AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Öncelikle Allah bağışlasın sana oğlunu.. Sana tavsiyem varsa öyle biri oğlunu kabullenip babalık yapacak bir beyefendiyle evlenmen yönünde...
Evlilik istemiyorum
Türk filmi yaşamak istiyorsun anladım.. Allah yardımcın olsun diyebilirim ancak..
Çocuğun aklı ermeden biriyle evlen onu da babası olarak tanıt
sıkıntı olmaz... sonuç olarak resmi gayrıresmi çocuk işte..
babasız büyüyen bir çocuk hep eksik olur hep yarım kalır kendimden biliyorum
Akışına bırak ki aksın eğer babası olduğunu söylemezsen görürsün ilerde sıkıntıları :)
Bazı problemler yüzünden ayrıldık de. Öldü demek olmaz bence. Çocuk biraz daha büyüyünce araştırırsa sen kötü olursun.
Babasını sordugunda bence yaşına uygun bir cevap verirsin. Gerekirse gerçeği anlatırsın. Yalanla büyümesinden daha iyi gerçeği bilmesi.
Riske girmek istiyorsa bırak girsin. Nüfusta babası olarak hatta tescil olsun bunun haricindekileri kimse bilmeyebilir.
Adamın kariyerine zarar geleceğini düşündüğün kadar babasız büyümek zorunda bıraktığın oğlunu düşün. Adam hatalı ve çocuğa baban bu demelisin.
Allah bagislasin, babasini yakin bir akraba olarak tanitsaniz iyi olur.
Oyle dusunduk bizde
Bence karısının haberi olsun. Herşey daha kolay olur. İlk başta işler karışmış gibi olur ama güngeçtikçe dahada düzelir. çocuk için en sağlıklısı bu.
oğlunu pozitif yetiştir sanat spor müzikle meşgul et kafası anlayışlı olur ... zamanla anlar ve kabullenir
çocuğun eric cartman sende annesisin öyle ise south parkı izle demiyecem elbette eğer çok sorun olursa uygun yollu çözüm buluruz inan yeterki sen mutlu ol diğer dallama cevapları inan boşver zaten veriyorsundur
ISMIM MERYEM BEN COK GENCKEN SENI CAMI AVLUSUNDA BULDUM HOCA BANABU YAVRU INCILDE YAZAN ISA PEYGAMBER DEDI ONU LEYLEKLER GETIRDI BIZANS TEKRAR UYANDIRMAK ICIN DEDI VE OSURARAK OLDU DE...
Bence, sen burada yazılanlara bakma! Ve psikoloğa git çocuğunun babasıyla, ne yapmanız gerektiğini o sizlere söyler :)
Çocuğun büyüdüğünde herseyi olduğu gibi anlat bu hakkı babasının da görmesine izin ver çocuğu sonuçta yargilamiyorum ama keske evlilik dışı yapmasaydin.. Böylesi doğru değil bence çünkü
Adam düşünmüyorsa sen niye düşünüp kendimi bukadar kasıyor sun?
Vefat etti babası , Irak ta iş görüşmesine gitti sonra gelmedi bizde bilmiyoruz ;)
oğluna gerçeği söyleme. ingilizce kurslarına gitmeye başla sonra ingiltereye taşın. belli bir yaşa geldiğinde ona gerçekleri anlat.
veya adam karısına gerçeği söylesin araya sarhoştum ve onu sen gibi gördüm gibi yalanlar eklesin bu masum çocuk falan desin sende kadınla anlaş arkadaş ol böyle yaşayanlar var
Ingilizcem var zaten... ama cok zor orda yasamak
ama sakın öldü deme çocuk diğer babaların oğullarına gösterdiği sevgiye muhtaç kalır
azar azar gerçekleri anlat zamanı deldiğindede herşeyi anlat bu arada onu kendine iyice bağla
yinede daha iyi ne mezunusun
Üniversite
bölüm olarak
Detay veremem kendi hakkimda
hangi üniverste demedim hangi üniverste bölümü. mimarlık mı, tıp mı? ne?
Niye soruyorsun.. hayir ikiside degil o saydiklarinin sanane kimligimi mi cikarmaya calisiyorsun aklin sira
bununla nasıl kimlik çıkarabilirim bunun için adın üniverste bölümün üniverste adın ve yılların lazım öyle bile olsa çok zor olur
ne iş yaptığını merak ettim
sen doğmadan babanla ayrıldık (boşandık)
başka çaren yok.
Zamanında yediğin hurmalar bugün gelir dötünü tirmalar
Senin baban sen doğmadan 5 yıl önce öldü yavrum. Tayyibin kızı gibi. O bir kahramandı.
vayy anasınıı vayyy anaya bakk anayaa Allah sen koru yarabbimm bizii böyle kadınlardann
Babasını değilde , oğluna asıl annesini nasıl anlatacaksın onu merak ettim. Bence kendini de düşün
hiç inandırıcı değiill.. ama merak ettim hikayeyii.
dertleşmek istersen özelden ulaşsana bi.
benim de sormak anlatmak istediğim varr
çok ince bir konu bazı yorumlar görüyorum büyük konuşmayın sizinde başınıza gelir büyük konuşmayın totoşlaaar
Leylekler bir süre iş görür yetişkin olmadan bir çocuk açıklamayı kaldıramaz aile psikoloğundan yardım alın
Seni en cok ben anlarim ilk defa gizli kullanici ile yorum yapiyorum bende simdi senin büyümekte olan evladin gibiyim yolun cok zor allah yardimcin olsun
Gercekten mi... neler yasadin anlatir misin
Kendime anlatamadim ki sana heleki burada herkesin okuyacagi şekilde mümkün degil ilgi alakayi eksik etme yeter yanliz birakma
Annenle mi yasadin peki
Babami hic gormedim ben annemle yaşadım
Benimki goruyor babasini.
Ölecek öldü bilecek tanirsa anlarsa ki anlayacak bir gün senin icin daha zor olacak
Yanlış anlama ama ben olsam babanla sen ufakken Boşandık bu adamda aile dostumuz bize yardımcı oldu sen ufakken senide cok seviyor derim en azından çocuk babasından soğumamış olur ;)
Evt akillica Sağol
Eğer babam nerde falan dersede terk etti gitti dersin haber alanda yok dersin. bende senin bu yaşadıklarını çevremde yaşadım ordan biliyorum umarim yardımcı olmuşumdur :)
Peki ne oldu o cocuk
Su an annesi bakıyor babası piyasada yok annesi çalışıyor bizde elimizden geldiğince yardim ediyoruz gayette mutlular :)
ben senle dertleşmek isterim adamı sevmişsin adam sanada cocugada sahip cıkıyor. dinimizde 4 kadınla evlenebilir sanada iman nikahı yapsın
Olan yıne aradakı cocuğa oluyo.. Yalan söylemeni istemezdim evladına neyse onu söylemen en doğrusu Ama zamanı gelince söyle.. Babası sonucta uzakta tutma derım..
ohhh zengin adama bak be kariyeri var ama korunmayı bilmiyor götoş
Kazara hamile kaldim. bilmeden konusma
bu işin kazası yok arkadaşım. kendine güveniyor adam dışarı boşalırım diyor ama nafile. şimdi eşi bilse suçlu sen olursun. bu tür olaylarda kadınlar haksızdır çünkü erkekleri onlar baştan çıkarmıştır. bence de sen haksızsın evli bir adama neden yamanıyorsun
Yamanmadim kimseye. ikimizde istedik birlikte olduk. bu tur durumlarda adamda suclu o zaman. zorla koynumuza almadik ya
adam da suçlu ama topluma göre aşağılanacak olan sensin bunu belirtiyorum.
o adamın kendi çocuğu varsa sen benim gözümde de yuva bozan bir kadınsın
kariyerli olmayan bir adamdan cock sahibi olsaymıssın sevseymişsin yazdıklarına biraz inanırdık.
Toplum umrumda sanki banane toplumdan... gercekci biriyim. bir erkek istemedikce onu bir kadin ayartamaz.
parası için yaptın bunları o zaman. yaptıkların her şekilde yanlış, mazereti yok bunun.
Asagilayip ne yapacaklar oldurcekler mi beni o devirler gecti artik ...
Yolun yol değil ne diyeyim sana :D
Parasina ihtiyacim yok ama yardimda bulunuyor
ya senin açından sorun olmaz kendi ailen kabullenmiş durumu, ama adamın eşi ve çocukları ve senin çocuğun etkilenecek ileride
sakin ol. en başta tek başına karar verme babasıyla istişare et. birlikte karar ver. dua et.
bir pedagoga gidip ne yapman gerektiğini öğrenmelisin
Bende okumadım soruyu ama baba lazımsa baban öldü dersin : D
valla ne diyeyim.. madem dertleşmek için yazdın. hakkında hayırlısı olsun.
Ölüyü diriyi sittin gittin evli adammı buldun bir sürü bekar erkek varken admda para var tabi işi biliyosun ana karaktersizsin
avrupada calısıyo dıceksın olucak bitecek birazdaha buyudugu zamanda gerçeği anlatırsın allahın bıldıgını kuldan saklayamazsın cunku
Soyle anlataksin
Yavrum sen bir piç degilsin amma veledi zinasin.
Cocugu agzini za almayin hepinizi bulurum anasin siktririm
hayatı akışına bırak olacak olan ileride zaten oluyor
Hayatini film yapmak istemissin, cilginlik istemissin ama olmamis
senin baban bir melekti yawrum sonra kelek çıktı dersin (:
senin baban terk etti dersin bizi inandırıcı bir yalan
Senin ailen ne diyo bu duruma merak ediyorum? Kendine yazık etmişsin sadece tek başına çocuk büyütmek zor :/
Ben memnunum ogluma asik bir anneyim
Ama o babasız büyüyo o memnun olcak mı acaba ilerde
Babasi olenlerde var onlar ne yapsin
Ölüm ayrı bişi hala yaptığını savunuyosun hatalı olduğunu düşünmüyosun sanırım? Senin yaptığını baban annene yapsaydı tavrın ne olurdu merak ettim açıkçası
Hata yaptim ok... ama bende asik oldim kalbime soz geciremedim
Babayı yurt dışında çalışıyor olarak gösterirsiniz hiç değilse çocuk çocukluğunu sıkıntılı geçirmez
Herşeyi açıkça anlatmakta fayda var bence. Sonradan öğrenmek insanı daha çok yıkar.
açık sözle söyle sen bir zevkin kurbanısın de aynen acıkla ama babasınada söyle
Cocuk biraz buyusun o zaman soracagi soruya simdiden hazir ol
bişey olmaz ya babasız bir dünya yaratırsın çocuğuna o da onu zamanla kabullenir
babası aptal birisine benzemiyor
allah yardımcın olsun
yurtdışı senin için çok zor olur ama başka bir şehre taşınabilirsin. telefon hattı falan değiştirirsin. bulamaz seni
çok uzun gerçekte okuyamadım... okusam uyurummm :) sen tane tane anlat bana en iyisi ben sana çıkar yol bulurum :)
Uyumak icin bir neden. daha :D
dudağın kanıyor :D @Siyahageberenhatun
Ahahaha :D
Akışına bırak, ya da evlenin, ikinci evliliği ilk eşine nasıl kabul ettireceksiniz orasını bilemedim tabi.
Bunu bsbasına danışmalısın çoçuğumuz büyüdüğünde kime baba dicek de. Yaşın kaç?
27 yasindayim
benden 6 yaş büyüksün, okulum bitmedi hala bittiğinde işimde olur. Ama hala o zamana kadar eş bulamazsam seninde eş sorunun devam ederse bir teklifte bulunurum. Yaşın gereği ciddiye almican beni biliyorum. adım sinan peker ergin. Faceden ulaşabilirsin bana. Cumhuriyet üniversitesi
Uff sacmalama.. evlenmicem benn... guzel gonlune gore bir es nasip etsin allah sana
Inşaallah. umarım sende baba bulursun çocuğuna.
bir hata yapmissin iyi bir koca bulup evlenmen gerek başka yapicağin bir sey yok
Şunu söylemeliyimki ilk önce noktadan sonra küçük harf kullanılmayacağını bilmen gerekiyorrr☺😅☺...
bebeyim mecburen çocuğa bunu demek zorundasın ---> ''çocuğum sen bir orspu çocuğunun pıçisin''
Püüüüü rezüllük başımıza daşlar yağacak emmi neler var neler anasını vay be gayri meşru bir çocuk ortada anası desen zaten allaha emanet yaşıyor çocuğun :D
bu dünyada çok fazla bekar anne var gerzek
çoğu evlilik dışı
Bir hata ile olmuş olsa da kürtaj yaptırmaman güzel.
Birini bulup baba diye tanit yurtdisinda calisiyo falan dersin 7 yilda bir gorsede olur
çocuğun bir gun seni yargilayacak Umarim o zamana kadar yeterli bir bahanen olur