TEK BAŞINA BİR HAYAT?+ AİLEDEN KOPMUŞ BİRİSİ?

20 yaşındayım mesleğim kuaför severek yapmıyorum!!! ve aile hayatım çok boktan annem ve babam ayrı , ayrılma nedenleri annenin serbest kalmak istemesi 1 ablam ve yüzünü hiç görmediğim öz 1 erkek kardeşim var 2015-2016 yıllarında boşandılar ben küçükken annemin bir kaç yanlış hareket mi denir bilemiyorum. bir adamla yatak odasında gördüm ve bu bende bir travma yarattı 20 yaşındayken bile gözümün önüne geliyor bazen psikolojim bozuldu ve hayattan hiç bir zevk almıyorum sadece işe gidiyorum geliyorum bilgisayara oturup kafamı dağıtıyorum babamla yaşıyorum çünkü tutunacak tek dalım o adam var babam ayrıldıktan 1 sene sonra 2. evliliğini yaptı bilmiyorum mutlu mu değil mi fark edemiyorum söylediğim gibi sabah işe gidip akşam gelip odama geçiyorum ve bilgisayarın başında uyuyana kadar oturuyorum eve girip babamla hiç sohbet etmiyorum üvey annemle zaten etmiyorum babamla dün konuştum ve sen kendine bilgisayarda bir hayat kurdun dedi ben tek başımayım yalnızım kimsem yok senden başka sende bilgisayara verdin kendini diyince ben orada ağlamaya başladım çünkü bilemiyorum çalışmak istemiyorum yaşamak istemiyorum yalnız olmak istiyorum nedenini hiç bilemiyorum babam dün evi terk etti zaten söyleyip duruyordu evden gidecem benim bu evde sözüm geçmiyor kimse beni dinlemiyor diye ben tek kaldım ve intihar etmeyi bile düşünüyorum sürekli sizlere hayatımı ne kadar anlatabilirim ki bu klavyede bu sanal ortamda bunun bir çözümü var mı tavsiye edeceğiniz bir şey var mı hayatıma ve geleceğime güzel şeyler katacak SADECE KISA BİR ÖZET GEÇTİM

TEK BAŞINA BİR HAYAT?+ AİLEDEN KOPMUŞ BİRİSİ?