Cem Yılmaz ve Ahu Yağut 20 ay evli kaldıktan sonra 2013'te boşandı!

Bu kadının bu kadar paraya ihtiyacı var mı gerçekten?
Cem Yılmaz ve Ahu Yağut 20 ay evli kaldıktan sonra 2013'te boşandı!

Bu kadının bu kadar paraya ihtiyacı var mı gerçekten?
Süresiz nafaka vicdansızlıktır. Suistimale çok müsaittir. 1 gün evli kalsan eli eline değmese ertesi gün boşanma olsa en kötü ihtimalle tedbir nafakası bağlanır.
nafaka evlili kalınan süre doğrultusunda orantılı olmalı.
Bana sorsanız o da olmamalı sonuçta kadın erkek eşit olsun diyoruz. Kadın başıma nasıl çalışırım olayı olmaz herkes eşek gibi çalışıp kazandığını yemeli (çocuk için verilen nafaka hariç ama çocuk nafakasında da harcamalar belgelenmeli vasi kendisine harcayamamalı)
Bu nafaka konusu yıllardır tartışmalı ve daha da tartışılacak gibi. Bir sonuca varılır ve çözülebilir mi yoksa bu konu da yıllarca devam eder mi bilmiyorum.
Cem'in durumu da bunun en bilinen örneklerinden oldu, bakalım daha neler olacak 😀
Ahu Yağut çalışan bir kadın nafakaya ihtiyacı yok.
Nafaka çalışamayan, bir işi veya geliri olmayan ev hanımları için uygun olur.
Verilen nafaka da uygun olmalı.
Hukuk hem erkeğin hemde kadının hakkını korumalı.
Allah aşkına Türkiye den bahsediyoruz yaa adalet anlayışı var mı burada hadi o 20 ay evli kalmış 1 gün evli kalıp kadın dolandırmış adamı sonra boşanmışlar ama nafaka bağlanmış kadına
Cevap
2Cevap
Adalet yok bu ülke de hiç
Kanun diyor ki;
nafaka talep etse bile nafaka alamaz. Cem Yılmaz'ın eşi konusunda ya bir torpil geçildi ya da kadının geliri yeterli değil. Çünkü nafaka öyle sorgusuz sualsiz verilmiyor.
Mahkeme bana da torpil geçmez mi
ben hallederim cınım
Eyw abim
Dokuz yıl önceki davanın nafakası neden şimdi ödeniyor ki? Aşırı saçma şimdi mi gelmiş akıllarına nafakayı dayamak.
cem yılmaz zengin mahkeme o yüzden bol keseden vermiş
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?