonradan pişman olacağın işler yapma.. Eğer evleneceğin kişide annesiyle aynı fikirdeyse daha çok üzülürsün kanka. Kadın zaten şimdiden belli etmiş karakterini saygınmış peh 😏
Bencede düğün yapılmalı duyurulmalı mal kaçırmıyorlar yangından hem evlenince de sorucak o çok saygın akrabaları anne babanla tanışmak isticek, kaynanan utanıcak mı senden
Nasıl böyle insanlar var ya yurtta mı büyüdün ve nişanlın çok mu annesinin ağzına bakıyor
taviz verme hatta soyle bise esin olcak kisi buna ses etmiyorsa yol yakinken bitir bunu ilerde çok cekersin seni kimsesiz sandirirsan yazik etme kendine
Nişanlın boş yapıyor bence bu ilişki sağlıklı değil ilerde sıkıntı yaşarsın. Ayrıl
böyle saçma bir düşünce olamaz sana hiçbirisi değer bile vermiyo yol yakınken ayrıl
Yokta, düğün yapmaya anne baba olsa bile gerek yok.
Kayinvaliden çok saygısız biriymiş küçük düşürmüş seni aptl kadin
ay ne canım bi kadın yerinde olsam boğardım herhalde
Düğün yapmak istiyorsan sade bir şekilde olsa bile yap. İçinde kalmasın
Düğün en doğal hakkınızdır ikiniz için de ayıp etmişler
Abi candır, kendi kanın sonuçta, seni boşta mı koyacak?
O kaynanana soyle yolarim onu haspama bak ya anan baban yok diye dugunde yok diyomus pasam oldu baska emriniz
Sana değer veren insanlar olsaydı asla böyle bir şey soylemezlerdi. Bu aşamada bunu diyebiliyorsa eğer ileride neler derler. Abin çok haklı.
Kendini ateşe atma ayrıl , böyle düşünen biriyle ömür geçmez lütfen kendine yazık etme iyi düşün
o nasıl bir mantık? kimsenin seni bu sebepten dolayı küçümsemeye hakkın yok. telli duvaklı gelin olmak senin hakkındır.
Sımdıden bunu dıyorsa bence yol yakınken ayrıl.. burada nısanlının tavrı cok onemlı.. Benım gbı bosanmaktansa Nisan at daha ıyı
Abini dinle pişman olmazsın böyle saçma bişey olamaz nerede oturacağınıza Düğün yapıp yapnayacağınıza Kayınvalideniz karar veriyo evlendikten sonra hangi günler sekssss yapacağınıza pozisyonlarınızada karışır
Saçma tabikide annesi babası olmayan bir kızın evlilik yapmaya hakkı yokmu annen baban öteki taraftan seni izlerler merak etme
Oğluna düğün yapacak zaten sana değil kıymetsiz görmüşler seni çok pişman olacaksın bazı şey baştan bellidir ayrılmalısın
Kayinvaliden sacmalamis bir insanin en mustlu gununde boyle bir laf etmedi seni ziyadesiyle mutsuz etmistir.
Benimde kimsem yok ama hakkımız var düğüne ama kimse gelmiycegi için kötü olur eğlenmek bile bizim için suç saka gibi
Kaynananın düşünceleri saçma ama sevgilinin ki ondan da saçmaymış. Zaten erkeklere göre aileleri hep iyi niyetlidir.. abini dinle derim.
Ben olsam yol yakınken arkama bakmadan kaçardım bütün aileden bu şekilde düşünen insanlarla ömür falan geçmez
Tabiki hakkı yok çok ayıp bişey yapmış seni kızı yerine koyması gerekiyor hatta annen baban yoksa daha özenmesi gerekiyor bence
İnsanlar nekadar ön yargılı olmuş hayaline bile saygı duymuyolar.
Kaynana kayınvalide mi karar veriyor muş erkekte biter her kadın gelinlik giymek ister
Böyle aileye gelin gitmezdim şahsen kusacağım şimdi
çok saçma senin en mutlu günün masraftan kaçıyorlar
Her kızın hayaledir gelinlik giyip düğünün olması sanki dul kadın mı alıyor
Saçmalamasın aklınca bedava alıp gidecek seni ne demek ya
İleride basina gelebilecek buyuk olaylarin fragmani bu
Nr saçma bi düşünce bırak yaa yaşanmaz onlarla ama sevgilin ne diyo o önemli
Masraf olmasın diye diyodur kayonvalidenle evlrnmicen eşinle istiyorsan düğün yapcaksınız tabi
Hayatın boyunca bekar yaşa, yine o aileye gelin gitme
Onlar sana daha şimdiden böyle yapiyosalar evlenince naparlar
Abini dinle pişman olmazsın
Saçmalama bidefa evlenceksin anen yok diye düğün yapilmicakmi kimsen yok diye sahipsiz misin abini dinle ağır ol düğünun olsun
Tam bir terbiyesizlik yaptığı bu