19 yaşındayım 3 kız arkadaşımla bara gitmiştir bizim gibi arkadas grubu vardı tanıştık eve gittik işte şey oldu 1 hafta önce öğrendim 1.5 aylıkmış bebek ne yapacam ailem çok dindar muhafazakar öğrenirse öldürürler ve o erkekle görüşmüyoruz sadece o gecelikte numarası bile yok yardım edin çok kötüyüm
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar. Öncelikle maalesef bunun mantıkla açıklanabilecek bir tarafı kesinlikle yok. Sarhoşlukla olmuş anladığım kadarıyla. Büyük ihtimalle arkadaşlarında hatırlamıyordur. Olan olmuş yaklaşık 5 haftalık hamileliğin söz konusu. Bir hekim olarak sana tavsiyem her ne olursa olsun durumu ailene anlatman. Seni sokağa atacak değiller ya, hata yapmak insana mahsus. Kızacaklar bağırıp çağıracaklar bende farkındayım. İzah edilebilir hiç bir tarafı yok bunun. Ama yok ben anlatamam diyorsan.. 10 haftaya kadar yasal bir kürtaj süresi var tıbbi olarak. Ama ben ne olursa olsun hamileliğin sonlandırılması taraftarı değilim.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılMuhafazakar-Bar-Tanımadığın kişi ile seks-Tanımadığın kişiden hamile kalma
Şu 4 kelime normal şartlarda bi araya gelemez, resmen çıtayı Allahuekber Dağına çıkartmışsın...
Sonunu düşünmemiş ve kahraman olmaya çalışmışsın, hadi sen isteyerek her şeyi yaşamışsın da o karnındaki bebeye çok yazık olmuş...00 Yorumla
Soru troll gibi geldi neyse, ama muhafazakar bir ailenin çocuğu olduğunu iddaa ediyorsun, ve buna rağmen gecenin bir yarısında arkadaşlarım ile bara gidiyorsun nasıl oluyor peki. her neyse zaman kaybetmeden kürtaj olmaktan başka yapabilecek hiçbir seçenek yok elin de
00 Yorumla
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 330 cevap paylaştı.
+1 yılGeçenlerde bara gitmiştik ve 3 kız arkadaşıyla gelen bir grup kız vardı 19 yaşlarında olan kızla eve gittik ve işte şey yaptık ondan sonra rüyalarıma girer oldu. Hamile olduğunu biliyorum lütfen bana ulaş yalvarırım =)) sende bana ait bir şey var.
06 Yorumla- +1 yıl
Baajajahahsk kurguya 10/10
- +1 yıl
@kartalice977 Ama ben güzellik bakım ve saç bakım vs vs fenomeniyim =))
Böyle saça başa anca bu tarak olur. - +1 yıl
Saçlarım uzamıyor hocamm napmalıyımmmm
- +1 yıl
@kartalice977 Saçını başını yolmam lazım =))
şaka kısmı bu ciddi kısmı için bencelerime gözat. - +1 yıl
Uygulamayı yeni indirdim o nedemek 😂
- +1 yıl
@kartalice977 saçını düzenli olarak yıka ve saç bakım yağları kullan son olarak kırıkları düzenli olarak aldırırsan oldu bu iş Ama en önemli kısmı saçlarını şefkatle okşayacak bir erkek bulamazsan hiç uğraşma derim çünkü saçını uğruna süpürge edeceğin kişi bunu haketmeli Aksi takdirde süpürgeli cadı olmanı öneririm =))
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
153
Cevap
161Cevap
aldırma ve doğur diyenler siz hangi ütopyada yaşıyorsunuz acaba?
ya da torbacınız kim mesela?
19 yaşında daha kendisi çocukken ve işi gücü yokken geleceğini sağlayamayacağı bir çocuğu doğurup napsın?
sokaklarda yatıp kalkar artık çünkü ailesinin eve alacağını sanmam.
ve şu günah bebek katili diyenler
o embriyo canlıysa spermlerininiz de canlı o zaman sağa sola boşalmayın.
o da günah
bunu diyen kadınlarda var tabi nereye göz devirececeğimi şaşırdım.
ne bu gereksiz annelik iç güdüsü siz süper kahraman falan mısınız ya da doğurunca hayatınız birden toz pembe falan mı olacak sanıyorsunuz?
bakamayacağınız çocuğu doğurmayacaksınız nokta.
sefil bir hayat yaşamasındansa hiç doğmamış olması daha iyidir.
gereksiz duyar kasmayın107 Yorumla- +1 yıl
Ağzına sağlık gönüllerin eig si
- +1 yıl
@kartalice977 bu yaşta se*KS yapmak onu suçlu mu yapıyor yani? se*KS yaptı diye doğurmak zorunda değil. evlilik içinde bile korunmayı unutup hamile kalan ve sonra aldıran var herkesin kendi hayatı kimin ne yediği seni ilgilendirmiyor.
üstelik ergenliğe girmiş birinin cinsel istek duyması ayıp bir şey değil gayet se*KS de yapabilir. 19 yaş cinsel ilişki için belki fazla küçük değil ama doğurmak için küçük üstelik çocuk sadece doğurmakla olmuyor. 5 dakikalık se*kse benzemez bir ömür sorumluluk. fiziksel olarak belli bir olgunluğa ulaşmış olabilir ama daha zihinsel olarak olgunluğa ulaşamamış bir birey çocuk büyütemez ikiside birbirlerine yük olurlar.
ve bana gelip burada ağlama ben tecavüze uğramış küçücük kızlara bile doğur diyen ruh hastaları gördüm kafayı yemişsiniz hepiniz.
ayrıca o kullandığın tabirlerden, kabalığından ve yaydığın nefretten yapmak isteyip yapamayan muhafazakar aile kızı ya da millet ne der kafasında biri olduğunu anlayabiliyorum. millete kuduz köpek gibi saldıracağına gidip videolar izleyerek kendini tatmin et tatlım. - +1 yıl
Bebeğim ben nişanlıyım 24 yaşındayım. Ve bacım değilim bara gidip içip kafamı kaybedip sevişip hamile kalayım :) onun kendi kaşarlığı o. Demekki senın bu konuda bi yaran var gocunuyorsun. Seks yapabilir. Ama tanımadıgın gecelık ınsanlarla değil. Edep denen birşey var. Bununki resmen ayıp.
- +1 yıl
@kartalice977 daha 19 yaşında hata yapması normal değil mi? üstelik isteyerek yaşadığı bir ilişki değil sarhoş olmuş ya da neyse ne pişman mı pişman. konu kapanmıştır.
ne kadar kolay hakaret edip dışlıyorsunuz insanları.
ben bunu yaptım diyerek övünmüyor çıkış yolu arıyor ve sizin tek yaptığınız hakaret etmek.
aynısını erkek yazsa bir kızı hamile bıraktım dese yine kadın suçlanırdı.
kadın bile kadını savunmuyor neden? - +1 yıl
Hangi ütopya da yaşıyorsun bilmem ama onun sınırı var en başından daha fotus değilken embriyo formundayken alınır onun dışında katil olunabilir orayı geç oraya gelene kadar kendini korumayip erkeğin en tahrik olduğu yerlerini açarsan sapığın biri gelir seni kullanır atar bir erkek bokserle sokakta gezse ona olmadık hakaretleri edersiniz bikiniyle gezenleriniz var onlara feminist damarlariniz kabarıyor
- +1 yıl
Bu hata değil. Böyle bi devirde kadınların canice öldürüldüğü devirde gece klubune gidip tanımadıgı adamlarla yataga girmekkkkk hataa değillll. İçinde ayıp varmış onun. Gitmiş sikişmiş. Şimdi napcam napcam. Ananın çiçeğini yap. Yerken napcam demiyodu ama
Ben bekareti umursamam ama senin ailen ben olsam veya çocuğum böyle bir sey yapsa ister kiz olsun ister erkek evlatliktan redderim. Ama cinsellik yaşadığın icin değil bir çocuğun hayatini mahvettigin düşünmeden hareket ettigin için. Korunabilirdin sonuçta bunu da ben mi soyleyeyim cinsellik yapmayı biliyorsan korunmayi da bileceksiniz ister erkek ister kiz ol siz nefsinizi tutamiyorsunuz diye çocuğun ne sucu var. Ailenin yerinde olmak istemezdim ki iyi ki onlarin yerinde degilim. Ben çocuğu aldirir kendi çocuğumu reddeder mirasi başka çocuğum yoksa hayir kurumuna bagislardim. Böyle düşüncesiz birine miras birakilmaz ki benim evladim da olamaz böyle düşüncesiz biri. Nyse diger bir yol ailenden habersiz aldir yaşın buyuk ailene tanidik akraba yoksa kimse söylemez kimsenin senin ne halt yedigini umursamaz sadece işlerini yaparlar ve çocuğu alirlar cok gec olmadan aldir ve ve bu yaptiklarını kimseye söyleme
57 Yorumla- +1 yıl
@Wanled asıl bekareti her şeyin onunde tutan insandan hayır gelmez. Ayrıca bakire kişiler de bekareti umursamayabilir mesela ben hem hayatima hic erkek almadim elimi tutan bile olmadi ki gayet guzelim basariliyim zenginim. Ben kimsenin hayatiyla ilgilenmem baskasina zarar vermedigi sürece bu kimseyi ilgilendirmez nasıl isterse öyle yaşasın. Bu arada lez de değilim sadece bekaret takintili erkekleri yani her seyi cinsellik sanan erkekleri sevmiyorum kendisi bekaretini korumus bir erkekse buna lafim yok ama kendisi korumamissa lafim çok. Ayrıca baskasinin bekaretini bozmadim bakire hakkim diyemezsin çünkü onemli olan senin bekaretin ve bozdun. Bu arada ben bir suru evlenme ve cikma teklifi aldim hepsini reddettim lez de degilim sadece erkeklerden tiksindim hepsi bu. Ve hayatimdan memnunum kendi kendime yetebiliyorum her anlamda
- +1 yıl
@Wanled meslegimden dolayi degil mirasımdan dolayi dedelerimin mesleği neydi bilmiyorum ama umarım baskalarini mutsuz ederek kazanmamislardir. Bizim sülalede en az iki en fazla dört çocuk yapılır tek çocuk yapan bir tek benim annem var onun disinda hep çifter dorder buna rağmen miras defalarca bölünmesine ragmen hala büyük iyi ki kardesim olmamış diyorum😂😂 ki benim sadece anne tarafi zengin degil baba tarafıda öyle ve orara en az dort çocuk yapilmasina rağmen hala var ve yine tek çocuğum tek çocuk olmak cidden avantaj hicbir seyi paylasmak zorunda olmadim her istegim aninda oldu sıkılınca ben aninda bitti ben ne dersem o oldu bir de ailemin çocukları olmamis ben yillar sonra olunca daha da değerli oluyorum. Gerçekten mukemmel bir çocukları var başarılı güzel iyi yetenekli kendimi çok severim😂😂 ama keske olmasaymisim dedigim cok oldu tamam her şey sahane ama yine de yaşamak sacma geliyor nedense aslında çok mutluyum ama yine de saçma geliyor
- +1 yıl
@Wanled ben tıp okuyorum ki okumama çalışmama gerek yok mirasım bana omur boyu yeter ayrıca torunlarıma bile kalir ki evlenmicem erkek istemiyorum ama belki çocuk sahiplenebilirim sonucta erkekleri istemiyorum diye annelik duygusundan mahrum bırakacak degilim kendimi. Ayrıca benden mükemmel bir anne olurdu ama tabi önceliğim su an çocuk değil sadece basari odaklıyim su an
Git kürtaj ol canım bu kadar muhafazakâr bir aileye sahipsin korunmadan sevişiyorsun yetmedi hadi kafalar güzeldi diyelim ertesi gün hapı da almiyorsun aktif cinsel yaşamı olan herkes tedbirli olur ya da bir şekilde kazalara engel olur sizin gibi cahiller de anca bacak açtıktan sonra ne yapıcam ben der git bul o adamı ya sorumluluğunu alsın ya da günü geçmeden kürtaj ol çünkü karnındaki bebek senin ya da bir başka denyonun sorumluluğunu yaşayıp bu yükün altında ömrü boyunca sevgisiz bir şekilde yaşamayı hak etmiycek kadar masum. Keşke kedi köpek Gibi siz ve sizin gibi olanları da kısırlaştıra bilsek
40 YorumlaSenin gibi kızlardan iğreniyorum. Bir kız yanında güveneceği erkek arkadaşı veya sevgilisi olmadan barlara ve gece kulüplerine gitmemeli. Kızlara kadınlara özgürlük diyorsunuz, sonra başınıza gelmedik kalmıyor. Yanınızda bir erkek olsa size sahip çıkardı. Sizi tanımadığınız o erkeklerin evine gitmenize engel olurdu. Bara gitmeden önce yanınıza en azından güveneceğiniz 1 erkek almak bu kadar zor muydu? Bir kızın sarhoş olduktan sonra tanımadığı bir erkeğin evine gitmesi aptallıktan başka birşey değildir. Ailen sana yapacakları konusunda haksız sayılmaz.
30 Yorumla
+1 yılBu manyakları dinleme önlerine gelen soruya trol diyorlar ve sorunun doğru olma olasılığını hiç düşünmüyorlar neyse eğer cesaretin varsa ve pişman olmayacaksan , kalbin buna dayanacaksa bebeği aldır ama günah yani bebeği aldırmak. Yok ben bebek aldıramam diyorsan ilk başta yapacagin şey gittigin bara tekrar git çalışanlara falan sor belki sürekli gittiği bir yerdir ya da tanıyan falan olur eğer o gece birden fazla kişi ile yaptıysan ve babasının kim olduğu belli değilse yaptığın bütün kişileri bulmaya çalış bulamazsan annene falan söylemeye çalış ona söyleyemezsen amcan halan nenen deden falan varsa onlara soyle onlara söyleyemezsen kaçmaya çalış kaçamazsan bir sosyal hizmet uzmanına danışabilirsin. Eğer bara tekrar gidip araştırırsan kamera görüntülerine falan baktirmayi dene. Ama bence hicbir arkadaşına söyleme ne kadar yakın olursa olsun
22 Yorumla- +1 yıl
bizimkilerin hayatları trol oldukları için trol diyorlar
- +1 yıl
@Overlordhan aynen yani trol olduğunu düşünüyorlarsa yazmasınlar ya da biraz insanlık yapıp bu sorunun doğru olabilme ihtimalini düşünsünler değil mj
+1 yılKesinlikle aldirma her serde bir hayır vardir. Allah onu sana hediye göndermis onunla ol rabbimin hediyesine sahip çık. Kac insan kac kadin çocuk istiyor yillarca uğraşıyor ugruna binlerce para harciyor ömrünü tüketiyor. Rabbim sana vermiş simdi kıymetini bil.
Ailenin seni öldürmeyeceginden eminsen önce annene söyle o babana söyler. Evet basta cok kızacaklar belki el kaldıracaklar hatta evden bile kovabilirler ama hakli olduklarıni unutma ve af dile çocuğun icin bebeğin icin sabret. Her sey zamanla düzelecek yoluna girecektir.20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk önce yaptığın hatanın farkindasindir umarım. Çocuğunun babasının kim olduğunu bilmiyorsun tek gecelik birşeymiş zaten. O adamı bulsan bile birşey değişmeyecek ve büyük ihtimal bebeği istemeyecek hem başına bir sürü dert açılır başkaları duyar ailem dindar muhafazakar diyorsun bence sakin bahsetme olan sana olur seni evlatlıktan bile reddedebilirler. Bana kalırsa çocuğu doğurma çünkü daha 19 yaşındasın küçüKSün okuyorsundur o çocuğa asla bakamazsin babasida istemezse ailemde seni istemez tek başına ne yapacaksın çocuğa da yazık sana da yazık en iyisi aldırmak olur senin için
40 YorumlaOnunde farkli farkli secenekler var
1. Eger bunu vicdanın kaldırabiliyorsa bebegi aldır (bence kotu birsey ama karar senin ve senin yasadigin durum anormal bir durum)
2. bara gidip kamera kayitlarindan sahitlerden o kişiyi bulmak (o kisiyi bulmak bir ise yararmı bilmiyorum)
3. ailenden ayrı yaşa paran yoksa devlet evine yani yardima muhtac kisilerin kaldigi yere yerleş ailenin seni öldürme ihtimallerine karşın devlete soyle
Evett elindeki secenekler bu en azindan bildiklerim bu kadar hangisini uyguluycagin sana kalmis01 YorumlaAldırmaktan başka çaren yok aldır ve hayatın boyunca bu olayı unut, unutamasan bile gizle sakla bir kutuya kilitle kafanda. Hayatına bak ve bir daha böyle bir hata yapmamaya çalış, dersini al. Bir daha da seni öyle ortama götürebilecek arkadaşlarından uzak ol. İyi arkadaş insanı o esnada uyarır, kötü insanlardan uzak ol. İnan daha çok gençsin. Her insan hata yapar ama önemli olan hatalardan ders almak.
60 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO.. lukda kaçıcı seviye bu? Onlar bile senin gibilerden daha ahlaklı. Annende ne olduğu belirsiz adamlardan doğursaydı seni onca yıl acı çeker annene laf söylerdin. Kendin napıyorsun? Yazık cidden sizin gibilere insan deniyor, çevrenizdekiler sizi iyi bilip seviyorlar halbuki yüzünüze bakılacak yanınız yok.
80 Yorumla
+1 yıl19 yaşında daha hayatının başındasın. Ben 27 yaşındayım karşımda ki insanlara hala güveniyorum. Sen daha bu yaşında babasını bile bilemediğin bir çocuğa hamilesin. Daha kendin çocukken bir çocuğa hamilesin. Tek temennim sorunun trol olması. Yoksa senin geleceğine mi yoksa o karnında ki bebeğin geleceğine üzüleyim bilemedim.
40 YorumlaGercekten üzüldüm durumuna. Dini acıdan günah yani bir bebeğin canına kıyıyorsun ama s3nin durumunda aldırmak gerekebilir. Ancak yaptığından ders alacaksan aldır ama bebeği aldirdiktan sonra yone ayni hayata devam edeceksen hic küçücük bir bebeğin canına kıyma derim. Yine senin bileceğin sey. Ama biraz dusun kardeşim hayatını yaptıklarını dusun..
30 YorumlaO Allahını gönderdiği bir canlı nice isteyenler var bebek seni seçmiş aldırma ailen hic birsey yapamaz karsitikalrinda ayrıl gitsin adamı bir şekilde bul oda sana düşüyor ailenin karısına cik ve cesurca de seni kabullerinrse kabullenenler etmiyorsa etmesinler he dersen ben birini buluyjm onla ilişkiye giriym o olayıda ona atıp ben hamile kaldım de ve evlenin he buna vicdanın el vermezse bari bulursan bisekilde orfaki bir çalışana iza et o gununki kameraya bakın sen kimle o bardan çıktın ve uyandigin yeri biliyorsan ordanda bulabilirsin ama bebeğini aldırma lütfen bir şekilde bakarsın ona dedigim gibi baska bir erkekle ilişkiye girebilirsin hamileyim diyebilirsin ztaen bi şekilde grn aktarımı olur vücut ölen sirenleri toplayarak hücre topluyor birsekilde hallet bunları yapmayıp ailene rıza edebilirsin Allah affedici ve yardımcıdır gençsin olur yalan daha günah ilerde tövbe edersin. namqzini kilarsın
10 YorumlaÇok gençsin yalnız başına bir çocuğa bakabilmek için mesleğinin elinde olması, bir gelir kaynağının olması lazım. Eğer gelirin yoksa, kulağa hoş gelmediğini biliyorum ama hem o canın gelecekteki hayatı hem de senin gelecekteki hayatın için kürtaj en mantılı çözüm. Ailenden gizleyebileceğini zannetmiyorum. Gidip konuşmalısın.
11 Yorumla
+1 yılGittiğin bara git tekrar gelince konuş haberdar et onuda. Bakalım ne diyecek.
Bunun dışında aldırmak isterseniz 10. haftaya kadar yasal olarak kürtaj hakkınız var. Bekar oldugunuz için eş imzası istenmez sadece sizin imzanız yeterli ve dilerseniz gizlilik yasasını taleo edebilirsiniz. Böylece kayıtlara kurtaj yapıldığı bilgisi girilmez.20 Yorumla
+1 yılBı filmde izlemiştim bunu ailesi sonra kabul etmişti. Eğer ailen muhafazakarsa kabule tmez bacım damgası yersin bir süre sonra sen kendini öldürürsün ya da çocuğun öldürür kendini. Devir değişti tabi önce git arastir bu babayı kameralardan baktır illaki bulursun onunla konuş eğer kabul edecekse tanışın bı çözüm yolu bulun. Etmezsede işin gücün varsa başka şehire taşın orda yasa. öyle bir imkanın yoksa da aldır derim onun ve kendi hayatını mahvetmeye gerek yok
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl19 yaş ne daha çocuksun. Akılsız başınn cezasını Allah vermiş işte. Hak ettiğini almışsın o... luk yaparken keyfin yerindeydi ama. Kesin akıllanmazsın bundan sonra da orda burda sürtmeye devam edersin. Sizin gibiler gerçek aşkı da anneliği de hak etmiyor
42 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Lancel aynen öyle sonunda da başlarına mutlaka bir şey gelir ya da yalnız kalırlar
+1 yılNe yaparsan yap sakin cinayet işleyim deme
O çocuğu sakin aldirma
bunun adı cinayettir
Hem zina yap
hep hamile kalmiyim de
Sonra karnindakini gebert
hayatina devam et
Kendin diyorsun ailem çok dindar yani karninda o cocuk varken seni öldüremez00 Yorumla
+1 yılHata yapmissin o cocuk bi hayat onu aldiramassin keske yapmasaydin ama annen baban kizda onlar anlicakdir bi yerde hayatini mahvettin ama o cocugu buyuteceksin artik yapicak bisi yol doguracaksi onu zina yapmdan daha buyuk bi gunahvarsa oda birini oldurmekdir
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHemen kürtaj ol bakma sen burda ki çok iyi insanlara o çocuğun da hayatı mahvolacak senin de hemen zamanın varken aldır yoksa çok pişman olursun ve yaparken nasıl izin verirsin içine boşalmasına böyle risk nasıl aldın çok üzücü ama aldırman lazım
80 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoğu kişi kürtaj yazmış ya şaka mı Ya bu bir can ya bir melek kendi suçu olmadığı halde ölecek neden annesi ile babası önlem almadığı için diyelim ki önlem tamdı annesi birden fazla kişi ile ilişkiye girdi ama ailesinden korkuyor korkuyorsan yapma kendi düşen ağlamaz kendi çocuğunu öldürdüğün zaman için rahat olacak mı masum birini şaka ya sinirden ağlayacağım inşallah troldur
210 Yorumla- +1 yıl
hayats gelip istenmemesi mi daha iyi sence. Bakamıyıcaksa çocuğa zulüm çektirmesinden iyi
Cevap sahibi+1 yılMadem korkuyorsun vermiyecksin önüne gelene terbiyemi korumaya çalışıyorum artık pes
- +1 yıl
Salak salak diyar kasmayın doğmamış çocuk için
Cevap sahibi+1 yılCan o can acı çekiyor kalbi atıyor bilmem farkında mısınız tabi annesinin önüne gelenle yatması baya normal biz duyar kasıyoruz sonra hamile oluyor soru soruyor hadi ordan be
- +1 yıl
Sizin gibi duyarcı salaklar yüzünden çoğu çocuğun hayatı kararıyor, kürtaj şart. Babası bilinmiyor, dünyanın zaten anası s*kilmiş. Yok melek yok can, o kürtaj acısını nerdeyse hissetmiyorlar ve bi anlık acı. Dünyaya gelip bu boktanlığı yaşasa daha mı iyi? Duyarcı ap tal lar sizi
- +1 yıl
Teşekkür ederim😊 @LİiLİİTTH
- +1 yıl
@isimsizbiri67 ağzına sağlık
- +1 yıl
@Minnoşpagdhh teşekkür ederim, gerçekten salaklığa ve cahilliğe gelemiyorum.
- +1 yıl
@isimsizbiri67 o kadar fazlalar ki özellikle kendini Evliya ilan eden sapıklar çok fazlalar
Çok bilinçsiz bir durum kimseye güvenme ne yazıkki böyle afedersin şerefsiz erkekler kızlardan yararlanmak için her fırsatı kollar sonra seni orta da bırakır gider üzüldüm senin adına ailen sana kızsa da değişen birşey olmayacak olmuş bir hata yapcak birşey yok ama o çocuğu bul derim bırakma peşini seni kimse orta da bırakıp gidemez.
50 Yorumlaumarim trolldür değilse de ne diye bu yaşta hic tanimadigin erkekle o toplara giriyosun. umarim saglikli bir karar verebilirsin. o bebegin gunahini aldin.
50 Yorumla
+1 yılHem ailen muhafazakar, hem gece kız arkadaşlarınla kulube gittin. Ya sen muhafazakar nedir bilmiyorsun, ya da trollükte cesur davranmışsın. Ben oyumu troll olayından yana kullanıyorum kanka 😊💄
50 Yorumla
+1 yılVay anasını dindar bi aile kızı nası bara gide biliyo ve geceyi dışarda geçire biliyo aynı yaştayız ama ben hiç geceyi dışarda geçiremedim ve o kadar da sıkı değil ailem ilginç
61 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle şey mi olur yaa. Yanımadığın adamı eve almazsın yahu troldür bu soru yalandır yanlıştır.
Tamam yalan değilse olayları senin gibi düşünürsem eğer aldırmazdım asla. Çocuklara ve bebeklere her canlıya çok değer veriyorum. Bunu aileme de açıklayamıyorsam ve ya beni anlamıyorlarsa -açıkladığım halde- önüme bakarım. 3 kız arkadaş oturun düşünün bebeğe nasıl daha iyi hayat sunarsınız madem yaptınjz bir halt. eee bu zamanda da kimse kimsenin bebeğini düşünmez yalnızsın hadi bakalım devam10 YorumlaUmarım sizin gibilerin yatacak yeri kalmaz umarım acıdan başka duygunuz olmaz amiin.
60 Yorumla
+1 yıl
60 YorumlaBabasını bulsan dahi.. Seni ve tek gecelik ilişkiden olma bebeği kabul etmiyecektir.. Bir genclik hatası deyip yoluna devam ediceksin.. Bebeği de aldıracaksın..
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazık o bebeğe.. Ailen muhafazakar olamaz onu geç.
Zina en başta bu yüzden haram işte. Bebeğin babası bilinemez diye90 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım bu soru gerçek değildir.
Doğruysa eğer çok kötü bi durum. Muhtemelen okuyorsun, bi gelir kaynağın yoktur.. Ailemde kabul etmez diyosun.. Ne kadar karşı olsamda kürtaja, senin durumunda aldırmak en mantıklısı.. Kimseye bişey söyleme çünkü mutlaka duyulur. Ah.. ne acı. Bebek için ve kendi hayatın için bunu yapmalısın. Çok üzüldüm bu soruya.. Allah akıl fikir versin..10 YorumlaBasit aldıracaksın! Gidip adamı bulsan ne olacak sanki...
60 Yorumla
+1 yılLa havle vela kuvvete diyorum pes diyorum artık
70 YorumlaAilen çok dindar muhafazakar ama sen daha 19 yaşında barlarda başka evlerde sarhoş olup tek gecelik ilişki yaşıyorsun hamile kalıyorsun hımmmmm
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılCoronoda bara nasıl gittiniz o kadar bara meyhaneye baskın yapıyorlar bu nasıl senaryo😂😂 ailen dindar madem nasıl gidebildin bara sadece bana mı saçma geliyor
71 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 675 cevap paylaştı.
s +1 yılBüyük konuşmayacağım ve troll olmadığını varsayarak cevaplayacağım. Uçkurunu tutamıyorsan korunmayı beceremiyorsan niye yatıyorsun elin adamıyla? Korona var be korona.
33 Yorumla- +1 yıl
Tek sorun o olsaydı şu an bu soruyu sormazdı
Ailen o kadar dindar nasıl bara kalkıp gıdıyon... Su kız arkadaslara uymayın ya
Bosuna aileler demıyor ne gelse cevreden gelır dıye...
Bısey yasarken ileriyi düşünüp hareket edın
O cocuga yazık ya 😑10 YorumlaSenaryo oldugu bariz belli de... senaryo olmasa nasil bi yardim bekliyosun? Forumdan biri cikip laramuratlikmi yapacak? Seni nikahina alip ömer cipin babasimi olacak? Ailesi dindarmismismis te mismismis... 😏
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle o çocuğu bir şekilde bul yani yattığın kişiyi.
60 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 21 yaşındayım üniversite öğrencisiyim hayvan gibi kpss çalışıyorum ki gelecekte güzel bir yuvam olsun Allah sizi ıslah etsin..
**Ne ararsan onu bulursun**100 Yorumla
+1 yılAbi yaptıysanız korunsaydınız onuda mı biz söyliyelim
51 Yorumla- +1 yıl
Bilgili kizin hali bir baskadır tabi😂👏
+1 yılAilen muhafazakar dindar sen gecenin bir yarısı dışarıdasin barda ve seni hiç aramiyorlar müzik sesi vs duymuyorlar.
O çocuğu doğur doğur anan baban onu da muhafazakar yetiştirir. Ama sen olur musun yetiştirirken olmaz mısın bilemem00 Yorumla
+1 yılAilen mufazakarsa nasıl bara falan gittin. Cesaretin bile olmaz bi kere. Hadi diyelim gerçek. Yaparken bize mi danıştın?
30 Yorumla
+1 yılAferin, alkış şak şak şak. Git aldır, çocuğun da hayatını mahvetmezsin.
50 Yorumla
+1 yılTek gecelik ilişki yaşamak isteyen Baykal'dan öte yola gitse kaybolan kızımızın fantezi dünyasını biraz daha geliştirmesi adına çocuğa hayal adını vermeyi öneriyorum 😂😂😂
10 Yorumla
+1 yılEs Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Nûre Arşillah! Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Hayra Halgillah! Es Salatu Ve's-Selamu Aleyke Ya Seyyidel Evveline Vel Ahirin! Vel Hamdü Lillahi Rabbil Alemin!”
10 Yorumla
+1 yılBen olsam aileme söylerdim. Asla aldırmam. Aldırma 3. Aya kadar mümkün ama. Kendim bakmak istemezsem evlatlık veririm. Babasını da bulmaya çalışırım muhakkak.
11 Yorumla- +1 yıl
Evlatlık mı verirsin o çocuklar orda ne yaşıyor bilemessiniz o çocukların anne kokusuna şefkatine ihtiyaç ne güzel akıl veriyorsunuz ya önğnü arkasını düşünmeden
+1 yılOha ya gerçekten çok kötü bir durum çok üzüldüm 19 yaşındasın bakamazsın zaten niye bara gittiniz ki hiç hoş bir şey değil. Arkadaşınla konuş bence bu durumu tek başına doktora git aldır.
11 Yorumla- +1 yıl
Doktorlar aliyor mu sanki kurtaj yasak hastanelerde
Biz nasıl yardım edelim? Her şeyin bedeli var. Eğlenmeye bizi çağırdın mı:))
41 Yorumla- +1 yıl
Kanka çağırmadi 😂
+1 yılÇok muhafazakar ailen senin Merve' ler de kalmana müsaade etti yani... Enteresan
40 Yorumla
+1 yılAllah islah etsin sizi. Kendinize bakmıyorsunuz biraz aileniniz yüzüne nasıl bakarım düşüncesiyle biraz hareket edin
21 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılTrol de son nokta. Insan senaryoyu iyi kurgular ki millet anlamadan gerçekci yorum yapsın. Nerede öyle kafa...😅
21 Yorumla Herkes hata yapar eder.
Seninki büyük hatalardan..
Ders cıkar diyeceğim de?
İş işten geçmiş..
Hamilesin.
Tek diyebileceğim.
Allah yardımcın olsun..00 YorumlaBabasını bulunca ne yapmayı düşünüyorsun ki. Kürtaj yaptırılmaması gerekse de senin durumunda yapılmaması gerekilen tek şey bu veya ailene söyleyip evlatlıktan reddedilirsin. Artık snaa ders olmuştur. Büyük ihtimalle zaten fake bir hikayedir
00 Yorumla
+1 yılKeşke en başından dikkat etseydin ama olan olmuş. Böyle bir durumdaysan kürtaj yaptır bence. Ama çocuğu aldırmak istemiyorsan gerekli yerlere başvurup tedbir almalısın. Yoksa böyle stres içerisinde olman çocuğa da zarar verebilir.
12 Yorumla- +1 yıl
Yazımı götünle mi okuyorsun
+1 yılKardeş valla iki ucu moklu değnek. Tek çaren aldırmak. Ankara 'da 1000 TL falan aldırmak. Hangi şehirdeysen özel klinikte aldırabilirsin. Unutma 10 haftayı geçmemeli. 2.5 ay yani.
00 Yorumla
+1 yılYalanmi bilemem ama turkiyede boyle cok olay oluyor kizlarin basina buyruk ben bilirim tavirlari yuzunden keske zamaninda baban dovseydide bu hale gelmeseydin
00 Yorumlayalanin batsin senin öyle olsaydi senin aile örenmisti simdiye kadar ailem dindar diyor sun öyleyse babn seni o saatde disari koymaz baskasinin evine gitmene hic izin vermez ufak at
00 Yorumla
+1 yılaileni boşver sen.. ondan bir şekilde sıyrılabilirsin belkide.. ancak ya çocuğun kendini bilipde anane benim babam kim dediğinde ne yanıt vereceksin? bilmemki bardan biriydi senide heladamı yaptık yoksa o günlük bekar evimi bilemiyorummu diyeceksin..
ne oldu bu ara damarı olayına! haya'ya.. namusa! kutsal değerlere..00 YorumlaZevki yaşamaya gelince yaşıyorsunuz, sonuçlarına da bir zahmet katlanın. Gelip burda ağlanıp sızlanınca sorunlar mı geçecek? Troll isen zaten boş kalmış birisi, ona diyecek zaten bir şey yok.
00 Yorumla- Devamını Gör (254)
Devamını Gör(299)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Çocuk & Ebeveyn > Sorular > Hamileyim ama babasını tanımıyorum, bunu aileme nasıl açıklarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler