8 aylık evliyim ve kıyafetim yüzünden boşanma aşamasındayız. Sizce kararını değiştirir mi?

3 gün önce eşimle kıyafet konusunda tartıştık normal kot tişört giydiğim için bende ilk defa böyle giyinmiyorum dedim kavga ettik ve beni kovdu ben kaynanam görümcem ve annemlerle aynı apartmanda oturuyoruz evim ayrı bende bu sözün üstüne baba evine döndüm hem beni kovuyor hemde bu evden çıkarsan geri gelemezsin diyor boşanmaya kararlı yani oda ama watsapta fotoğrafımız var değiştirmemiş gelirmi sizce

Güncellemeler
+1 yıl
Bu konu üzerine annem aradı kızımı sana döv diye vermedim elini kırarım senin dedi oda dövdüm gel kır dedi sonra özür diledi hani hallettik bu olayı ben annemden de özür diliceksib ben senin ailene saygısızlık yapmiyorum sende yapma dedim hayır dedi sen benim aileme saygısızlık yapmayacaksın gidip geleceksin ama senin ailen bitti dedi bende benim ailem sana bişey yapmadı sadece kızlarını savundu eğer aileme saygısızlık yapacaksan boşanalaim dedim onun yaşı 30 benim 22
Güncellemeler
+1 yıl
Peki her şeyde beni suçlaması senin diyorum bir tanr bilemi yatan yok hayır diyor hep sen suçlusun saygısızlık yapiyorsun diyor ne yaptım diyorum sesini yükseliyorsun diyor bende dedimki ben sana sesini alcat yoksa bende yükseltecek dediğimde bile sen yukseltemzsin ben kocanim senin kariligini bil diyor bana
8 aylık evliyim ve kıyafetim yüzünden boşanma aşamasındayız. Sizce kararını değiştirir mi?