Abim çok iyi kalpli bir insandır ama evlilikte yüzü gülmedi. Severek aşık olarak evlendi ama karısı düğünden sonra değişti. Ne yaparsan yap memnun olmayan bencil biri. Ayrı odalarda uyuyorlar karı koca ilişkileri yokmuş yıllardır. Düzelmiyor da. Evlendikten sonra gelin kocasının ailesini istemedi arada kavga tartışma falan da olmadı hiç. Misafir istemiyorum diyor ama kendi ailesini devamlı misafir ediyor. Kendisi kocasının ailesine hiç ziyarete gitmiyor ve kocasını çocuğunu da göndermiyor ama kendi ailesine devamlı gidiyorlar.
Kocasının ailesinden biri iş için o şehre gelince otelde kalıyor, onun ailesinden gelenler olunca kendi evinde misafir ediyor.
Her kavgada boşanma lafı ediyor. Kanser oldu kemoterapi görürken boşanmaktan vazgeçti çünkü kocası ona baktı, tedavi için servet döktü. Kadın iyileşti yine de huyundan vazgeçmedi halen kocasıyla iki yabancı gibi. Annesi kanser oldu öldü babası felç geçirdi. Kocasının ailesini misafir olarak bile evine sokmayan kadın, kendi felçli babasını evine getirdi ve bakımı için kocasından yardım istedi. Kocası kayınbabasının altından alıyor. Adamın başka çocukları da var bakan yok. Buna rağmen gelin halen kocasıyla iki yabancı gibi sadece teşekkür ediyor. Kocası birkaç işte birden çalışıp çok büyük paralar kazanıyor kadın lüks içinde yaşıyor en pahalı otellerde tatil yapıyor en pahalı markaları kullanıyor ama halen kocasıyla karı koca ilişkisi yok, evde mecbur kalmadıkça konuşmuyor, iki yabancı gibiler.
Abimin babası da vefat etti ama gelin babamı ziyaret bile etmedi torununu hiç göstermedi bile adam torununu göremeden öldü. Bide miras parasıyla gelin kendi üstüne araba ve daire aldırdı.
Halen daha araları düzelmiyor. Abim boşanacakmış, gelin de ağlamış boşanmak istemiyorum ben böyle yaşayabilirim sıkıntım yok diye. La. n sen iyisin memnunsun da bu adam iyi mi? Böyle iki yabancı gibi ömür mü geçer?
Abimin saçları döküldü saç ektirmeyi düşünüyoruz. Çok üzülüyorum abime. 43 yaşında öğretmen. Boşanınca tekrar evlenebilir mi? Düzgün bir evlilik yapabilir mi?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer