Diğer Kemal Kılıçdaroğlu'nu karizmatik buluyor musunuz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Çok şey derdim ama sorum yanmasın. Hayır Evet çok karizmatik Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Esada bir iki birde benimki 🍆🍭 Kemal Kılıçdaroğlu'nu karizmatik buluyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
RoachRick Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 32% +1 yıl Bu karaktere benziyor. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Tipi ishal nedenleri ☺ Yorumla RoachRick +1 yıl Anlamadım. Yorumla Soran +1 yıl İshal olurken kknın meymenetsiz suratına sıçmak istiyorum. Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl karizmatik kelimesinin kelime anlamının dış görünüşle hiçbir alakası yok bu arada soruyu cevaplayanlar ve soran bunu biliyordur umarım 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Peki sence karizmatik mi? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayır Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle düşünüyorum. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl aynı zamanda erdoğan da değil Yorumla
Espenuka Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 48% +1 yıl Sayın Kılıçdaroğlu'nu karizmatik bulan da "Kuzguna yavrusu şahin görünür" sendromundan muzdariptir bennce. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Geliyorr kılıcdar kılıcdaroglu hem güvenilir hem dururst bır ınsanogluuu!! 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Komik Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yoo gülmedim Yorumla
bugencyazar Takip Et Guru Yaş: 29 +1 yıl Diğer konusunda 751 cevap paylaştı. evet severim onu çok :) 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bu karaktere benziyor.
Tipi ishal nedenleri ☺
Anlamadım.
İshal olurken kknın meymenetsiz suratına sıçmak istiyorum.
karizmatik kelimesinin kelime anlamının dış görünüşle hiçbir alakası yok bu arada soruyu cevaplayanlar ve soran bunu biliyordur umarım
Peki sence karizmatik mi?
hayır
Bende öyle düşünüyorum.
aynı zamanda erdoğan da değil
Sayın Kılıçdaroğlu'nu karizmatik bulan da "Kuzguna yavrusu şahin görünür" sendromundan muzdariptir bennce.
Geliyorr kılıcdar kılıcdaroglu hem güvenilir hem dururst bır ınsanogluuu!!
Komik
Yoo gülmedim
evet severim onu çok :)