AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
Hakaret edenler yazmasın demişsin, saygı duyup yazmıyorum, ama xper alayım bari 😁
Diyeceğin tekşey var hamileyken baban trafik kazasında öldü diyeceksin başka türlü kurtuluş zor...
Senin ailen ne dedi bu duruma evli olduğunu bilerekmi yaptınz
Ailem üzüldü ama silmedi beni
Ne denilebilir ki öldü desen olmaz terketti desen babasından nefret eder
ayrıldık dersin ablam, ya da birisiyle evlen o babalık yapsın
trafik kazasında kaybettin de ben ce daha mantlı olr?
Babasını boşanmış olarak tanıtacaksın en iyi çözüm bu
Çocuk bilsin babasının oldugunu öyle adamın karısının kulagina falan gitmez
ÇOk ÇAkışlı bir Geceydi Yavrum ÇArpışma Sesleri Kulağımı Zıngılatıyordu...
Yuva yıkanın yuvası olmazmış bunu hiç bir zaman unutma.
Ya madem adam kariyer sahibi seninde durumun iyi psikolejik yardim al cocuga sonucta daha iyi bilirler
hakaret etmeye kimin ne hakkı var senin ne yasadigini kim nerden bilebilir
Baban sen küçükken bıraktı gitti de
Teşekkürler
Özelden yazar misin
Baslıgı okudum digerlerini okumadım ve yorum yapıyorum; *r*spuydm dersin
Kisir bir erkegim ben de senin gibi cocuklu birr bayan ariyorum boyle biri karsina ciksa ne derdin
dul ve çocuklu birisiyle evlen. büyüğünce de gerçekleri anlatırsın..
Sen açıklamazsan bir açıklayan olur elbet.
Hangi kariyer çocuğundan önemli?
Babalık davası aç. Yak pezoyu alsın cocugu üstüne
Gerek yok istemiyorum birsey
Yalan atma o zaöan grçekleri söyle buluğ çağına girince. Yalan bir çeşit zehirdir. Sonra döner dolaşır sahibini sokar
Biri ile evlenmeyi düşünmüyor musun?
Hayir
Bu konu hassas, burada sana neler yazdıklarını da okudum... yaşadığın şehri değiştirerek yeni bir hayata başlayabilirsin. Çocuğuna ne söyleyeceğine gelince biraz büyümesine izin ver. Ne şekilde komuşman gerektiğine gelince de yazacağım kendimce ama biraz müsade et. Telefondan bağlıyım.
Kadinin dusmani kadin maalesef.. ellerindeki adami benim gibi biri gelir kapar diye korkuyorlar guvenleri yok krndilerine ondan ofkeleri. halbuki kizacaklari kisi esleri.
Dediğim gibi dert etme. Çözülmeyecek tek şey ölüm. Ben kendime göre doğrulardan bahsedeceğim sana
Evet şimdi daha rahat yazabilirim. Oğlun şu an çok küçük, babasını da arada bir görüyor ve baba sevgisini yaşamaya başlamış. Zamanla daha da fazla babasını özleyecek ve sana sormaya başlayacaktır. Bu durumu oğlunun babası ile dikkatlice konuşup bir karara bağlamalısınız. Babası haklı olarak oğlunu görmek isteyecektir ancak sen onun evlilik hayatını etkilememek adına vazgeçişi göze alacak kadar güçlüsün. Buradan başlayarak oğlunun babasına durumu anlat. Ülke değiştirmek kolay değil ama şehir değiştirmek daha kolay. En azından iş olanağın daha fazla olur, şehir değiştirince. Böylesi daha makul gözüküyor. Oğlun da büyürken babası yine gelir görür. Oğlun kendini bilmeye başladığı zaman durumu babanla ayrıldık ve o başka biri ile evli diye anlatabilirsin. Bu en güzel anlatım olabilir. Öldü ya da evlilik dışı bir ilişkiden çocuk olarak bilinmekten çok daha masum. Konuyu keşke burada açmasaydın. Seni üzen ifadeler dolu burada.
Bu siteyi gordum uye oldum.. derdimi paylasayim dedim... isteyim su an... bu tipler Sokaktada cok var. kendileri cok namuslu gibi konusurlar yemedigi haltta kalmanistir halbuki
Sana sözleri ile saldıranları bence hiç dikkate alma, sokakta, burada veya başka bir yerde nerede olursa olsunlar, ne yaptıkları, nasıl yaşadıkları ya da ne halt ettikleri de kendilerini ilgilendirir, sen de onlara dil uzatma ki seni üzmesinler. Senin içinde bulunduğun durum derin bir konu. Dolayısı ile mantık çerçevesinde hareket edip, doğru kararlara ulaşman gerekiyor ki bununla ilgili de biraz sıkıntı içinde olduğun belli. O yüzden sana mantıklı gelen konuşmaları dikkate alarak düşünmeye başla.
Ben kimseye dil uzatmadim..
Baba hakaret edene veririm cevabini
dil uzattın demedim, dil uzatma dedim. "kendileri cok namuslu gibi konusurlar yemedigi haltta kalmanistir halbuki" diye bir ifade kullandın. bu ifadene bile bir çok söz edecek kimse olabilir diye söyledim. alıngan olma söylediklerimde, çünkü senin kadar hassas yaklaşıyorum bu olaya.
Evt cunku Oyle ler ben bu tip kadinlari iyi tanirim..
konumuz o tip kadınlar olmasın şimdi, gerekirse onları da konuşuruz... ama öncelik sanırım senin şu an içinde bulunduğun durum ile ilgili fikir alışverişinde bulunup, senin kendini iyi hissetmen...
Oğlunun babası senin düşüncelerine ne şekilde saygı gösteriyor bunu da bilmek gerekir. Aranızdaki durumun ileride size zarar verecek olması mümkün gibi görünüyor. Yine de güzellikle bir karara kavuşturmayı denemelisin.
Babasi sorunlu biri degil iliskimiZ normal ona
Ne iş yaptığını, nerede yaşadığını vs bilmiyorum. Bilmem de gerekmiyor, sadece önerilerde bulunabilirim. Dediğim gibi, oğlun büyüdükçe sorgulamaya başlayacaktır. Şu an belli zaman aralıklarında babası ile görüşüyor. Bu ileride de olacaktır. Ancak bana kalırsa bir şehir değişikliği ile bu zaman aralıklarını biraz uzatabilir ve sonra da bir ayrılık yaşamış gibi oğluna durumu anlatabilirsiniz. Oğlunun babasının da bu karara uymaması için bir neden yok gibi görünüyor. Sanki böylesi daha sağlıklı olacak. Ancak bu noktada oğlunun nüfus cüzdanında baba adı senin baban olarak görünüyor. Bu konu da yeni çıkacak yasa ile sanırım değiştirilebilir.
Ben istemiyorum degismesini
Baba adının değişmesini mi istemiyorsun?
Hayir benim babam olarak kalsin
peki. Bu durumda farklı bir yol izlenmesi gerekecektir o zaman. Çünkü oğlun zamanla bunu sorgulayacaktır. Bunu da günün şartları o şekilde olmasını gerektiriyordu ve öyle oldu diye izah edebilirsin oğluna.
Şehir değiştirmek düşüncesine nasıl bakıyorsun?
Bilmiyorum
Bak sevgili arkadaşım, vereceğin kararlar senden daha çok oğlunu ilgilendirdiği için biraz daha ince eleyip sık dokuman gerekiyor. Yarınları da düşünerek, oğlunun psikolojisini de göz önünde bulundurmalısın, bunun farkında olduğunu biliyorum. Ancak ani ve geri dönüşü olmayan kararlar vermeni istemem. Elinden gelen iş neyse ona göre bir iş bulabileceğin, kendini iyi hissedebileceğin bir yerde yeniden yaşam kurman iyi bir seçenek olabilir. Oğlunun babası da zaman zaman maddi destek sağlıyormuş, en azından kira vs için yine destek sağlayacaktır. Bu konuyu iyi değerlendirmeni tavsiye ederim.
düşüncelerinde değişiklikler var mı? nasıl oldun?
Sinirimi bozuyorlar yaa allah belalarini versi sunlarinn
ben sana söyledim insanların bu konuya beklediğin şekilde yaklaşmayacaklarını. bunları düşünme. ben sana bu konuda en azından kendi fikirlerimce destek olmayı düşünüyorum. dilersen uzmana da yönlendirebilirim seni.
Bana degil masum evladima laf ediyorlar ona tepem atiyor
sorunun kaldırılmasını istesene adminden.
Yo istemiyorum kaldirilmasini bir kac salak yüzünden
o zaman sana söylenenlere sinirlenmek yerine, izleyeceğin yolu konuşalım.
vay * koyum xp ŞOW !!!
Öldü de yapacak bisi yok.
"ilerde tabi babasını sorucak" uzmana gideceksin
Olanla Ölene çare bulunmaz Allah yardımcın olsun
Öldü de Büyüyünce gerçeği anlatırsın
Senin baban bir melekti yavrum de
Ona deki senin anan böyleydi..
Mecburiyetten yalan söyleyeceksin. Öldü falan de
modern kumalık olmuşsun sen.
Benim iliskim bitti. sadece cocuk icin gorusuyiruz
tamam işte aynı evde kalamadığınız için. uzaklara kaç
Yeni bir düzen cok zor
başka çaren var mı? adam çocuğunu görmek isteyecek ve görecekte.
babası olmayı kabul edebilirim.
herks kaderini yaşıyo. eleştirmek haddimiz değil.
seni leylekler getirdi dersin.
Boşver bunları adam düşünsün.
Senin baban bir melekti yavrum
Gerçek babasını tanıt ayrıldık dersin..
ah çocuklar... seçeme hakları yok ki neyse artık..
Doğruları söylemekten başka çaren yok
çocuk piskolojisi üzerne kitaplar okumalısın
Evt okuyorum zaten. hamile kalinca aldirmayi cok dusundum ama kiyamadim
istersen özelden konuşabilirz
Olurr
tam mesjnı beklyrm
Baban askerde sehit oldu dersin
p*zevenklere yakısmaz şehit yalanı
babanı gökler aldı dersin :D
Seni leylekler getirdi
sana kocalık yapmaya devam edıyor mu peki?
Yeni birileri yok mu evlen bence
mokoko olmuşsun kızım sen
öldü de hiç film demi izlemiyorsun
Çaktırmadan önce düşünseydin ya o*****!
bende tanımıyorum s**tiret dersin..
baban öldü de en kolayı ileride bir gün açıklarsın
Berdan mardiniNin eşimisin
Yok yaa. ole sarkici falan degil.. ay iyi güldüm.
hala gülebiliyo mevzuya bak.
Ağlamanız ve kendinize gelmeniz gerekirken gülmek? :S Ben ağladım okurken üzüldüm çocuk için..
Niye aglayayim y çocuğumicin güçlü duruyorum
skypen var mı detaylı anlatırım sana
Düşünmüş olman lazım bunları
ıananlır gibi değil şoktaım
bunları şimdi mi düşünüyosun bacım
Bence babasına ver çocuğun hayatını mahfetme
İyi kayardi de mesela
Yazıkçocugun burcu ne iızmı erkekmi
Erkek... yay burcu
sıççak ağzına büyüyünce demedi deme bende yay burcuyum.
Benim oglum bana saygi duyar... senin gibi pislik olmayacak
anasının ne b*k yediğini duyduktan sonra görürüm seni. iğrenme sebebi olcaksın.
Eeeee kac yasinda yapt8n cocugu cocuk şu an kac yasinda sen bosver onlarida bilinclimi yaptin yoksa
ay sanki sizin hiç gayri meşru çocuğunuz yok. dünyadaki çoğu evlilik dışı çocuk senin gibi mendeburlar yüzünden var
Mendebur ne demek yaaaa
Ben bilmiyorun abla Allah yardim etsin
seni sevgilimle züküşerek yaptım dersin :D
Senin baban bir melekti yavrum.
öldü de.
Bayan namussuz
alem kaşar olmuş