AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
165Cevap
iyi bok yedin var ya iyi olmuş senin gibi kafasızlara ne desen boş ailesine bak bir de kızına bak valla brom açık konuşacam gitmeseydin.
Haklısın ama böyle olacağını bilemedim
Neden bu kadar sert tepki verdim biliyor musun? Aynı şey başıma geldi partileri yasaklamıştım gitmiş habersiz arkadaşlarıyla partiye alkol almışlar daha önce birisiyle beraber uyuduğunu söyledi daha önce direk bitirdim zaten çok seviyordum ama gururum aşırı zedelendi gittim çocuğun kolunu kırdım şimdi alçıda 1 haftası kaldı :)
Eline sağlık
ortaya karışık çerez gibi çocuk mu yaptınız , helal olsun, bence çocuğun adını karışık kuruyemiş koy :D
Muhafazakar bir kızın barda ne işi olur anlamıyorum, ben de muhafazakarım 5 vakit namazımdayım ölürüm de öyle yerlere asla gitmem ya aldırcan ya da paşa paşa doğurcan ha ailen öğrense bile adamlar haklı bi şey de diyemezsin suçlu sensin
muhafazakar olunca vajinası olmuyormu :D yanmış söndürmüş ilin oğlu şimdi çocuğun babasını arıyor :D
Bi kere bi faul var hıkayende. Ailem cok muhafazakar demıssın ama senı yatılıya gondermısler ilginç :D
Cahilsin belki korunmanin ne demek olduğunu bile bilmiyorsun
Umarım troll sorudur ama değilse de o bara tekrar gidip bu sefer sarhoş olmadan o çocuğu bulup durumu anlat derim
Aynı watpadd kurgusu gibi peifhf hiç de inandırıcı değil
Amanin adam baba oluyor haberi bile yok fsfsfa ne desek bos dusur zorla madem
Kurgu berbat geliştirilmesi lazım , dindar aile çocuğunuda dindar yetiştirir mantık hatası var.
anne baba ben ırıspıyım kiminle yatyığımı bile hatırlamıyorum ama size bi müjdem var torununuz olacak dersiniz 🤣
,
Ailen öğrenince dananın kuyruğu kopacak.
Sen o zaman görürsün tozu dumanı.
.
Önvelikle geçmiş olsun. Burada yapılacak olan ya hemen başkasıyla evlenmek ya da çocuğun babasını bulmak. Allah yardım etsin.
Senaryo hangi Türk dizisinden 😂😂😂
Birincisi eğer bakireyken ilişkiye girdiysen ilk ilişkide çocuk olma ihtimali %5 falandır bu durumda şanslı biri olarak görünüyorsun.
Kız hamileyim diyor
Ya soru trol anlamadın mı Allah aşkına
Ne biliyim yaw. Var böyleleri
Yazık günah ya 🤦 yapmayın böyle şeyler evlilik öncesi cinsel ilişki nedir ya herşeyi eşinize saklayın... Allah yardımcın olsun 🤲
Çok yanlış şeyler yapıyorsunuz ve yine zorda kalan sen oldun
Nasıl bebeğin babasını tanımıyorsın? Hadi bir ilişki yaşıyorsunuz korunun bari daha çok geçsin bide en iyi çözüm aldırmak.
İnş çocuğun barda kamera görüntülerinden fotoğrafını bulursun sonra cinsel ilişkiye girdiğin adamın fotoğrafını polise ver inş polis de yardım eder şimdi diyeceksiniz çok boş yapıyorsun diyenler olcak ama başka çare Yok bunu yapmaktan karnındaki bebeğe yazık Sen nasıl böyle bir şey yapabildin ya Çok yazık çok Allah yardımcın olsun bebeğin
@Wanled anlamadım?
yani o hamile kalan kız için söylüyorum
@Wanled soru trol yüzde 90
Yani bilmiyorum ama inş troldur
@Wanled barlar geceleri açık muhafazakar ailesi varsa gece dışarı çıkması imkansız.
Allahım nolur fake olsun nolur fake olsun söz verdim kimseye agir soz soylemicem diye 🙏
Aslında bebeği saklama imkanın olursa hamilelikte doğurup verebilirsin kuruma. Güvenebileceğin bir yakının var ise onunla konuş
Sana zerre kadar uzulmuyorum ama o masum yavruya kiyacaksin biliyorum. Ona aciyorum. Defollll
Kim vurduya gitmek mi oluyo şimdi bu :(
eğer trollse biraz güldürdü ama ciddiysen işin zor saklayamazsın yani söyle kurtul
Arkadaşlar ben de görümcemin baldizindan hamileyim yardim edin cok kotyum
Allah belanızı vermesin kadın kadına nasıl yaparsınız?
Hep sizin gibiler yüzünden bu bela ve musibetler =))
Not:İroni içerir
ikinci not soran trollüyor bence
üçüncü not ilk iki nota bak sonra bu görüşü en iyi görüş seç
@Kawasaki_Ninja yaptık iste bi hata genclik cahillik
biliyorum geçen hafta yaptınız 6 aylık hamilesin =)) Tamam affediyorum hadi geçmiş olsun
Yap yap sonrada ağla ailenin yerinde olsam defol git derim ahlaksız
Gel bide benimle çocuk yap diyip geçicem. Kurguya puanım 10/6
Sen o çocuğu durdurmazsın zaten ne yapacağım diye niye soruyorsun
Bence çocuğu doğurma ve annene söyle anneler her zaman anlayışlıdır veya gizlice aldır ben o çocuğun yerinde olmak istemezdim büyük iht sen de anne olmak istemiyorsun çok açık yazdım kusura bakma
aynen bu şekilde başlıktaki gibi açıkla !
eminim anlayışla karşılayacaklardır !
ailen çok dindar muhafazakar ve sen bara gittin.
güzelmiş !
git aldır çocuğu madem söyleyemezsin.
Konuyla ilgili yorum yapma gereği duymadığımı belirtmek için yazdım. 😏
Şaka ise gülelim. Hikaye yazıp gelmeyin... git kürtaj ol madem öyle...
İşte yeni nesil Türk kızı... Git aldır elin piçiyle ailenin kalbine indirme kaşar.
Doğur ya lütfen birini bul hemen evlen nikahı bas ailende bi anda evlendik de lütfen. O bebğin bi hayatı var bak doğurduğunda iyiki dogurmussum iyiki benim bebgimsin dedigin gunler olucak guven bana.
Saçmalama ya kıza bir de böyle akıl verme
@asgagags asıl sen saçmalama oda bi can ya cidden resmen bebek katlediyo babasıni bilmiyorum diyor ama olsun bebğiyle yaşasin tek basina bi hayat kursun.
Ya kızda 19 yaşında boş yapma Allah aşkına canmış sen olsan öyle mi yapardın
Hayatımda gördüğüm afedersib ama en aptalca yorum canımsın galiba beyinsiz özürlü
canımsın yazdım canımsın değil
Sa l a k
Sala k kelimesini canım diye gönderiyo 😂
Önce bir konuşmayı öğren de gerisini biz hallederiz hadi uza
Aferin, aaaferinnnnnnn. Tam avrupa modeli.
Artık ulkemize de sıçradı ya.. Alkışş 🤨
Ne yani avrupalilar serefsizmi oluyor?
Ne bu ayrimcilik
Filmlerde izliyoruz yaa filmler de yasam sekillerini gösterir. %100 boyle degil ama durum bu. Lafim sana değil
Lafin bana olmasa bile bu yaptigin ayrimcilik kotu birsey
Ayrica yardim icin tavsiyede buluncagina azarlamak yardim etmez
@dudbud Kardeşim bu kişiye nasıl yardım edelim? Git aynı bara o adamı bul. Cocuğumun babasısın gel benimle evlen mi desin?
Bu yaptığı ahlaka sığan birşey değil. Bu tepkileri diğerleri de görsün de aynı şeyi yapmasınlar.
Ben bara gidip adami bulmayi kastetmedim ben tavsiye vermeyi kastettim ayrica eger tepkiler yagdiririrsa bu tur seyler bitmez
Oyle de yaptigi da cok guzel bisey degil.
Senin kardesin olsa Guzel yorum yapmayi mi dusunuyorsun?
Bende onu diyorum
Benim kardesim olsaydı ben ona yardımcı olmayı dusunurdum ayrica avrupalilari terbiyesiz diye ayrimcilik yapmanin telafisi degil bu
Türkiye de öyle bişey zor olur. 3 kızın en azindan birisi arıza çıkarır vermezdi.
tek kişiyle mi birlikte oldun gece 1 den fazla mıydı giren çıkan?
Herşeyin iyi kötü bir bedeli olacak yaptığın çok yanlış cezasını cekeceksin
Ailen seni öldürse daha iyi zaten senin yaşaman bile yanlıď
İyi olmuş sana. Çek şimdi işkence gib bir hayat hahaha :D
1.5 aydır nasıl anlamadın? aldır daha fazla bekleme
Yani bir şekilde telefonu olmasa bile o gittiğiniz bardan ulaşırsın ona. me hamile olduğunu söylersin belki sahip çıkar ya da en kötü ihtimalle sana yardımcı olur aldırırsın
En mantıklısi kürtaj burada saçma sapan verilen cevaplara bakma kafasını dışarı çıkarmayan insanlar yargılamaya calisiyor yakın bı arkadaşından da destek alıp gidin birlikte seni bilgilendirirler zaten resitsin
👏👏
😎👍
Açıklama kardeşim. Git önce bitkisel şeyler dene aktardan al. Düşmesi için.
Ağır falan kaldır
Eğer hala düşmez ise git aldır
Bir can o ya ne kadar vicdanasınız
@Kanatostar
Soğukkanlı düşünüyorum
Kızın ailesi öğrenecek
Kızı belki evlatlıktan reddedecekler
Kiz bi başına nereye gitcek karninda bebekle
Kızın hayati mahvolcak o psikoloji ile o çocuğa ne kadar bakabilir?
O bebeğin de daha hayati baslamadan bitecek
Yoksa ben de istemem
Ben bebekleri çok severim ve gerçekten istemem
Bi nevi katil olmayi
Ama soğukkanlı düşünürsek en hayırlısı bu şekilde oluyor
İsterseniz duygusuz diyin
İsterseniz baska bir sey
Ama benim görüşüm
Tamamen soğukkanlı
İkisinin de hayati mahvolacagina
Birinin hayatı kurtulsun
Belki yanlış düşünüyor olabilirim ama bu işte 🤷
Madem kızım hayatı mahvolacak ertesi gün hapı alacaktı birden fazla kişiyle ilişkiye girmeyecekti o meleğin ne suçu var tüm suç annenin ve babanın bir çocuk ölecek bir can bu cinayet kendi çocuğunu öldürecek kimse kusura bakmasın bütün suçun sahibi anne ve baba neden hayatları mahvolsun alsın çocuğunu girsin işe kaç tane anne var bu dünyada babaları sorumluluk almayan tek olan madem ailesi inançlı dikkat edecekti
@Kanatostar
Sonuna kadar katılıyorum
Tüm suç anne baba
Ama ben olan olmus diyip çözüm odakli düşündüm
@Kanatostar arkadaşlar biraz mantıklı yorum yapalım
@LİiLİİTTH 🤝
Hatrlamiyosunn seks yaptığını demmek ki istemedenn oldu bu bir tecavüz bnce bara git tanıyan olur mutlaka
Gittiği bara git sor soruştur adını biliyorsan bilmiyorsan arkadaşlarına sor. onlarda bilmiyorsa aldır.
Gittiğin bara gidip kamera görüntüleri izle kamera görüntüleri izleyince çocuğu tanırsın herhalde cinsel ilişkiye girdiğin Çocuğu bulup ondan sonra polisten yardım iste işte yardım ederse sonra onu anlat babası olduğunu olay bitti
İnş çocuğun baeda kamera görüntülerinden fotoğrafını bulursun sonra cinsel ilişkiye girdiğin adamın fotoğrafını polise ver inş polis de yardım eder şimdi diyeceksiniz çok boş yapıyorsun diyenler olcak ama başka çare Yok bunu yapmaktan karnındaki bebeğe yazık Sen nasıl böyle bir şey yapabildin ya Çok yazık çok Allah yardımcın olsun bebeğin
Ailen dindar olabilir ama o senin canından bir parça sonuçta bir sürü kişi var çocuğu olsun diye uğraşan hem bebeği düşün onun da bir geleceği olacak eğer doğurursan eğer aldırırsan bunun vebali çok büyük gene de sen bilirsin
Kaç kişiye verdin ki babasını hatırlamıyorsun. Madem bi... Yiyorsun korun bari
Ailen muhafazakar ama senin gece çıkmana izin veriyor, yerken mutluydum şimdi neden korkuyorsun ki
Koskoca İstanbul
Ozaman hiç ailem. kizar deme nasıl hemen tanımadığınız birinin evine gidip seks yapıyorsunuz
Valla suç kızda da var koca İstanbul deme
@Moldovyapapatya iatanbul diyen o zaten, yani nasıl hemen tanışıp seks yapıyorlar hayret
Trolden başka birşey değil ailesi muhafazakar ama kızının barlarda içip sonrada sabahlara kadar erkeklerin kucağında gezmesine izin verecek he tamam he
Keşke korunsaydın ama olan oldu , aileme açıklayamam diyorsan kürtaj yolu göründü..
Hdhdjsjsbgsjabsgajnwhsiehwgeuejwbhe şakaysa muq değilse daha muq neyse... jsjdjsjdhdj
kimler olduğunu biliyorsan sorun yok. DNA testi ile çıkar.
para bulup aldıracaksın..
sevişiyorsunuz bari bilerek sevişin..
Ee biz mi dedik git birilerinin altında yap bize mi sordun yapim mi diye şimdi nabacam diye soruyorsun
Kızım sen salakmisin ya neden böyle bişey yaptin ki çok mu önemli 5 dakikalık zevk hayatın söz konusu şuanda farkında mısın yazık sana git bari aldır çocuğu kimseye de bişey deme
Yok ya yalan hikaye bence bu inanma bdndnd
Üzerinde biraz daha çalışman lazım kardeş. Kurgu biraz eksik.
ben bardaki sandelye arkadaslar olay dogru inanabilirsiniz
@pilly_bhebek neden akıl veriyorsun? günahına ortak oluyorsun sen ap tal mısın
Senin için çok erken 6 haftalık olmadan kürtajla aldır.
Muhtemelen o gece tek erkek bile olmadı farklı erkekler oldu
ohh yarasın şimdi kürtaj yaptırsan cinayet işlemi olacan