Ankara’da A. Y., eşi C. Y.’nin kişisel temizliğine dikkat etmemesi gerekçesiyle boşanma davası açtı. Kadın, kocasının duş almayıp haftada sadece bir iki kez dişlerini fırçalamasından şikayet etti.
19’uncu Aile Mahkemesi, C. Y.’yi tam kusurlu bularak boşanmaya hükmetti. C. Y. ayrıca 500 bin lira tazminat cezasına çarptınıldı.
Bölge Adliye Mahkemesi’nce hukuka uygun bulunan karar, Yargıtay 2’nci Dairesi tarafından da onanarak kesinleşti.
DHA‘nın aktardığına göre avukat Senem Yılmazel, müvekkil A. Y.’nin iddialarının tanık beyanlarıyla kanıtlandığını belirtti: “Davacı ve davalının ortak arkadaşları vardı. Bir de davalı tarafın iş yerinde çalıştığı mesai arkadaşları tanık olarak mahkemeye geldi. Mesaide ter koktuğunu, aynı kıyafeti beş gün üst üste giydiğini ifade ettiler.”

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
güzel olmuş
Bu konuda haklı kadınla seviş gusül abdesti almadan gezmiş pis cenabet herif
Bende boşandım bu davayi acmak istesem ailem izin vermezdi bence cok mantıklı kendisi de ayni böyleydi annesine de dedim dedesine çekmiş diyodu
Saçmalık bence yani özgür yaşıyorsak bu olmamalı adam da hak etmiş
Mantıklı
Kadın haklı