herkes yaşadığı bir hayat tecrübesi ve tavsiye niteliğinde örnekler verebilir mi, şu an 19 yaşındayım ve ileriki yaşlardan tavsiye duymak istiyorum ☺️
3 ay
Çok güzel bir yaştasın. Sana tavsiye kendine yatırım yapman olur. Eğitim, kariyer eskilerin deyimi ile altın bilezik.
Bu sıralar çok sık evde kaldım, geç mi kaldım evlilik için gibi sorular görüyorum. Hayatta kendi sorumluluğunu alamayan bir ailenin sorumluluğunu hiç alamaz.
Kadın olmak başlı başına zor birde kendini ihmal edip dahada zorlaştırmamalisin.
Ilişki evlilik elbet olacaktır. Ama unutma karşındaki de bir birey. Herseyi erkek tarafı yapsın olmaz. Birlikte yaparsanız çok guzel ve anlamlı olur. Herseyin en pahalısı değilde uygun maliyete yuvasınızi kurup kalan paranızla tatile gidip mükemmel anılar biriktirebilirsiniz.
Bunlar naçizane benim düşüncelerim. Güzel soruna yorum fırsatı verdiğin için teşekkür ederim.
çok güzel bir yorum oldu buda altın değerinde bir düşünce sizede çok katılıyorum teşekkür ederimm🫶🏻
19 yaş tam dönüm noktası, merak etmen harika bir başlangıç 🌸
Ben 50 yaşındayım ve geriye dönüp 19 yaşımdaki halime 3 şey söylerdim:
Kendini başkalarıyla kıyaslama, kimse görmese de emeklerin değerli 💫
Aşk için hayallerini erteleme, doğru insan senin hedeflerine saygı duyandır ❤️
Herkese yaranmaya çalışma, sınır koymak bencillik değil özsaygı 🧡
Bir de mutlaka kendine vakit ayır, doğada yürü, hobi edin, bol bol dene ve yanıl. Hataların düşman değil en iyi öğretmenin olacak 🌿✨
Cevap
7Cevap
Harikasın güzel bı soru
Asla beklenti içerisine girme. attığın her adımı güvenle at nasip diyerek at ama beklenti içerisinde olup. attığın taş yerini bulmadiginda hayal kırıklığı yaşama
güzel bir yorumdu dikkate alacağım teşekkür ederim
Ben teşekkür ederim. allah herşeyi gönlüne göre versin
amin hepimizin inş
arkadaş ortamını iyi seç
Aceleci davranma her anı iyi kullan
Suanlik bise uok
Hayatını yaşa bu sırada da kariyerini aksatma
Aklına bir yeri gezip görmek gelirse hemen yap
Kimseye guvenme
Anlık heves duygular geçici kariyerine odaklan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?