LÜTFEN BİR FİKİR VERİN ZEHİR OLDU HAYAT?

Bundan 2 yıl önce bir ilişkim vardı 17 yaşındaydım o 27 yaşında Almanyadaydı sürekli yalanlar söylerdi 3 kere terletti 2-3 kerede aldattı ağlayarak uyurdum her gece günlerce yazmazdı aramadı almazdı telefonu sonra ailemle tanıştı ilerleyen süreçte 4 aya nişan yaparız dedi ailesi yoktu ona anne gibi affedici olacam diye diye bu halen gelmiştim sonra o 4 geçti bir saatlil yol gittim oda öyle geldi buluştuk söz yapacaktı bunu konuşacaz diye buluştuk o gün benden ayrıldı sonra geri gitti Almanya ya aylarca aramaz sormaz işine gelince arardı her seferinde ona yenilirdim karşimda gördüm mu donardım kızamazdım annem babam bir kere bile seni seviyorum dememiştir bana bu yaşıma kadar o gün bunu söylendiği için kopamazdım ondan aradı sonra bu sever ben eski ben değildim ben senı unuttum arama arama istemiyorum dedim ve bir daha aramadı 2 yıl oldu sevmiyorum çok kırdı ama o kadar kırgınım ki içimde o kadar şey varki ona söylenecek ama o yok canım gibi özlüyorum bazen çok canım ama öyle şu anda saat 02.48 özlüyorum napabilirim unutmam getek napacam
LÜTFEN BİR FİKİR VERİN ZEHİR OLDU HAYAT?