Eşimin beni çok kez aldattığını görüp yalanlarına kandım boşanmayı kafama koydum ama iki doğumdan memelerim küçülüp sarktı , sezaryen izi çatlaklarımdan kurtulmak istiyorum şu an aramızı iyi tutuyorum 1 sene içinde estetiklerim biter bir yıl beklesem mi sizce? En küçük şeyinde bitircwm herşeyi
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kafa zehir yerinde olsam maddi olarak bir kaç şey daha eklerdim üstüne 🤪🤪🤪
para biriktiririm ya da vicdan yapıp evi bile alırım
Durma derim ne kadar alsan o kar 😂😂😂
yorum yapmak bana düşmez abla , en doğru kararı verirsin inşallah
gider ayak kazık atayım diyorsun. aldatılmayı sindirdiysen neden gidiyorsunki. devam et işte.öyle böyle ölüp gidecez bigün.
Hiçbir zaman sindirmedim yani yapıp yapmadığından hiçbir zaman emin olamadım. ömrümü onu görerek geçiremem artık
göremediğiniz bir şeye hüküm veremezsiniz. kafanızda kurup karşınızdaki insanı üzmemelisiniz. gözünüzle görün , sonra ayrılın. yangından mal kaçırır gibi estetik oluyum öyle ayrılıyımda neymiş.
Hiç boşama, ömür boyu baksın sana, sen de dışarıda gününü gün et, hayat herkes için
O aldatılmayı hazmedemez
Bilmesine gerek var mı?
ortaya çıkabilir
Akıllı olursan bir şey çıkmaz. Taş gibi vücut yapıp da aklını kullanamıyorsan hiç bulaşma tabi
Ben aldatmayada karşıyım aslında sadece onun canı yansın istiyorum boşanırsam yanacak zaten o kadarına gerek yok
onun gibi ucuz bir karaktere sahip değilim
Ama o mutlu, sen üzgün. İyilik etmiş olursun. Hakkında hayırlısı
Iyyy seni ne hale getirmiş pislik
Doğumdan sonra oldu ama fiziğim yerinde güzel giyinikken çok bakarlar
Ama ilelebet giyinik olmayacaksın ki yarın başkasıyla evlensen elbiselerle yatağa girecek halin yok. Iyyy kötü oldum sarkmış falan deyince pardon
Emin ol bu halimle sana bakmam
Tuttuğun altın olsun. Anlatırken kötü oldum bide bana baksan ne yaparım bilmiyorum. Daha fazla konuşamıcam çok kötüyüm pardon, iyi günler.
Şu keline bi bak ya yakışıklı gençler bile bakıp duruyor ben estetikli halimle sana sümüğümü
bile atmam amca
😂😂😂
Atarsın aslında senin durumundaki hatunların favorisi olmuşumdur hep bu durumdan hoşlanmasamda. Takıldım canım, kendini ezdirme sen ne olursa olsun. Sesini yükseltmek, üstüne yürümek değil bu hiçkimse bu muameleyi hak etmez ve karşılığı ağır olmalı. Sana anlayış göstermeni tavsiye eden varsa kendi ailesiyle ilgili absürt örnekler vererek bastır ve sineye çekme derim.
Benim favorim olamazsın bir kere benim zevklerim farklı. Ben durup dururken boşanmak istesem bana kuruş koklatmaz aladdattığına dair ispatım olmadığı için susuyorum şu an
Tüysüzmü seviyon kız 😂😂
Anladım ben senin derdini haklıyken haksız duruma düşmek ve herşeyden vazgeçmek istemiyosun ama s*lağın teki değilse ispat etmen çok çok zor. Hiçbişeyi gözünle görmen ya da delil elde etmen mümkün olmayabilir hiçbir zaman. Boşanıp bişeyler koparmak istiyosan sorun çıkartıp şiddetli geçimsizliğe yöneleceksin ve belkide arada biraz pataklanmayı göze almak zorunda kalacaksın.
Hiç bekleme bile eminsen
Bence de abla haketmis
Fiziğin boyun posun nasıl
güzel beğenilirim
Çok bakarlar mi
bakarlar ince kıvrımlı bir vücuda sahibim
Bitek memeler mi sarkık ,😀
çatlaklarımda var:(
Olsun ne olack ki sorun olmaz
Sana ilgi gösteren oldu mu
Bekleme
parasız kalırım hiçbişey yapamam