Bugün kan testi sonucumu aldım , hamile oldugumu ögrendim. Evli değilim. ilişkiye girmedik ben hala bakireyim. cinsel organlarımız temas etti ve sonuc... Biz dün ayrıldık ve ne yapacagımı bilm iyorum kimsem yok. İyi bir üniversitede iyi bir bölümde okuyorum , aileme söylersem hersey biter
kiyamam sana tatlim en guvendigin birisi varsa durumu anlat şu an konusacak birine ihtiyac duydugun zaman ve o cocuga gelirsek affedersin ama tam bir O. Co.. nasl bukadar rahat olabiliyor resmen seni cinsel obje görmüs gebersin pislik ha resmide burada arkadaslara herkeze gönderiyim de bulsunlar benzetsinler bunu. Kiyamam ben o bebege ya onun sucu günahi yok ama illerde evlenicen insan kabul edermi ailen desteklere annen yardimci olabilirse o bakar bebege yoksa cok kötü bir durum Allah bütün genc kizlara böyle bisey yasatmasin ve böyle O. coc Allah belasini versin.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bilsin istemiyorum ne resim göndermesinden bahsediyorsunuz?
Aynı şeyi bir arkadaşım yaşamıştı. Yahu sizde hic mi akıl yok hem sözde dikkat ediyorsunuz hem de cinsel organiniza boşalıyor. Nasıl bir mantık bu? Yani arkadaşım yaşamış olmasa olur mu l*n öyle şey derdim ama oluyormuş. Arkadaşın ne yaptı dersen düşük yaptı.
1
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Benim ilkimdi onu yasamasak da , aşık oldum ve böyle bir hata yaptım. Elbette şu an cok pişmanım onun umurunda bile degil. Boşalmadı aslında , anlamıyorum. Hastane kan testi yanlıs cıkabilir mi? 20-25 gündür de regl görmüyorum
Nasıl boşalmadı? Sperm olmadan hamilelik olmaz. Ama kan testinde de hata olmaz. Başka bir hastanede tekrar yaptır olmadı jinekolojiye git doktora danış
İnternetten baya arastırdım zevk suyunda da meni bulunuyormus , teması yeterliymiş. Baya düşük olasılık ama işte geldi beni buldu. Aldırmak istemiyorum , onun vicdan azabıyla yasayamam. Ona da söyleyemem hamileyim diye , tek basımayım. Okulun bitmesine 2 yıl kaldı , hem calısır hem bakarım burslarım da var. şu an öyle sahiplendim ki agrı kesici bile almıyorum zarar görür diye nasıl aldırabilirim ki
Herkes hak ettiği hayatı yaşar Allah büyüktür, Ne yapacağını artık sürtunmë yoluylaminicik girdin iddia ettiğin gibi mi girdin bilmiyorum bunları o zaman düşünecektin , geç oldu geç , artık işlediğim Günahın bedelini ödeyeceksin , çocuğu aldirsan suç doğursan da bakamiycaksan oda suç günah hadı çık işin içinden şimdi buyur
Ebru cesaretini topla ve ailene söyle başka çaren yok.. İnsanlar hata yapar ama bu hatanı doğru bir davranışla telafi edebilirsin ailene anlat durumu..
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aileme anlatırsam okulum , kendi hayatım söner. Ben de istiyorum biriyle konusmayı derdimi anlatmayı. Bana ne etiketi yapıştıracaklarını bildigimden arkadaslarıma da söyleyemiyorum
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
9
Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bende sevgilimle yüzeysel yakınlaşmıştım. Cinsel birleşme olmadı. Ama korunmadıkta. Uzun süre adetim gecikti ve korkmaya başladım hamile olmaktan. Ailemle yaşıyorum öğrenseler yüzüme bakmazlar çok korkutucuydu benim için. Bende aynen senin gibi bir gün sonrasında kan testi yaptıracaktım ve o gece sevgilimle kavga ettik. Onun da canı sıkkındı tuhaf davranıyordu "ben hamile olmaktan korkuyorum çok stresliyim sen benim üstüme geliyorsun abuk subuk sebeplerden" dedim. "Sana dokunduğum günün ta (sansür) " diye küfür etti. O kadar kırıldım ki anlatamam. Sonra kan testi negatif çıktı neyse ki ben şanslıymışım. Ayrıyız şu an sevgilimle. Seni çok iyi anlıyorum inan bana. Bu arada 2 kan testi yanılmaz büyük ihtimalle test sonucu doğru, hamilesin.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
nasil oluyor ya cinsel organ degmesiyle nasil iceri girebiliyor? O cocugu aldirma sakin kiyma o cana bence hemen baska birini bul biraz guven verdikden hemen 2 ay sonra onunla yat ve ondan hamile kaldigini soyle ya da bu sacma fikiri bosver dava ac bunun cezasi var artik oyle birakamiyor malesef seni ya para odeyecek sana ya da evlenecek baba olacak serrefsiz ya nerden bulursunuz boyle rih hastalarini ya ne bicim sevmis seni yaptigi seyin arkasinda bile degil sende ne akil beraber kalirsin kendini veririsin ya...
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Canım aynı durumu yaşadım sana sorum şu sana bizimkide sadece temas etti ardından 2-3 hafta sonra bende bitakım ruhsal değişiklikler meydana geldi sadece bir an aklıma geldi acaba? dedim sonra yok ya imkansız dedim ve adet oldum ama nasıl bir kanama anlatamam sürekli et parçaları gibi pıhtılar büyük büyük ve +1 gün uzadı sence düşük falan olabilir mi?
testi dikkatle incelemiş olmanı umuyorum çünkü testler karışabiliyor hatta kızlık muayenesine de git gerekirse ama bir tek testle kestirip atma bu işi derim iyice araştır eğer bekaretin duruyorsa hala hamile olma şansın yok bana göre
Annelik içgüdüsü işte kıyamıyorsun, sana dostça tavsiyem şu olabilir, önce psikologa git, ardından aldırmamayı düşündüğünü anlat. Ne gibi sıkıntıların olabileceğini, sorunlarla nasıl baş edebileceğin noktasında sana yol gösterecektir. Diğer türlü kendi başına kalırsan sanırım senin için zor olur. Hamilelik dönemin boyunca kendine de bebecike de sorun yaratmış olursun. Fakat benim fikrimi sorarsan, her ne kadar hoş görülmüyor olsa bile aldırman yönünde olacaktır. Bebeciğin hayatı anne-baba başka yerlerde olarak geçecek. Belki de barışırsınız kim bilir? Evlenip mutlu olursunuz. Şu anki koşullarda bu mümkün görünmüyor gibi.
En İyi Cevaplar