AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
289Cevap
ilk önce suratına tükür sonra çenesine ya da burnuna sertçe yapıştır bir tane
Sert bir sekilde bugazina vur en iyi ihtimal bayilir asiri sert vurursan olür.
bak işte bayana el kalkmaz derler gelde dövme bunları
Kavga etme ama sacina yapisirsa da durucak halin yok sen canin acidği an zaten istemsiz de olsa karsilik vericeksin ama bu halin daha iyi bence
Kavga etme sende herkesin kodumu oturması gerekmez ki
yani kız üzerime yürüyor, ben kaçsam olmaz.
Biber gazı bir sık var yaa bak noluyo
en kral taktik...
Soğukkanlı ve özgüvenli olmalisin. Bunu sağlamak içinde kendini geliştirmelisin. Spora önem vermelisin. hafiften kas yap. vücudun da zihnin kadar kavgaya hazır olsun.
Saçını tutup kendine doğru çek. o sirada dizinle apceki vur. Bu harekete çalış. sonra zaten hep nakavt yaparsın. Baktın takipte tın yok tabana kuvvet yardır koşarak kaç.
yüz yüze gel çok yaklaş ve kafanı geri çekmeden direk ileri hatta senden uzunsa daha iyi ayaklarınla sıçrayıp elmacık kemıgıne yüksel burna kafa atma kanar en fazla elmacık kemik morarıyor hemen
Bence sen icinden nasil geliyorsa öyle davran, birak dalga gecerlerse gecsinler. Yazdigin gibi kavga iyi birsey degil. Ama illaki birsey yapmak istiyosan arkadaslarini degistirebilirsin.
dövüş sporlarından birini öğren. biber tarzında bir silah taşı. kesmezse kesici delici bir şeyler bulundur yanında. oda kesmezse 6.35 bir silah taşı. :-))
Kavga eden kızları görüyomda ne kadar basit ve tipsizleşiyolar gözümde. Bide diğer elit olan kızlara bakıyorum onlar doğru düzgün konuşmasını biliyo çok asil duruyolar
Kız sana yaklaşınca kaçacak halin yok yaklasırken bir tokat at elini saçına dolayıp çekkk o sırada tokatla sen ne sanıyosun kendini falan biseyler de onuda kendin bul 😊😃
pısırıksın. çarrrrrrrt diye ağızlarını yırtcaktın. dalcaksın saça dal saça dal. yerlerde süründür.
ne yap biliyo musun knk saçını kafasını yere indir dizinle kafasını yapıstır oww mükemmel olur yiiiaa :)
Abin varsa ona söyle ya da kuzen akraba ama dövemiyosan o senin sorunun ben kadın olsam yolardım yolarrrrrr :D
Bağırıp çağırıp enerjini sesine harcama. Direkt dal nereye gelirse.
Taktiğe ne gerek var Allah ne verdiyse çarp ağzına yüzüne tekmeyi tokadı..
Erkekte ilk kafa atan kızda ilk saçı tutan kazanır tırnakların uzunsa ciz direk kollarını
İLLA SAÇ BAŞ DALMAN GEREKMIYOR SESİNİ YÜKSELT KORKAK OLMADIGINI GÖSTER YETER :DD
çirkef kızlar onlar bırak boşver sana yakışmaz ben erkek halimle kavga etmiyorum ne gerek var? :D bırak allahından bulsun soysuz :D
Kendini olayın akışına bırak. Büyük ihtimalle seninde elin ayağın birbirine dolanıyor. İşte elin ayağın birbirine dolanacağına o kızın saçına dolansın
You tube dan kız kavgalarını izle :D:D ciddiysen de eğer boksa yazıl derim 2. senende kızları haraca bağlarsın
Cok iyici eic olabilir
umarım yardımcı olmustur eyvallahh..
Kavga edecegin kisinin burnuna yumruk at veya karnina tekme at dirseklerinden kafasina vur ne bilim buna benzer...
Ben lisede ilk önce yüzüne tükürüyodum bir afallıyodu sonra saçına yapıșıp döndürüyodum.. Ama șimdi komik geliyo 😊😂
kahkaha attım :D yüzlerine tükürdüğünde onların tepkisi ne oluyordu
@Gizeem1903 kanka tükürmek biraz iğrenç değil mi ya :D
kavga edeme zaten kız dediğin tatlı olur kavgacı erkeksi olmaz. dayak yiyen kızı döven kıza bin kat tercih ederim.
Herşey ilk yumruk veya tokatla baslar ilkini at sonra bizim bisi soylememize gerek kalmaz kendin halletmeye baslarsin
Gözüne parmak sok kulağını ısır diz kapağına karaburun topa vurur gibi vur hiç bişey bilmiyorsan bunlar kesin çözümler
Sakin yaklasip kafa aticaksin sonra karin bosluguna bir sağ kroşe bir sol kroşe sonrada boynundan tutup suratini yumrukliyacaksin.
Cok kavga ettim ama donup bakiyorum da cok gereksiz ve cok sacma bisey konusarak cozmek yerine kavga etmek bana cok cirkin geliyo
bikere tavrını koy ortaya hoppala sız kımsınız falan de bı cıkıs sende
Bunu izle
Yanında toplu iğne taşı kavgada batırırsın bir de seriye bağlarsan vay haline. :)
Saçını kaptın mı tamamdır tabi kendi saçını kaptırma :D
sen bu türklere bakma, kavga iyi birşey değil.. ne olursa olsun uzak durmaya çalış
Şeyine sert bir tekme at. Bir daha vurmana gerek kalmaz ;)
bende senin gibiyim hatta böyle laf atma olayları falan olunca bir heycan yapıyodum taaa ki biri size vurmaya kalktığı an o histen çıkıp canavara dönüşebilirsiniz. Ama siz yine de uzak durun kavga iyi değil.
Kavga etmeyi bilsende etmemek daha doğru (( : ne kadar ılımlıyım mk :D
Saçından tut indir vur kafasına kafasına en basta tekmeyi indir karnına seri ol al onu sürükle yerde vay o'rospu kız ben olacaktım bennn g*t kafalı yı dayağımla doyururdum ;)
Sen kendi bildiğinden sasma kaba kuvvet cahil secenegidir sen kelimelerinle onlara sille salla ;)
Ilk defa kavga edicek bie insana bunlardan hic biri yaramaz i an ne yaptığını bilmezsin
Hic kavga etmedim. O ne ya kıro gibi. Bence sende etme
Bazen susmak iyidir kavga edip başın belaya girince ne demek istediğimi anlarsın.
Kavga iyi bir sey degil. gul gec laf dalasiysa iki kufur ogren ama kufur ettigin gibi iyi kacamazsan saclarini yolarlar.
saçlara dal çek aşağı doğru sonra tekme at alttan yüze dal falan :D
:))
Bosver her zaman sus kavga etmek kotudur insanlarin cikamayacagi seviyeye sen kendini indirme
Saçlarına yapış gerisi gelir :D ben olsam yüze çalışırdım hazır tırnaklarımda uzunken :D
Ooo liseli kız kavgası haber verin bir sonrakine mısırları alıp gelelim
Kavga etme kimseyle yaninda biber gazi falan bulundur bence
Kendine güven ve aşalayıcı bak ve öyle davran tabi herkes ben değilki ruhunda olsun bunlar
kavga etme boşver kavgayı hissettiğin an topukla bence arkana bile bakma çevreye rezil olduğunla ve dayak yediğinle kalcan kaçmazsan eğer :))
Yapış saçına sonra Allah ne verdiyseee :D Tamam kavga kotu birsey ama Ezdirme kendini. Kimse kimseden üstün degil
Eline bir şey al senden güçlü olduklarına inanıyorsan şahsen çok kullanırım veya balta kullanabilirsin
:D laf yeme kendini ezdirme ama çizgini bozma kavgaya karışma
eğer seni dövmeye kalkarlarsa sende karşılık verirsin
Burnunun üstüne yumruğu indir. Muhtemelen sersemler. Sonra dal gitsin :)) Saçmalama büyüyün ne kavgası.
Saçlarından tut kafasini öne doğru eğ diz kapaginla ii bir yerleştir ama burnu krilabilir :) tek hamlede yerde bidaha kalkıp bisey yapamaz :)))
Netin varsa. Judo box teakwonda kick box kung fu muay tai cals. Bunlardan önce cesaretin yoksa kavgada bunları bilsende bir anlam ifade etmez.
Bence en doğrusu kavga çözüm değildir. :)) Ben 2 sene boksörlük yaptım fakat dışarı da kavga etmişliğim yoktur. :)
Can alıcı noktası cool olacaksın hani çok da sallamıyorum seni dinlemiyorum havaları yapıp azdrcan :)
azdıracan ne ya kız nasıl sevişecem değil nasıl dövüşecem diye sormuş asdfasdfdas :D
sinier etcen yani salalanmadığını bilen insa psikolojk yıpranır :)
Direk burnuna yumruk at atarkende omzundan destek al. Burnuna darbe aldığından yerden kalkamaz