Müstakbel kayınvalidemle alışverişe çıktık seçtiğim ürünlere bakarak bana kaliteden anlamıyorsun dedi ne demek istedi?
2 ay
Müstakbel kayınvalidemle alışverişe çıktık seçtiğim ürünlere bakarak bana kaliteden anlamıyorsun dedi ne demek istedi?

Onunla anlaşmak istiyorsan eğer kavga etmeden aklındaki kalitenin ve estetik anlayışını sor, dediği gibi bir kere dene. Sonrasında ulaştığın bilgiyle gerçekten kalitenin ne olduğunu sorguladım ve sizin kalite anlayışınız kotu deme hakkın doğsun, eyleme geçtigin için bunu görmemezlikten gelemeyecektir.
Sonrasında herhangi bir sorunda efendice aynı şeyi uygularsan o sana hayran olmaya başlayıp ses çıkartamayacaktır.
Sadece kestirip atma her insan değer görmek ister, herkesteki eksik bu böyle bak.
Eğer onunla kim daha haklı yarışına girersen o tecrubeyle kavga edemezsin, amaç üzüm yemek bağcıyı dövmek degil.
Mutlu olmak istersen...
Görüş
1Görüş
Kendince laf atıyor ama sabırla karşılık ver ki o bile öyle dediğine pişman olsun
Haklısın anlamadığım için oğlunu seçtim deseydin ukala kadın bir daha diyemez bişey
En pahalı şeyleri seçip de ödetirsem kaliteyi görürsünüz deseydin.
Kaliteden anlamak istemiyorsun demek istemis
ne demek istediği zaten ortada ak
sende sey deseydim evet anlamiyorim senin oglanla evlendim senin gibi kaynana gelin gittim😂
Kötü bi kayınvalideyim demiş
Seçtiğiniz ürünler pahalimiydi ki
Döv onu ben olsam döverdim
En İyi Görüşler