AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
186Cevap
terketti sonra avukatlar üstünden ayrıldık de geç. Babasıyla görüşürse de seni seven bir arkdaşım çok destek oldu zor günlereimde dersin. Hayat yalan, yanlışlar doğruları götürdüğünden, doğruyu söyleyen heryerden kovuluyor:) Allah yardımcın olsun
bence sen aartik hayaatini bir yola koy öyle olmaz adamin parasiylaa yaasaayamasin bir ömur... Nasip bir taalip buluncaa evlen bence, hem cocugun icin iyi hem senin icin en azindan cocun kucuken yap buyunce biraz zor olur...
Babasi tabi yardimda buluncak. onun oglu. ayrıca çalışıyorum ben onun parasini yemiyorum
iyide sence bu nereye kkadaar devam edicek? bir gun ya esi duyarsa? kadina yazik degilmi adaamin karsisi bosver cocuklari yazik degilmi.. Madem dogurmayi karar verdiysen kendin bakicaksin... Evlen bence cocun icin en salikli karaar bu olur ne diyicek buyunce anem evli bir adamla yatmis, ne kadar saklaasan en sonundaa cocunda gercekleri ögrenir ki bu daha cok kötu olur... Adammin aylesi de en sonunda ögrenicekler, her sir bir gun ortaya cikar.
Evlenmicem cocugum icin. cocuguma nasil davranicak yabanci biri. babasi tabikide bakicak onun gorevi bu bundan gocunmax zaten
Sana bir sey söyleyimi,, sen haaal dunyaadaa yasiyorsun herssey sana cok guzel geliyor bide cocun kucuk ya bir sey aanlaamiyor ondan hersey sana cok mutlu geliyor... Bu cocuk ilerde buyicek bunun hesaabini hitc yaptinmi? bu cocun sucu neydi madem bir haalt yediysen bu cocu neden bulastin... Öyle bir haayat yasaamaak onun terci degildi, inanki hitc bir cocuk öyle bir aile sahip olmak istemez hele öyle bir anne... Sence senin oglunu piskologi ne olicak senin keyfin icin baskalarin hyatini mahfetmenin hakkkin yokk...
Ben kimsenin hayatini mahvetmedim
aman koyver gitsin kariyer onun kariyeri sana ne çocuğun psikolojisinden daha mı önemli hatta eşine çaktırmadan haber ver mektup v. b yöntemle adam söylemekte zorlanır sen bari hallet söyleme işini.
Ya banane o kadinla ugrasamam
Cocugu babasina ver. Cocuk esirgeme kurumundan aldim der. Cocukta diger annesiyle yasar. Ya da sen baskasiyla evlen. Diger bir sekil cocugun psikolojisini mahvedersin. Erkek psikolojisi ile kadin psikolojisi ayni degildir. Erkeklerde gurur vardir. Dusunsene okula gittiginde bu cocuga annen baban ne is yapiyor derler. Cocuk ne cevap verecek. Sence cocuk birilerine gercegi soylemez mi?
Benim isim var cok sukur... ayrica cocugumu kimseye vermem kedi yavrusundan bahsetmiyorsun
Gercegi soylemek zorundasin o zaman.
Aslinda biliyor musun? Doguda iki bayanla evli insanlar var. Ve bu insanlar ayri ayri evlerde yasayabiliyorlar. Sen de bunu bu sekilde acikla. Bem hatirliyorum ilkokulda bazi arkadaslarim iki annesi oldugunu soylerlerdi. Tabii bunlar imam nikahli esler.
O çocuğun hiç bir zaman düzenli bir aile hayatı olmayacak yarın bir gün gerçekleri öğrendiğinde hayata isyan edecek belki senin yüzünü dahi görmek istemeyecek kusura bakma ama iğrenç bir durum işin zor yurt dışı olmasada çocuğunu al başka şehre git baban öldü de yoksa hayatı boyunca p*ç damgasından kurtulamaz her gittiği yerde hatırlar.
Kusura bakmada ben hayatımda demedim kimseye öyle ama diyenler çok olacak onu söylüyorum Hayat acımasız maalesef
Kim ne derse desin umrumuzda degil..
Umarım çocuğununda umrunda olmaz çocukluk arkadaşıma öyle bağırmalarını 20 sene geçmesine rağmen ben hala unutamadım hala aklıma gelir.
Benim cocugum modern bir yerde büyüyor mahalle baskisi yok burada
Benim arkadaş özel bir kolejde yaşamıştı bu durumu mahalle olmasada toplum baskısı var umarım senin çocuğun böyle bir duruma düşmez
Süleyman amcanla necdet amcan arasında gittim geldim, kuvvetle muhtemel süleyman amcan dersin
profildeki fotoyu çekmeden önce üstüne mi kustun?
Hahaha :)
Babasından ayrı bırakma çocuğu yokluğunu hissetmesin. Elinden geldiğince göster çocuğu ona baba oğul ilişkisini kaybetmesinler. Ama arada anlat biz ayrıldık anlaşamadık başkasıyla evli olduğunu zamanı gelince söyle ne kadar üzerinde durursan bu konunun o kadar batarsın rahat ol çocuk sana bu sorularla gelmeyecek zaten yanına. Karşı tarafın kariyerine de gelince onu da o düşünsün. Ama bu noktada sizlere zerre kadar üzülmüyorum olan hep çocuğa olacak ona yazık.
Baban cok capkindi dersin. babasini da babasi olarak tanıt akli erince... ayrildik dersiniz
Isin garibi capkim degildi.. ilk defa ben girdim hayatina
Kismet diyelim
NERDEN BİLİYORSUN İLK OLDUĞUNU BAK KARISIDA SENİ BİLMİYOR BELKİ BAŞKA COCUĞUDA VARDIR.
Hayir yok eminim..
Sanki çocuğa söylicen diğer şeyler doğruda gelmiş burada çapkın dı değildiyi tartışıyor. tee allahım ya
bunları enbaşından düşünmeliydin diyecegim ama sen durumundan memnunsun anladıgım kadarıyla bu çocugu dünyaya getirirken bunları düşünmüş olman gerekirdi ilerleyen zamanlarda daha büyük sorunlarla karşılaşacaksın tabi sordugun soru gerçekse eger
Maalesef gercek... oglumu dunyaya getirdim pisman degilim
peki bu adamla beraber olurken adamın evli barklı oldugunuda bliyormuydun kendine yazık ettiginin farkındamısın
Sen adamın evli olduğunu bile bile git ilişkiye gir birde çocuk doğur. Sonrada ben bunu nasıl anlatırım. Nasıl yaptıysan öyle anlatırsın. Yaparken utanmıyosunuz anlatmaya gelince nasıl anlatıcam. Oldu paşam hı hı.
Sana degilde o cocuga acidim simdi. Baba sevgisi gormeden buyuyor. Ben babasiz buyumenin ne oldugunu cok iyi bilirim. Siz keyf yapin cezasini cocuk ceksin. Diyecek birsey bulamiyorum. Yavrucaga cidden cok uzuldum. Buyudugunde eminim senden hesap soracaktir..
Başka birini babası diye tanıt ayrıldık de beni dövdü de şiddetli geçimsizlik de oda nefret etsin bitsin olay
Babasi gelip goruyor kopmuyor iste oglundan
Ozaman karısına söyleceksin oda bir anne, eğer cidden iyi biri çıkarsa kesinlikle saygı duyacaltır bu durumunuza ama ilişkinize değil tabiki
bir yanlis yaptin bari adami ikna ette nufusuna alsin cocugu. Ilerde bu yedigin halt illaki ortaya cikacak cocuguna pic denilmesini istermisin onun bu sebeple kendisine zarar vermesini istermisin.
Pic diyet kendi pictir
çok yorum lara göz atmadım ancak yeni kanuna göre sanırım beraber olduğunuz kişi soy adın vermese bile kayıtta adı gece biliyor sonuçta kimlik çıkarıcaksınız ona beraber olduğunuz anlatırsınız babasını kim olduğunuda söyleyin
Kimligi var.. benim babamin uzerine
kardeşmi görünüyor sana
Dogurmadan once bunu dusunmedin mi madem biliyodun esini cocugunu neden bir kadinin arkasindan is cevirdin
Sen so diyer
Sizin gibi insanlarin yuzunden bir aile yikiliyo ne b*k yersen ye ins cocugun ogrenir senin ne mal oldugunuda buyunce suratina tükürür
Kess bee salak
Adam çocuğu doğurmana nasıl izin verdi, hem evli hemde kariyer düşünüyor, nasıl oldu, hiç itiraz etmedimi senin kararına.
Ben soylemedim başta. soyledigimde is isten gecmisti
iş işten geçmiş gerçekten, üzüldüm çocuk için, bence babasız büyümesin bilsin ve hissetsin babasının varlığını
Xper böyle kasılır beyler 200 x 2 : 400 xper
her 10 cevab ve üstüne 2xper alınır
kız zeki soru feyk.
Ne fake be xprr ne onu bile bilmiyorum
Bence kendi babasını söylemelisiniz. Eğer bunu sonradan öğrenirse büyük bir hayal kırıklığı olur. Kendinizi çocuğunuzun yerine koyun sizde çocuk oldunuz nihayetinde.
Çocuğun aklı erince babasını tanıtırsın uygun bir dil ile. Sen küçükken ayrıldık, daha sonra baban başka birisiyle evlendi ama seni hiç ihmal etmedi dersin ki çocuk babasından nefret etmesin.
Bir hata yapmışsın ama aslında ne kadar düzgün bir insansın ve nasıl goguslenmissin bütün sorumlulukları o yüzden tebrik ediyorum seni. Bence çocuk babasını gördün ayrıldık dersiniz en iyisi bu.
Düzgün mü?
Alt tarafta başkalarına verdiğini cevaplara bak canım.
Teşekkür ederim. cocugunu ver diyorlar bide bir anne cocugunu nasil verir
Insanlar hata yapabilirler. Ama baskasinin kocasini ayarttip yatmak hatadan baska bisey. insanin edebini gosterir. Dunya iyisi olsa bu sahis benim gozumde onursuz bir kadin.
Başkaları beni ilgilendirmiyor ben soruya bakarak cevap verdim. Altta yazılanları gördüm bayan zaten hatalı bir insan bende aldatılmış biriyim bende anlarım kadın hatalı evet ama kadını tahrik edince o* kaşar deyince onu diyen kişide haklı olmuyor maalesef aşağıdaki lerin hakettiğini düşünüyorum. Ben aldatıldığım kadına bile o* demedim yanlış onlarda kalsın. Ben çocuğunu doğurmuş mu en azından olay çıkarmaya meyilli mi değil mi ona baktım bu kadar.
Ya ne diyorsunuz? Diyorum ki bende aldatildim. Bu ilişkiye dair hiçbirşey bilmiyoruz adam evli olduğunu söylemedi mi ayrılacağız mi dedi aramiz kötü zaten mi dedi oda beni aldattı mi dedi hiçbirşey bilmiyoruz anladınız mi? Bu hata eğer bu durumu kullanıp kocasının eşine karşı kullansa daha çok pislik peşinde olsa o zaman onursuz derdim yapmış bir hata düzenini kurmuş belki pişman oldu yaptığı için ne diyelim yani şimdi? @edali1
Peki boylesi insana onursuz demeyelim mi hic mi akli yok mantigi yok. Mutsuzsa evliliginde bosansin beyefendi oyle gelsin. Once bir agirligini koysun bayan. sonra ne yasiyorsa yasasin...
Adamina gore cevap verdim... onlar beni yargilarsa bende konusurum. benim ne yasadigimi kimse bilemez. ben bebegimin babasiyla olan iliskimizin detayini vermedim.. konuyu oglum icin actim.
Yavrum ben zaten kadın haklı demedim. Aldatildim diyorum sana evli erkekle birlikte olan kadını haklı görecek en son kisilerdenim ben. Adam zaten karaktersiz hiç olmazsa evlenip ayrılsa bile evlendi ayrıldık dersin hiç sahiplememis para yardımıyla olmaz sahiplik bana adam kadını kandırdı gibi geliyor. Bana kalırsa her türlü hata. Demek istediğim en azından hatalarının bedelini çocuğuna odetmemis aldirmamis ya da adamı tehdit etmiyor düzen kurmuş hata insanlar içindir hiçbirşey bilemeyiz ya hiçbirşey bilemeyiz bu kadar ağır tabirler kullanacak kadar ne biliyoruz?
Ya haklisiniz tamam hata insanlar icindir. Ama ben bu hareketi hata olarak gormuyorum. Bu bana gore suç. Hayir bide hem suclu hem guclu.. Ve bu bayanda mutsuz olarak oduyecek bu sucunun bedelini belkide. Insaallah oyle de olur. Neyse Allah kalbine gore versin bayanin bundan sonra.
Ben mutluyum oglumla
Oyle mi peki oglunla mutluluklar... Oglun cok mutlu olsun insaallah. Mutlulugu en fazla o hakediyor cunku...
Cocugun babasindan fikir slsan bu konuda cocuguna deger vermesi önemli
Surekli bunu konuşuyoruz.
O ne diyor
Kopmak istemiyor cocuktan. basta birdaha gelme uzaktan yardim edersin dedim. kabul etmedi. cunku yakinda bu adam kim diye sorucak..
Bence güzel eger siz mesafenizi koruyorsaniz. Pisgologa sor. Özel cocuk pisgoloklar var.
Sorucam mutlaka
Cevren/ailen nasil davraniyor ya da düsünüyor bu duruma. Oda önemli degisik söylemeler olmasin diye
Bir tek anne babamla gorusuyorum onlarda baska şehirde
Baska sehirde ise baskalari cocugun pisgolojisini bozamaz. Umarim hersey iyi olur
Ne olursa olsun babasını bilmeli kariyerden daha önemli çocuk.
Esi sorun cikaricak simdi bos yere duzenim bozulacak
Babasının öldüğünü söyle babasınıda babasının yakın arkadası oldugunu soyle
Oyle birsey diyecem
Zor bir durum babası hiç destek vermese yine öldü falan diye bilirdin ama simdi ileride babası karsısına çıkmak isterse sana düşman olur bu sefer
Oğluna babanla anlaşamadık boşandık diyeceksin. Başka bir izahı yok. Köyü konuşmak kimsenin haddine değildir. Kimse başına ne gelicek bilemez... Babasına gelme demek daha kötü bir dırum... Çocuk babasız kalmasın en azından :(
Herkes bu derdi anlamaz.. Bence öldü desin.. Kim araştırıcakki mezarını.. Soran olursa köyde desin.. Bu sebeple norveçe kaçan bir kız arkadaşım vardı o bu taktiği uygulamış
Ne yapti orda
İş buldu çalıştı oğlu da 2-3 yaşında ona bakıyo.. Arkadaş çevresi iyi..
Ben nasil is bulucam cok zor yabancı bir ulke
Dil öğrenmek lazımdı
Ingilizcem var ama cok zor orda bana destek olucak kimsem yok
Git londraya cafede çalış ev kirala ucuz bişey.. Kısa yoldan para bulursun bence.. Arkadaş da edinirsen onlara taşınırsın
Cafede calismak istemiyorum
Ne yapmak istiyosan onu yap
babasını babası olarak tanıtacaksın. ilk olarak uzakta çalışıyor dersin, herşeyi anlayacak yaşa geldiğinde anlatacaksın. ya da babasını bundan sonra görmeyecek , senin baban bir melekti diyeceksin. durumun zor biraz.
yapilan bur gunahin ustunu bir gunahla kapatmak ne kadar dogru soru sormaya basladiginda sizin icin en hayirlisi tum gercekleri anlatmak yalan konusursan o cocuk sana sevgi yerine nefrete gider her zaman gercekleri konusun
Bence olan biteni anlat. Annesinin nasıl biri olduğunu bilmek onunda hakkı. Ama şimdi değil 18 den sonra anlat ki yüzüne tükürdüğünde daha çocuk anlamıyo beni demeyesin. bu sadece sana olan görüşüm değl böyle olan tüm ilişkilere olan görüşümdür
Senin acindan durumlari anliyabiliyorum ama onlarin kariye bozulcak diye cocugun pskolojisini bozmaya değer mi? Sonucta cocuk bunlari sorgular ve arkadaslariyla kiyaslama yapicak.
Sadece onun kariyerini düşünmüyorum kendimi en cokda cocugumu dusunuyorum. kadinin sinirlenip bize zarar vermesinden endiseliyim
Ama sonucta onlsr hayatini guzel yasarken senin cocugun neden sorun yasasin ki. Sen sonucta bayan olarak ne kadar bir hata da olsa cocuguna sahip cikip buyutmussun erkegin de bu sorumlulugu üstlenmesi gerekir. Ben çocuk yönunden bakarim genelde bu durumlarda.
Maddi yardimda bulunuyor sıkıntımız yok çalışıyorum da. yani bizdw mutluyuz oglumla
En buyuk sorun iste baba profili olamicak cocugun kafasinda aile kavramini oturtamicak.
çocuğunu görmesi en doğal hakkı ve kariyerini o kendi düşünsün sen değil. Bu haltı yemeden önce düşünmeliydi diye düşünüyorum. Çocuk babasını bilmeli ve sen de herşeyi oğluna anlatmalısın. yeri ve zamanı geldiğinde...
Ona küçükken öldüğünü, büyüyüp anlayacağı çağa geldiğinde de gençlik hatası üniversitedeki sevgilimdi tarzında söyleyebilirsin. Umarım çocuğun ve senin için her şey iyi olur.
sorsaniz muslumandirda. bu dunyayi bu kadar kaile almayip ahlakin a sini takmamissinda obur dunyadaki atestemi dusundurmedi seni.
Dedi eşek gözlü kız.
sunu bilki zavallisin. hangi mantiga hizmet ettigin belli
Herkes kendi gunahlarina baksin.. beni sen yargilayamazsin..
yargilmakmi? hayat senin bir nefes kadarda kefenin sadece gerceklerin
Se kendine bak
igneyi sadece sana batirmadim merak etme. yaptigin fiilin yansimatik gorunumu. ama dedigin gibi karakter senin hayat senin. iyi gunler
Çocuğun gerçek babasını bilmek en doğal hakkıdır çocuk kimin döşeğinde doğmuşsa onundur. Adama şart sun nikah kıysın çocuğunu görmekte en doğal hakkıdır.
Gizli gizli kömürlükte babanla kömürleri yerleştirirken birden deprem oldu kömürler üzerimize düstü ve bizde birbirimize girdik sonrada sen oldun evladım.
Bu da yeni moda. Her haltı ye sonra gel buraya yargılayacaklar yazmasın mış. Gayrı mrşru bir çocuk bu toplumda büyüdüğünde ne olur bir düşün. Senin gibilerin ben ta...
Evet kız soru sormuş bizde cevap veriyoruz sanane birak sorsun
Yok öyle banane falan. Böyle mikroplar artık iyice çoğalmaya başladı ben tepkimi gösteririm kime ne kardeşim? Ne demek sanane yaa bu ne genişliktir böyle nasıl bir sabır nasıl bir mide var sizin gibilerde
Öldü diyebilirsin. Gerçek babasını da aile dostu olarak tanıt babasıymış gibi ilgilenir gelir görür çocukta garip karışamaz. Ama başka bir evlilik düşünüyorsan aklı ermeden evlen bence
Bu benim hakkım diyorsa çocuğu nüfusuna alacak, adam. Gibi babalık yapacak.
Baban oldu dersin on bes yaslarina geldigindede durumu anlatirsin eminim iyi karsilayacaktir olumsuz bir sey olmayacaktir
Olan olmuş artik önünüze bakacaksiniz hayatınızı. Devam ettirip madem cocugunun babasi bir düzen kurms sizde duzeninzse devam edin ayrıca sen birise olup evlenemzmisin yeniden sevip cocuguna da baban bu adamdi dersin
Evlenmem.. erkeklerden sogudum
O zaman erkekeiz ayak da durarak çocuğuna bakacaksin fakat erkeklerden sogudum diyosun da bunun nedenini kendinde. De aramalisin sende de bitiyo is çünkü kendini erkeklere kullandirip meze ettrmeyeceksin
Hicbir yalan gizli kalmaz mutlaka ortaya cikar sen bunu uslubunla çocuğuna anlat ki çocuk ogrenince seni yalancı bilmesin bir insan annesine guvenmicekse kime guvenebilir ki baska?
Ne kadannnnn modern ve yalanda usta olan insanlar varmis toplumun, ahlakin, kulturun a. q koydunuz isteyen istedigi ile yatar degilmi? Sonrada ahkam kesin neden boyle diye tebrik ederim aynen devam.
Adam kariyerini düşünmüyor ama siz düşünüyorsunuz , onun kariyerini çocuğunuzdan daha mı çok önemsiyorsunuz gerçekten anlayamadım? Durumunuz zor umarım bir çıkış yolu bulursunuz.
Evli bir adamla yatıyor ama yuvasını bozmak istemiyor, ne saçma bir ironi bu ya. Sen zaten çocuğunun hayatını o doğmadan mahvetmişsin, bu saatten sonra sıvamaya çalışma.
:=))) oglum biz babanla birbimizi tanıdık sen onun ürünüsün de...
piç değilsin sen de babanla evlilk öncesi birbimizi tanımaya karar verdik ve başaramadık de sizin çapınızda normal oldugunu anlat şladkslai, s
+1...
Evli erkekle bu halti yerken aklın Vicdanın neredeydi ama papardon boylelerinde vicdan ne arar
ister çapkın istersen öldü dersin ama bir gün babasının ailesini soracak..
biriyle evlenip baskasını baba olarak tanıtacaksın, seni bu halinle kabul edecek biri olursa tabi, çünkü o çocuk babasını akrabalarını tanımak isteyecek
Hic pişmanlık duydun mu evli bir adamdan çocuk yaptığın icin yadq vicdan azabi cektin mi
Hayir.. cunku onu bende sevdim..
Travesti olduğunu geceleri kadın gündüzleri erkek olduğunu söylersin gecenin bir vakti doğurduğunu söyle.
Sen neden bir başkasını düşünüyorsun ki?
Bunu yapan adam yapmadan bunuda düşünseydi.
Haklisin. ben huzurum bozulmasin istiyorum
Senin huzurun neden bozulsun zaten çocuğuna babasız büyütüp en büyük huzursuzluğu katmışsın hayatına bundan sonra kendini düşün. Bu sadece senin değil çocuğun babasının suçu evlilik dışı çocuğu bir kenara koy bide evliyken bunu yapması ona senden kat kat daha fazla sorumluluk yükler. Kendini düşün
Ama kadin ogrenirse kiyamet koparicak
Bundan sanane? Bunu sen degil çocuğun babası düşünsün. Zira pek umursamamış ki karısını çocuk yapmış korkmamış. Bedelini ödesin
Ucu bana dokuncak ama. kadin intikam derdine dusecek rezil etmeye caliscak
Senin çocuğunu herkes bilmiyor mu
Hayir bilmiyor
Ya lütfen millet boşver bu çocuk senin ölüm yok sonunda Allah gördükten sonra insanlardan mı çekiniyorsun?
Duzenim bozulsun istemiyorum
Çocuğunu hiç düşünmüyormusun? Bence düzenin den önce evladını düşün
En cok onun icin susuyorum zaten yipranmasin istiyorum
Bence onun için susmamalısın.
Onu babasızlık psikolojisiyle yaşatmaya hakkın yok.
Yapma bunu
çocuğunu yalanlarla dolu bir gerçeklikle büyütme ona anlayacağı yaşa geldiği zaman uygun kelimelerle anlat sorarsa.
öncelikle şuna cavap ver çocuk kimlikte kimin üstüne kayıtlı
Babamin
nasıl ya devlet buna izinmi veriyo anne olarakta annenin üstünemi kayıtlı
Evet evlilik disi cocuklar icin bu yasal
teşekkürler ögrendim ya bilemedimki ne desem boş şimdi olan olmuş adam evli çocuk var seviyorsun oda seviyor aynı zamanda eşinide seviyor karışık bir durum başıma gelmez umarım böyle birsey
Ablacığım keşke diyeceğim ama işte olmuyor. Başka birisi ile evleneceksin madem bu durumdan hoşnutsuzsun. Bir de çocuğunun bu durumunu kabul edecek kapasite de birisi lazım.
Evlenmeyi dusunmuyorum
Valla sizin uzman birilerinden akıl alması gerekiyor.
Baban bırakıp gitmişti de ya da öldü de. Başka napıcanki. Çok zor durummuş seninki. Allah yardımcın olsun
Sagolasin
belki bir evlilik yaparsın evlenecegın insan onu nüfusuna alır hersey çözüme ulasır bence sabırlı ol herseyı zamana ve zamanın sana getıreceklerıne bırak
Gerçeği söyle aynı şey benim annemde yaptı biraz degisigi en azından çocuk bir babası olduğunu bilsin gerçeğin bu olduğunu bilsin sonra geç olabilir küçük yaşlarda söyle büyüyünce daha az canı acir
Ciddi bir durum bence git bir cocuk psikologuyla görüş madem calisiyosun gidecejkdurumun vardir... en dogrusunu o soyler ona göre davranirsin... burada care aranmaz
Bazı şeylerin gizli kalması hayırlıdır. Küçük yaşlarda bir çocuğun. aklını sulandırma. eğer birileri ile birlikteliğin var ise ve güveniyorsan. babasının ayrı olduğunu söyle.
YANİ YANLIŞ YOLDA OLDUĞUNU BİLİYORSUN DEMİ? VE BİLE BİLE BAŞKASININ AİLESİNİ KARARTIYORSUN PEKİ BAŞKASI SNA AYAPSA NE DERSİN? BİRDE SEN EVLİSİN DEMİ?
Hayir ne evlisi. ben bekarim
peki vicdan azabı cekmiyormusun başkasının eşi ile yatıp kalkıyorsun hiç düşünmedin mi biri senin kocana yapsa hayatın zehir olmaz mı? veya bir anlık zevk uğrana yazık değil mi onun ailesi bilse elbete bunu öğrenirler ya senden ya başkasından peki o zaman ailenin yüzene bakabilecekmisin veya onun eşinin yüzene bakabilecekmisn kardeşim çok yanlış yoldasınişte bizim milet zevkten kaybediyor yapayım yatayım sevişeyim sonrası mechul bence yanlış yoldasın yargılamıyorum ama yanlış yoldasın
Ne yapim alla alla zorla almadik ya koynumuza
ee bak sen kendin diyorsun zorla almadığını koyununa demki bilerek ve isteyerek olmuş yinede allah ıslah etsin sizi hepimzde alalh ıslah etsin amin ama aherşeyin hayırlısı olsun ama biri sana kuma getrse yani razı olacaksın demi yani yani başkasıylada yatsa ve eve getrese bir kadın razı olacaksın yani gerceği hata yaptığnı söylemek doğru olmaz çünkü bilrek olmuş sözlerinden anlaşılacağı gibi ve mutluda gözüküyorsun kadın getrese demek istedğim (kuma ) yanlış yere cekme lütfen yinede hakıında hayrlsı olsun
Ne kumasi ya. adamla iliskim yok artik benim
ama gelip görüyor çocuğunu ve ilşkiniz böylece devam eder bence yani onun hayatından çıkman zor olur biraz