Abim 43 yaşında komple estetik yaptırmayı düşünüyoruz , sizce o zaman boşanır mı, yoksa uğraşmayalım mı?

Abimin çok mutsuz bir evliliği var , karısıyla yıllardır ayrı odalarda kalıyorlar devamlı küsler ama boşanmıyor. Karısı çok bencil ve kibirli biri. Abimin özgüvenini bitirmiş. Psikolojisini mahvetmiş. 14 yıllık evlililer. Çocuk da büyüdü zaten önceden çocuk için boşanmıyorum diyordu abim. Gelin her kavgada boşanma lafı ediyormuş , en sonunda abim boşanmak istediğini söylemiş ama bu sefer gelin ağlamış "Ben böyle iyiyim boşanmak istemiyorum , bu şekilde yaşayabilirim" demiş. Aynı evde iki yabancı gibi yaşıyorlar.

Abim gençken yakışıklıydı, şimdi haliyle çöktü tipi bozuldu. Saçları döküldü falan.

Abime hediye olarak komple estetik yaptırmayı düşünüyoruz. Burun estetiği, saç ekimi, gözaltı ışık dolgusu vs... Bu arada dededen kalan miras davası da devam ediyor. Ordan da 3 daire falan kalır abime.

Sizce boşanır mı? Yoksa boşanacak olan şimdiye kadar boşanır mıydı? O bu esareti benimsemiş mi? Uğraşalım mı uğraşmayalım mı?

Abim 43 yaşında komple estetik yaptırmayı düşünüyoruz , sizce o zaman boşanır mı, yoksa uğraşmayalım mı?