Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Diğer yorumları okumadan direk kendi kişisel fikirlerimi yazmak istiyorum.
Yaşın çok küçük, biraz daha sakin ve olgun bakman gerekiyor. Eşin içinde evliliğin verdiği baskı ve o baskının yarattığı cehalet ile saçma bir davranış içine girmiş. Bunların hepsi toparlanacak şeyler.
Öncelikle birbirinize bir söz verdiğinizi, ant içtiğinizi unutmayın. Evlenmeden önce yaşanan ilişkiler ile evlilik hayatı farklıdır. Birbirinizin sorumlulukları yine sizlerin üstünedir. Evlenmeden önce ki rahat tavırlarınız, evlendiğinizde farklı karşılanabilir. Bunu büyük bir anlayış ile karşılayıp, belli bir süre fedakarlıklar yapmanız gerekiyor. Örnek vermem gerekiyorsa, aynı apartmanda yaşıyorsanız, giyim kuşamınıza biraz dikkat etmenizde fayda var..
Evlenen insanların en büyük hatalarından bir tanesi, kendilerini hala "çıkıyormuş" gibi hissetmeleri ve her tartışmada, "boşanma" alternatifini düşünmeleri. Bu çok tehlikeli bir söylemdir, bunun dile getirilmesi ikili ilişki arasında uçurumlara sebep verir, bir süre sonra "boşanma" fikri insan beynine işlenir ve eyleme geçer. Bunu yapmamanızı öneriyorum.
Aile apartmanında yaşamak, olgun, eğitimli, egosuz insanlar için harika bir alternatiftir. Herkesin bunu yapabilmesi de zordur, yapabilenler de her açıdan zenginleşirler. Ancak evliliğin ilk yıllarında insanların birbirini daha iyi tanımlayabilmesi, sorunları çözme kabiliyetinin artması, tecrübe kazanması açısından önerdiğim bir şey değildir. Bu sebepten mevcut evinizi kiraya verip, farklı bir yere taşınmanız evliliğinizde birbirinizi daha iyi anlama fırsatı oluşturacaktır. Bunu denemenizde fayda görüyorum.
Tartışmaların ailelere yansıtılması, en basit bir tartışmayı bile işin içinden çıkılmaz hale getirir. Evlilik bir nevi SIR müessesidir. Çekirdek aile oluşumu, gelişimi, kalitesi bu sırlara bağlıdır. Tartışmalarınızı ailelerinize yansıtmamanız, evliliğinizi çok daha kaliteli bir hale getirecektir.
Genel olarak gözlemlediğim problemleri ve çözümleri açıkladığımı düşünüyorum. İşin içinden çıkılmaz hale gelmeden, bu problemleri düzeltip, hayata daha olgun bakmalısınız.
12 Yorumla
Soran+1 yılBende aynı seyleri söylüyorum evi kiraya verip gidelim diyorum o gidicez zaten deyip melekte gidicez oraya taşıncaz diyor ablası orada ailesinde oraya taşınacak yani beni alıp yine ailesinin yanına götürüyor ben istemiyorum dediğimde işte senin gözün bu evde diyor
- +1 yıl
Huzurun bozulur
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılAkıl yetiremeyince şiddete yöneliyor. Barışma ihtimali varsa kesinlikle değerlendir fakat çocuk için acele etme çünkü bu adamın sağı solu belli olmaz gibi. Net erkek istiyorum dersen hiç uğraşma çünkü bu adamın daha karakteri tam olarak oturmamış 👍 kendini her zaman haklı gören biriyle ömür geçmez. Hatta yerine göre bırak ömrü dakikalar geçmiyor.
00 Yorumla
+1 yılEvlenmeden önce de böyleydiniz ne oldu da şimdi fikirleri değişti? Bence size karşı bu tavrı yanlış çünkü evlilik yoluna adım atarken sizi olduğunuz gibi kabul etmiş ve şimdi böyle sorun çıkarması saçma olmuş. Bence tepkinizi ortaya koyun ve siz ona yazmayın ya da aramayın bırakın hatasını o anlasın.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma umrunda değil gibi geliyor bana
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Çok saçma bir nedenden kavga çıkmış hemde daha seneniz dolmamış kıyafet konusundan dolayı seni evden kovması çok ama çok utanç verici. Hemen gitme ağır dan al gerçekten bitmesini istemiyorsa bir şekilde gelir gönlünü alır seni eve geri götürür
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten ben de onu bekliyorum ama gelecek bir insanda değil kendimi her defasında fedakarlık yapan benim şimdi o yapsın diyorum ama sanki hicbirsey olmamış gibi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılTüm aile aynı apartmanda olması iyi değil bence adam bunu biliyor senin aile ile uğraşmak istemediği kardeşim özür dilemiştir bazı erkekler evlenince isteyince istiyor ki kadın el pençe dursun ne. Derse yapsın konuşunca ben erkeğim beni dinlemek zorundasın oluyor
17 Yorumla
Soran+1 yılAma en başından beri ona söyledim ben iki döveyim sussun otursun beni dinlesin ben böyle bir insan değilim dedim öyle birini arıyorsan şimdi söyle dedim hayır diyor
- +1 yıl
Ya imzayı attıktan sonra nasılsa istediğim olur gibi düşünmüştür , bence kendini ezdirme her kavgada evden kovan biri ile ömür mü geçer ayrıca adamın ailesi niye kulağını çekmiyor evli adamsın biri karını sokakta görse ne der diye düşünmüyor
Soran+1 yılAilesiyle hiçbir sorunum yok ama benim düşüncem ev eşimin evlenince ailesi kiraya çıktı öyle bir durumda geri gelecekler belki bundan kaynakli susuyor olabilirler mi 2 eltim var benim yaşımda kızları var benim yaptıklarımin bir tanesini bile yapmıyorlar yani dışardan duyduklsrimla kaynanam razı benden ama sessiz kalmalarının tek nedeni bu diye düşünüyorum
- +1 yıl
Keşke ailesi kendine ayrı ev alsaymış bence evi satıp başka yere taşının bazı erkekler uğraşmak istemiyor sıkışırsak memlekete gider yaşarız diyor neden annenle kaynanan aynı apartmanda akraba falan mısın?
Soran+1 yılHayır komsuyduk onlarda şansa kirayı giriş katta buldular benim ailem üstte görümcemin biride aynı katta diyorum ama Onuda kabuk etmiyor ben bu evi satmam senin gözün bu evde vs vs
- +1 yıl
Mesele mal mülk meselesi olmuş yazık gerçekten ona deki madem benim gözüm bu evde o zaman sat başka yere taşınalım de evlenince her şey ortak sayılır ne demek ya senin gözün bu evde
Soran+1 yılİşte evlenmeden aldığı için rahat ya ben dedim gel red verelim senin hicbirseyinini istemiyorum ailemin maddi gücü yerinde çok şükür sadece zamanında zoruluj çektikleri için ailem evi olmayana kız vermem dedi diye gözün evimfe diyor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılZeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor. Bu evden çıkarsan geri giremezsin sözü seni kaybetmek istemiyorum, kontrol altına almak istiyorum demek. Ona haddini bildir. Ciddileştir işi, boşanırsa boşanırsın boşanmaz da bu şekilde devam edersen hep ezilirsin. Boşanmaz yumuşar ciddileşirsen
02 Yorumla
Soran+1 yılMesela kuzenimin düğünü var şu an konu sadece ailem biliyor akrabalar bilmiyor kesinleşmeden de akrabalar duysun istemiyorum altinlarim evde almaya gitmeyi düşünüyorum mutlaka konuşacak o zaman ne yapmalıyım
- +1 yıl
Sert tavrını koru. Tartışmaya da girmemeye çalış. Evde uzun süreli durma. Yüzünde o sertlik, alınmışlık, kızgınlık olsun.
+1 yılDövmek varsa zor, saygısızlık da cabası, eger barışıcaksan sartların olsun , bir fiske daha vurursan kesinlikle biter , ya da aileme saygısızlık yaparsan ceker giderim ya da bende senin ailene 2 katini yaparım diye bilmiyorum. baskasının fikri sekillendirmemeli ama ciddi ve net konusmalısın degismesi gereken seyler varsa degismeli
02 Yorumla
Soran+1 yılBen sundum şartlarımi ama hala gelmedi bişeyde demiyor boşanmayla alakalı fotoğraflarımızı da silmiyor anlamadım ne yapıyor
- +1 yıl
Düsünüyordur
- Aşk İlişkileri konusunda 533 cevap paylaştı.
+1 yılBoyle adamlardan hoslanip evleniyorsunuz sonra rahatsiz oluyorsunuz. Isin basi da yanlis gelinen nokta da yanlis. Hic mi gururun yok? Muhtac misin sen? Burada okuduklarim yasadiklarinin milyonda biri degildir, okurken bunaldim. Seni dayanmaya iten ne? Mecbur musun evli kalmaya? Cidden anlayamiyorum.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 569 cevap paylaştı.
+1 yılTam bir öküz ile evlenmişsin kusura bakma ama ben senin kocanın bana bagiramazsin yok bana saygı duyacaksın falan gerçekten şiddet görüp ailene yapılan saygısızlığı görüp nasıl için alıyor da hala doner mi diyosun? Annenin yerinde olsam seni odaya kitler telefonu alır bidaha kocanın yanına gondermezdim seni, yaşın çok genç sağlıksız düşünüyorsun. Erkek adam karısını kovmaz çok gerekirse kendi çıkar evden. Su hareketi yapamayan aciz adamla barissan da sonradan gene ayrilirsin.
00 Yorumla Yani yanlış yapmış sizi böyle beğendi ve sevdi ise bunu yapmamalı bence gelecektir ve büyüklerde bu konu iletilmişim araya girecektir. Hep siz alttan almayın kavga ile değil aka fikrinizi ve aklınızdakilerin hepsini ifade edin hatta o anki gerginlikten dolayı unutabilirsiniz not alın. İnşallah çözüme ulaşır
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar değişmez eni sonu özüne döner hevesleri geçince mal ettiklerini düşündüklerinde Allah'ın emaneti ni kovmuş şimdi geri sdım atsan kendinden ödün versen hep aynı şekilde devam eder hayatı onsuzda devam edebildiğini göster ona edebince kıskandır yani orurup karalar bağlama aktif ol vatsab durumu falan bi yerde kahve içerken yap bak bakalım seven kıskanır
00 YorumlaBöyle grzkalı adamlara şans verdiğiniz sürece her haltı yaşarsınız siz. Sana karışan bir adamla daha nasıl evli kalabiliyorsun? Hiç mi onurun yok? Boşan gitsin işte. Seni malı olarak görüyor, senin düşüncelerini önemsemiyor. Yok sen de kendini onun malı olarak görüyorsan evliliği sürdürürsün.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYaş farkı yüzünden onun düşünce ve olgunluğu senin gençliğin verdiği fevri hareket ve düşünce eşinizin yaş olarak olgun düşüncede olduğu için sizinle çatışıyor bu şekilde ifade etmeyi tercih ediyor aranızdaki bağın kuvvetini bilemem bu yüzden konuşarak hallolur öyle düşünüyorum ama aradaki iletişimsizlik de pireyi deve yapar ilk senelerde bu çok olur bu yüzden doğru bir şekilde iletişim kurun boşanma için yanlış anlamayın ama ufak bir sorun ileride pişmanlık verir
00 Yorumla
+1 yılBüyür durumlarda çok fevri davranmamak gerekir kavgadan bir zaman sonra sakinleşmeler başlar daha verimli düşünürsünüz Bellini seni kıskanmış sen evine dön kaldığın yerden devam et ailenide huzursuz etme zamanla fikirlerinizi oturur olgunlaşırsınız
011 Yorumla
Soran+1 yılZaten kabul ettim barıştık biz aynı gün tamam dedim sende benim üzerime gelme fevri davranma annem dende özür dile dedim benim senin ailenle işim olmaz diyor karım degilmisin döverim diyor sırf annem ona kızımı sana döv diye vermedim elini kırarım senin dediği için ailemi silmiş bende senin ailenle konuşmam artık dedim ya aileme saygılı ol bende senin aillrne olayım yok öyle bir şey diyor sen benim aileme saygılı olacaksın gidip geleceksin ben senin ailenle muhatap olmam diyor
- +1 yıl
İyi bir kişi ise seviyosa zamanla düzelir
- +1 yıl
Her peoblemlerinizi ailenize yansıtmayın onlar sizin kötülüğünüzü istemez siz mutlu olun diye VIR araya getirdiler tabiki ALLAH yazmış öncelikle burada öncelikle aynı binada oturmanız problem birde yeni evlisiniz eşin öncesinde özgür bir yaşantısı varsa onun zorluğunu çekiyordur tam alışamamıştır ipten saptan şeylere takar burada sana iş düşüyor çok sıkma bunaltma alttan al gururunu da yerlere serme bak zamanla taşlar yerine oturacaktır o senin aileme saygısızlık yapsada sen yapma yanlış olduğunun pişmanlığını ileride yaşayacak çocuğu olunca görecek danişacagın bir şey olursa özelden yazabilirsin
- +1 yıl
Klavye hatalarını hoş görün ekranım sıkıntılı
Soran+1 yılBilmiyorum bende taşınmak istiyorum ama o istemiyor
Soran+1 yılPeki sence gelip almadı hiç aramadı yazmadı ben en son ona sen eminmisin bende ona göre karar vericem dedim ben kararımı verdim dedi buna rağmen eve döneyim mi
- +1 yıl
Sen evine dön hiç muhatap olma zamana bırak haklıyken haksız olursun bitirmek o kadar kolay değil tek taraflı açsın davasını blöf yapar sen yuvana sahip çık eşin adam gibi adam olana kadarda çocuk yapma
- +1 yıl
Dön bençede
Soran+1 yılSeni dinliycem gidicem bugün
- +1 yıl
Eğerki aynı seni aynı şekilde huzursuz ederse bize haberdar edersin. her zaman yanındayız
- +1 yıl
Umarım düzelirsiniz dinlediğin için teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılBirisiyle sevgili olmadan ya da evlenmeden önce nasıl giyiniyorsa o şekilde onu kabul ediyorsun. Sonradan bunu değiştirmeye çalışmak, sorun çıkarmak çok saçma. O zaman en başında sen açık giyiniyorsun deyip sevgili olmasa, evlenmeseydi.
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten bende onu söyledim sigara kullanan birisiyim o kullanmamı isteniyordu babam bundan vefat etti senidr o yüzden kaybetmek istemiyorum dedi bırakmaya çalışıcam dedi bende Doğuluyum oda ama benim aile yapım biraz daha geniş bakar daha açık giyinen bir insanım normalde evlendigim için biraz kıyafet tarzimi değiştitrdim daha sonra ortada olmayan seyelr çıkartıyor yok üzerine uzun ceket al vs
- +1 yıl
Senin kararın iyi olur
Gizli Üye(18-24)+1 yılBöyle bir insanla hayat geçmez. Ver yolu gitsin, kurtar kendini. Neymiş efendim sen onun ailesiyle görüşecekmişsin ama senin ailen onun için bitmiş. Nesin sen padişahın sol taşş. ğı falan mı? Hadsize bak. Tez zamanda kurtulman dileğiyle...
10 Yorumla8 aylık evli olan birinin biraz anlayışlı olması gerekiyor sana sevmediği durumu söylemesi gerekirdi evlenmeden önce. Seni çok sevmiyor gibi geldi daha 8 ay ne yani böyle giderse hep karışır yol yakınken bitir sen bilirsin de. hani seni dövmesi falan olmaz. yani
11 Yorumla
Soran+1 yılBende ona bunu söylüyorum bak bazı konularda törpüledim kendimi sende törpüle her seferinde her kavgada olmaz ama aynı şeyi yapıyor sürekli herseyde ben sucluymusum gibi o hakliymis
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBöyle anlayışsız bir eşle evliliği götürmek çok zor, kıyafet gibi basit bir konu için eşini evden kovana erkek denmez, dilerim çocuğunuz yoktur, geçinmesi zor bir insanla evlisiniz sizin için en hayırlısı boşanmak
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 17,9b cevap paylaştı. Adam odun gibi adammış öyle birisi ileride hep sorun yaratır. Bu kadar basit şey için bu kadar kırgınlık yaratılirmı? Akrabaları uyarmış barışmak istemiş ama senin ailenize silmesi ödülünün son noktası yüz verme biraz burnu sürtülsün.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 984 cevap paylaştı. Iyi ki bir kiz kardesim yok.
Bunu duyucam var ya onun suratini dagitirim agzini yuzunu kirarim aylarca toplum icine cikamaz.11 Yorumla
Soran+1 yılKeşke bir abim olmasını çok isterdim
+1 yılHerseye tatlilar baglanir hepsine cözüm bulunurda
Uslub ve davranisa bilemiyorum!
Evden kovamak nedir?
Saygi! Deger! Hakkinda hayirlisi olsun00 Yorumla
+1 yılOnun tek olayı var seni kölesi yapmak. Zaten bu yaşta hayatını yaşamak yerine evlenmek büyük hata. Çocuk yoksa bu fırsatı kaçırma boşan gitsin , çocuk olursa geri dönüşü olmaz.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,5b cevap paylaştı. erkek adam evden karsını kovmaz çeker gider. pek karaktersizmiş. geri döner yani
14 Yorumla
Soran+1 yılBen bunu ona söyledim ve ilk değil saat kaç olursa olsun yapıyor bunu bana döndü dedi sana kim veriyor bu akılları senin gözün benim evimde diyor
Soran+1 yılYok çok şükür ama işte evet yaşım genç sorun olur olmaz demiyorum bu denli olacağını zannetmiyordum sonuçta oda yaşını başını almış bir insan diye düşünüyordum hatalarım olduğu zaman törpüler beni ama tam tersi oluyor
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Böyle birinin sana geri gelmesini istemek kendine yaptığın kötülük değil midir?
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ben çok fedakarlık yaptım böyle biri değildi hayır degisecegini biliyordum fakat bu denli değil bir yerim cizilse kıyameti kopartirdi
+1 yılkafada bitirmiş bahane arıyor ama onuda dinlemek lazım birden bire ne oldu?
02 Yorumla
Soran+1 yılBu anlattıklarımdan başka bişey yok kavga öncesi ayağımın altini öpen bir insan bende o yüzden anlam bulamıyorum
- +1 yıl
bi reset atsın o kafaya biraz daha bekle o zaman sakinliğini koru sinirliyken birşeye kalkışma en büyük ceza sessizliktir bunuda unutma
Yaş fakrı olduğu için dünya görüşü farklı olur ve bundan dolayı bu sıkıntılar artar
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha olgun düşünür diye böyle bir evliliği yaptim
+1 yılKendi kendinizi rezil etmissiniz olacak is degil 🤦durdugun kabahat git evine
09 Yorumla
Soran+1 yılKovdu dursamiydim
- +1 yıl
Evlilikte gurur olmaz , evin icinde kimse gormuyor sizi gitmeyecektin aslinda da olan olmus ozur dileyin birbirinizden barisin gereksiz seylere kavga etmeyin o senin kocan yabanci degil istedigi gibi giyinmeyi neden dert ediyorsun ki cok sacma
Soran+1 yılBen onu dert etmiyorum zaten tam aksine onun istediği gibi biri oldum onu buda biliyor herzaman bişey deneyen adam şimdi diyor ayrıca sürekli sürekli kolumdan tutup attığı için gittim ben ilk defa yaptığı bir şey degil
- +1 yıl
Kanka olsun koca bos birakilir mi hic? O senin evin ev birakilir mi hic? Yuvanin anlami basit mi senin icin , tamam kocandir kizabilir edebilir , ama evinizin icinde kalmali hersey , kimse bilmemeli, heleki aileleriniz hic bilmemeli kavganizi tartismanizi, simdilik olmus birseyler ders alin bir daha olmasin, ve esinle konusman lazim konusursaniz anlasabilirsiniz , ama konusmazsaniz kavga edersiniz , oturup duzgun bir sekilde o ne istiyor sen ne istiyorsun orta yol bulunur , olum haric cogu seyin caresi bulunur, ve sana tavsiyem ara kocani simdi
Soran+1 yılİşte ben bunu söylüyorum yapma hoş değil diye ama dinlemiyor kim evliliğini bozmak isterki hadi dövdü eywallah insan namusunu kapının önüne koyar mi namussuzluk yapmadım bişey yapmadım yani
- +1 yıl
Tamam iste git yanyana konusun , bi sakinlestir adami sozlerinle bi havasini al sonra derdini dinle orta yol bulunur, oda yanlis yaptigini anlar belki , kojusmadan anlasamazsiniz
Soran+1 yılBakalım gidicem haber veririm
- +1 yıl
Lutfen duzeltin , daha yenisiniz ilk yillarda boyle basit seylerden kavga gurultu cikacak ilk yilinizi atlattiniz mi gerisi kolay olur. Haber bekliyorum
Soran+1 yılİnşallah çünkü evliliğimde çok emek verdim ve çok ama çok üzülüyorum
+1 yılEn nefret ettiğim insan tipi birini nasıl beğendiysen öyle olmalı onu değişitirmeye çalışmak ne demek ya ayrıl kurtul bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKusura bakma ama kocan tam bi p i s lik sana şiddet mi uyguladı of ya çok üzüldüm ☹️ Bide annene saygısızşık edip özür dilemeyecek kadar i ğ rw nç bi insan. Bence boşanın
09 Yorumla
Soran+1 yılHatasını anlar diye bekliyorum
Cevap sahibi+1 yılşu an nerdesiniz peki
Cevap sahibi+1 yılEvet bekleyin bakalım. Burcu aslan mı yoksa
Soran+1 yılKova
Cevap sahibi+1 yılÇok zor kova burcu babam
Cevap sahibi+1 yılBaba evinde misiniz
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılMesaj arama falan oldu mu en son ne diyo
Soran+1 yılHayır olmadı
+1 yılsenin ki seni boynuzluyor ki bunun nedeni seks hayatınız yok
04 Yorumla
Soran+1 yılO konuda bir sıkıntımız yok aldatma olarakta bek zannetmiyorum çünkü evden işe işten evde gelen bı insan saatleri şaşmaz evle iş arası 5 dk
- +1 yıl
telefon denen bir şey var canım iş yerinden konuşur eve gelince de telefonu dahi eline almaz
Soran+1 yılHer şeyi kontrol ettim bilmiyorum hani aldatsa derim tamam soğumuş vs bitiririm ama amacını bilmiyorum ki
- +1 yıl
sanal aldatmayı kontrol edemez sin misal benim 2 tane fac adresim var biri gerçek biri sahte olanı sahte olanı kimse bilmiyor çevremde iş yerinde daima sahte hesabım açık ama dışarıda onu kullanmıyorum
+1 yılbuzamana kadar boyle. olay olmusmuydu daha once veya buna benzer. tartismalariniz oldu mu
09 Yorumla
Soran+1 yılKonu kıyafet değildi tabi ama büyük bir şeyde yoktu en ufak tartışma bile büyüyor kendimi kapının önünde buluyordum aynı apartmanda olmamıza rağmen ailelerle hiç kimseye bişey yansitmadim
- +1 yıl
hım daha once de oldu yani bu kısa. zaman icinde bence ailesine soylemeniz lazim en kocanizla konusurlar. falan biraz duzelir belki
Soran+1 yılAilesinin bir şey yapacağını zannetmiyorum haberleri var ve 3 gün oldu kimse den haber yok
- +1 yıl
anladim kocaniz gelince oturup konusun guzel ce daha yeni evliyiz. neden boyle yapiyosun falan diyin cocuk yok dimi
Soran+1 yılYok çok konuştum uzmiycem daha dikkatli olucam diyor ve daha fazlasını yapıyor her seferinde
- +1 yıl
cocuk falan yok dimi sevgiliyken nasildi. araniz istwrsen ozelden yazabilirsin
Soran+1 yılÇocuk yok ikimizde istemiyoruz bu tartışmalardan bunuda açık açık söylüyoruz zaten birbirimize sevgiliyken ve nisanliyken asla bu denli tartışmalar yoktu benim görücu olarak oldu evliliğim zaten tanışıyorduk komşuyduk ama 8 ay nişanlı kaldık hiç bu tarzda sorunlar yoktu yeni yeni çıkıyor
- +1 yıl
anladim. daha yeni evlisiniz. biraz daha sabredin surekli konuaun duzel. falan diye mutsuz oluyoruz bu huylarindan dolayi diyin insallh zaman la duzelir
Soran+1 yılAmin inşallah
Gizli Üye(30-35)+1 yılNerden buluyorsunuz böyle yobazları sevgiliyken felan nişanlıyken bilmiyor mu nasıl giyindiğini felan bir kere olsun eşimin kıyafetine karışmadım karışanıda susturdum
04 Yorumla
Soran+1 yılBöyle biri değildi ki gerçekten değildi yani
Cevap sahibi+1 yılBazen insanlar evlendikten sonra değişebiliyor ama bu yinede eşini haksız göstermez ben eşimi kovsam eşim hayatta geri dönmez
Soran+1 yılBı evlilik kolay olmuyor boşanma da ben bekliyorum çünkü saçma bir sebepten boşanmak istemiyorum benim baba evine gelmem bu konu. Değil kovamasi sadece bunu her defasında yapmaması için anlaması için geldim
Cevap sahibi+1 yılKimse zaten boşanmak için evlenmiyor kimse istemez bunu ama evlendiğiniz içinde senin giyimine felan karışamaz sadece kendini bu kadar ezdirme bence hayat senin tabiki bize laf düşmez
Gizli Üye(30-35)+1 yılKavga sebebi derler ya sudan bir sebep. Muhtemelen aileler girer araya ve barışırsınız. Bu sebepten seni kovması kötü olmuş ama yeni evlilikler içinde olabiliyor.
05 Yorumla
Soran+1 yıl8 aylık evliyim ve her seferinde bunu yaptı her olayda yaptı bu defa gideceğimi düşünmedi bende yeni evliyiz olur böyle şeyler dedim ama sürekli yapmasına katlanamadim
Cevap sahibi+1 yılEvet süreklilik haline gelmemesi lazım. Genel olarak 1 yıllık süre sancılı geçebiliyor. Şimdi onuda ailesi uyaracak ve o da hatasını biraz daha fazla anlayacak.
Soran+1 yılAilesi konusrnu bilmem ailesiyle aramada kötü hicbirsey yok fakat dedim ya aynı apartmandayix ve ev esimindi evlenmeden önce ailesi ordaydi daha sonra giriş kata kiraya çıktılar ev kıralı malûm biraz zor geçiniyorlar menfaat uğruna bence bişey yapmazlarsa çünkü ailesinden hiç kimse aramadı beni
Cevap sahibi+1 yılHakkinızda hayırlısı olsun inşallah. Yaş farkı varmış aranızda.
Soran+1 yılEvet amin çok teşekkürler
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım her şey olmuş sen profil resmine takmışsın. Belki unutmuştur, dikkat etmiyordur. Erkekler önemsemez öyle, hemen gideyim de ayrılınca profil fotoğrafını kaldırmayım diye düşünmez.
00 Yorumla
+1 yılSen takma kafana herşeyi dünyalar güzeli tatlı kadınsın üzme tatlı canını kıymetini bil
00 Yorumla
+1 yılya burada olman bile hata boşa gitsin senin yerinde olsam ben yapıştırırm 10 tane
00 Yorumla
+1 yılAnnelere öyle konuşulmaz , sizin ilişkiden de hayır gelmez. net
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBırak gelmesin ya evden kovmak ne demek, kim kimi kovuyor öyle adam mı olur
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yoksa ve bir çocuğa sebep olmadan kararını iyice ver zor bir durum ama düzelecek gibi durmuyor
00 YorumlaKanka evlilik saygı bekler. Sizinki çoçuk oyuncağına dönmüş
00 Yorumla
+1 yılBosan aynı sorunlar olacak bu tekrar edecek hiç durma boşan.
00 Yorumlakix ayril gitsin bu koca degil sanki senin kötülügünü isteyen en yakin arkadasin gibi bisey
00 Yorumla
+1 yılO sadece kendi isteğine göre yönetebileceği birini arıyormuş ben onu anladım
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. ouww. ilk yıldan bunu yaşadıysan bence boşuna çabalamayın zaten
00 YorumlaO adamla ömür geçmez ruh hastası güzel kardeşim. Gboşver yol yakınken dön hayatını yaşs
00 Yorumlabuna nasıl katlanıyorsun ya. boşan tabii ki. hayatını mahveder.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDeğişmez demek seni sevmiyorda zaten gözden çıkarmış üstelik daha 22 yaşındasın adam seni sürekli edip soğutmaya çalışıyor demek
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı. önerim çocuk yapmayın sakın bu adamla hayat sıkıntı. evlenmeden senin ne giydiğini bilmiyormuydu zaten?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNe giydin de boşanma aşamasına geldi. Sanki çıplak dışarı çıktın, hayret bir şey cidden.
00 Yorumla
+1 yılbosan gec 30 yasindaki herifle ne isin vardi? bos bos islerle ugrasmissin simdik ise 22 yasinda dul olcan ayrilinca ama sen yinede ayril bu evlilik yanlis karardi ve yurumuz devamkeee
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSacmalamis cidden
Bende evliiyim ama hic kisitlamaya gitmem
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yaşta deden yaştaki adamla evlenmissin saygısız kaba biri sana kalmış artık
00 Yorumla
+1 yılKıyafet konusunda senden boşanmak istiyorsa zaten seni sevmemiş demektir bence
011 Yorumla
Soran+1 yılAma profili resmimizi kaldırmamis
- +1 yıl
Profil resmini kaldırmamak seviyor anlamına gelemz
Soran+1 yılPeki sence neden kaldırmıyor
- +1 yıl
Bilemiyorum ama profilin sevgiyle alakası yok ki
Soran+1 yılYani insan neden boşanacagi karsiyla fotoğrafını profilden kaldırmaz durumunu silmezki
- +1 yıl
Boşanacağı için kendisini kötü göstermek istemez
Soran+1 yılEvet buda olabilir
Soran+1 yılAma beni kovan o ve bunu herkes biliyor
- +1 yıl
Kendisini etrafa iyi göstermye çalışıyor işte ben istiyorum o istemiyor gidiyor gibisinden
Soran+1 yılBakalım
- +1 yıl
Hakkında hayırlısı valla sormak istediğin dertleşmek istediğin konular varsa özeldende yazabilirsin sıkıntı değil
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay beee neler ne hayatlar var bende eşimden senin giydiğin şeyleri giymesini istiyorum ama kapalı olduğu için giyemiyor bende sorun etmiyorum. Çok açık giyinmesinede / Kapalı olmasına da saygım var çünkü ona güveniyorum kendime güveniyorum
00 Yorumla
+1 yılBence giyim yüzünden boşanma yazık git cabuk evine anan evi koca evine benzemez
00 Yorumla
+1 yılBunu giydiğin için boşanıyorsa boşansın zaten
00 YorumlaSeni evden kovacak sende geri dönmeyi mi düşüneceksin beni birisi evden kovcak asla adım atmam o eve
00 Yorumla
+1 yılSiz istiyormsunz boşanmayı
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır istemiyorum ama defalarca kovdu en ufak tartışmada bile bu yüzden artık dayanamadım ve baba evine döndüm
- +1 yıl
Tamam demekk sizde bu durumdan huzurauzsunuz boşanmak en iyii aslında yoksa ilerde daha zor olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvet nafakayı duyunca 90 derece döner
10 Yorumla
+1 yılZamanını heba etme yol ver gitsin sonuç belli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılböyle bir andavalla hala evli olman üzücü
00 Yorumla
+1 yılÖmür geçmez böyle. Zıt kafalarla evlilik yürümez.
00 Yorumla
+1 yılGözden çıkarmış umursama
00 Yorumla
+1 yılbir halit edemez
az sabırlı ol00 Yorumla- Devamını Gör (18)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar