Enayi damgası yedim resmen 😒
Pratik olmak için herşeyin düzenli yerli yerinde olması lazım odalar değişince uykularım kaçtı bir haftadır temizleyip istediğin şekile sokmaya çalışıyorum. Uyku sırasında bile neyi nereye koyarım onu düşünürüm. Normalde böyle biri değilim tam tersi dağınığım hatta ama iş konusunda aşırıya kaçıyorum nasıl yeneceğim bunu?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende dukkan da oyleyim illa toplu olcek ama kafaya takmiyorum normal sen abartiyorsun rahatla akişina birak hal lolur gider
İşte rahatlayamıyorum. Şöyle şu an klinikler var ve çalışırken ben heo hızlı olmak zorundayım hasta olurken normalde benim orayı ayrıntılı temizleme gibi bir sorumluluğum yok ama ben herşeyi temiz ve düzen içinde görünce rahat oluyorum elimi attığımı alıyorum o zamanlar da fazla rahatım umursamazım düzenliyse son saniyede bile hazırlarım herşeyi. Uykumda geçen neyi nereye koysam ben burayı nasıl halledicem diye düşünce halindeydim başım çatlıyor
Sen hemşiremisin sktr et ya duzenlı olsa ne olmasa ne sende hastalık olmuş işte hayatı kendine zehir edersin hem soruyon hem birakamiyon akişina gamsiz ol la
Kafani başka yere ver ayni annem gibisin annem temizlik yapmadan duramaz bizim dolabi çeker başka yere yataklar degiştirir ev supurur her gun mesela temizlik hastasi yere bir şey dokulur hemen kizar bagirir icerisi toz mu oldu hemen kizar bense iş te senin dedigin oyle anladim sanirim galiba ben işte nasil yetişir stres gerilim tipi baş agrisi mi migren mi pıskolojık mi kendimi çozemedim bende bak bugun ogrendim biliyordum ama gerilim tipi baş agirisi stres ten olurmuş bende çok kafa dolu zaten halka gibi agri oluyor bazen yanlari da sertleşme uyuşma var Bn niye migren snydm afdrsn soguk suda duş aldim o yuzden
Ben evde öyle değilim işte işteki dolabım bile darma duman çalışırken nasıl olacağını çok dert ediyorum orası düzenli olsa umurumda olmaz ama o kadar kötü bırakmışlar ki çıldırmamak elde değil. bendede var o ağrılar
Gitmediğim doktor noroloji kalmadi chekap pıskıyatri egg hiç Bi sonuç çikmadi noro sunuzit var dedi o kadar pıskıyatri de 4 gun Kullandim daha kotu yapti biraktim 2017 pıskolojım bozuktu anti deptesan Kullandim ilaci fazla attim epılepsi geçirdim fazla attigindan mi neden bilmyrm doktor geldi beni seruma bagladilar epilepsi geçirirken neler gelmedi başima ben kendıme geldim doktor gelmiş neyi takıyon kafaya takma kafaya ne takmasi doktor başima olay gelınce pıskolojım bozuldu ilaç attim ya ondan dedim onunla alakasi yok nasıl yık onunla dedim sabaha kadar durdum ve bitti neler neler ya yaşadim allah şukur ayakta kaldim Kb anlattım
Müsaitsen deneyimlerini dinlemek isterim bende aynı durumdayım ve aynı süreçten geçiyorum
Kafa uyuşmasi var sende de
Deneyim mi sabir ben Allaha şükür sabirliyim yani stresten uzak dur 2 yil once gittim ben doktora 2 yildir gitmiyorum valla yarin anlatsam olur mu Kb ama uykum geldi ya gozlerim kapaniyor
Strese bağlı baş ağrıları uykusuzluk stres sinirlilik birde stres yüzünden bir dönem yüzüm seyiriyordu hala geçmedi eeg mr hiçbir şey çıkmadı psikiyatriye yönlendirildim. Tabi hepsinin bir sebebi var ama açıklamak zor. Olur tabi ben ekliyim sonra müsait olunca dinlemek isterim
Bende şey var mesela yşdgm şeyler den mi oldu bilmyrm kaç yldr var ama içimden syrm mesela su içerken takıntı dan galıba ama ypyrm artık eskısı gıbı işte herkes de olabılıyor onemlı olan kafada bitirmek sigara yi birakmak gibi duşun istersen ozelden konuşalim burada anlatmak zor
Ozele gel