Sizce nasıl biri?
1 ay
Kemal Kılıçdaroğlu'nu seviyor musunuz?

yıllarca akpnin ekmeğine yağ süren biri. seçim üstüne seçim kaybetmesine rağmen hala o koltukta oturuyor olması inanılır gibi değil. kaldı ki malum şahsı tek adamlıkla suçlamasına rağmen kendisi partide tek adamlığını kurdu. partiyi kuruluş ilke ve değerlerinden uzaklaştırdı. partiyi Atatürk Cumhuriyet Türk düşmanı ve terör sempatizanlarıyla doldurdu. Allah korusun önümüzdeki seçimde aday olrusa geçmiş olsun bu şartlarda bile malum şahsa seçim kazandırır. aday olduğu takdirde asla oy vermem
Seçim kaybetmesi onun suçu değildi karşı taraf hilebaz
nasıl suçu değil kardeşim tamam karşı taraf hilebaz da 10 milyon oyu da çalamazlar. biraz mantıklı olun. misal 2014 seçimleridne bile daha İstiklal Marşını bilmeyen adamı erdoğanın karşısında aday yaptılar. Erdoğan yıllarca Kılıçdaroğlunun üzerinden seçim propagandası yaparak seçim kazandı. Kaldı ki 2017 referandumunda bu adam neredeydi Allah aşkına? yskya gidip o gece hesabını sordu mu? bu adam erdoğan karşısında koca bir 0. etkisiz eleman yani. bu adamı içine sindirebilen birinin erdoğanı bu kadar sorun etmemesi lazım bence
Erdoğan çok tehlikeli biri.
Kemal Kılıçdaroğlu tek başına bu tehlikeyle baş edemedi şimdi gerçekler ortaya çıktığı için artık yapabilir. Eğer bu seferde yapamazsa sen haklısın
Evet Erdoğan tehlikeli biri ancak bu Kılıçdaroğlu'nun vasıfsız yetersiz biri olduğu gerçeğini değiştirmez. Kılıçdaroğlu aday olursa umudunu yitir. Çevremde dahi Erdoğan'dan nefret eden ondan kurtulmak isteyen onca insan o aday olursa sandığa bile gitmem diyor. Onun adaylığını en çok Erdoğan ister en çok o sevinir. Erdoğan'dan kurtulmamız konusunda en büyük engel Kılıçdaroğlu'nun ta kendisidir.
Vasıfsız ve yetersiz değil buna inanmıyorum. Türkiye gibi bir orta doğu ülkesinde bağırıp çağırmadigi için öyle algılanıyor. Önemli olan sesin yüksekliği değil kelimelerin kalitesidir. Bu anlamda ben onun nezaketini takdir ediyorum.
Sen ve yakınların için kendi bileceğiniz iş.
Valla şaka gibisiniz. Sizin gibiler bunu böyle desteklediği için zaten malum şahıstan kurtulamiyoruz.
Genel olarak muhalifler tarafından pek sevilen biri değil, ama şahsen ben seviyorum; ama asla aday olmasını istemem, çünkü yıllardır seçimlerde gösterdiği başarı ortada...
Seçimi boş ver bu görevi layık bir şekilde yapabilir mi ona bak
Görevden kastın, Cumhurbaşkanlığı mı?
Evet
Emin değilim, ama ondan önce Mansur Yavaş, Ekrem İmamoğlu gibi daha güçlü, sevilen ve başarılı olan isimler var.
Güçlü derken kastın ne
Siyasi başarı
Halk tarafından sevilme
gibi şeyler
Bence Kemal beyde Ekrem beyde çok değerli bu daha iyidir gibi laflar hoş değil
Kemal bey daha tecrübeli o yüzden bu görev onun olmalı
Orası tabii ki de öyle, bir Atatürkçü olarak Chp'nin tüm üyeleri benim için değerlidir, ama benim anlatmak istediğim şey o değildi. Ben siyasi anlamda Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş gibi isimlerin Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha başarılı, ülke genelinde, bazı muhafazakarlar tarafından bile sevilen isimler olduğunu ve o nedenden dolayı cumhurbaşkanı seçilme ihtimallerinin Kemal Kılıçdaroğlu'nun cumhurbaşkanı seçilme ihtimalinden daha yüksek olduğunu, göreve gelmeleri halinde de Kemal Kılıçdaroğlu'ndan daha başarılı olacaklarını düşündüğümü söylemek istemiştim.
Sende haklısın Ekrem İmamoğlu daha genç daha iyi olabilir.
Ayrıca şahsen Cumhurbaşkanlığı'nı Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu'na daha çok yakıştırıyorum.
Görüş
9Görüş
Kemla Kılıçdaroğlu lider vasfına sahip değil. Mansur Yavaş gelsin isterim ben veya Ekrem İmamoğlu. Mansur ve Ekrem reise sallayan kitle önce dönüp savundukları kişilere baksınlar.
Hiç bi siyasetçiyi sevmiyorum hepsi birbiirinden beter
O kadar seçim kaybetmesine rağmen koltuğu salmıyor. Baştakinden bir farkı yok
Sen olsan ne yapardin
severim
Bence iyi ya
hırsız değil
Bayılırım
Hayri sevmem
Neden
Sadece gerekli insanları mi seversin
Severim.
Kızlardan ilk görüşü sen paylaş ve