Bugün okul dönüşü 2 arkadaşımla yürürken arkadan 2 kız yaklaştı. Tahminimce 2 yaş filan büyüklerdi. Kötü kötü laflar attılar, dalga geçtiler. Yanımdaki arkadaş karşılık filan verdi ama ben sustum. Yani orada kavga çıksaydı ben hiçbir şey yapamayacaktım. Arkadaş ortamlarında dalga konusu oluyorum, kavga iyi bir şey değil ama benim de elim armut toplamasın. Lütfen bu konuda ne yapmam gerektiğini söyleyin. Veya kavgada ne yapmam gerektiğini, nasıl başlamam gerektiğini.
Cevabın nedir?
Aile & Toplum konusunda 757 cevap paylaştı. kavga hiç bir zaman iyi değildir zaten ;) ama ortamına göre uygulamak gerekir çoğu zaman ! aslında her zaman gereklidir çünkü etraf artniyet ve fırsat koşturan insanlarla dolu ;)
olası bir durumda yani kavga durumunda hiçbirşey olmamış gibi davran sıradan ! hatta gerekirse gül ! sen igneleyici laflar söyle ! ama her zaman ilk vuran sen ol kesinlikle yoksa egitimin yoksa büyük ihtimal acı olacak ama sopa yiyen sen olacaksın onun için her zaman ilk vuran olmaya çalış ! o seni tehdit ettiğinde gül elinden geldiğince hatta dalga geç ! senmi beni döveceksin ya da saçımı yolacaksın gibisinden ! çok iyi kavga etmek istiyorsan çok sopa yiyeceksin bu işler böyle oluyor sonra zaten alışıyorsun vurduklarında hiç acı dahi hissetmez hale geliyorsun !
çok iyi kavga ederim ! her hangi bir egitimim yok ! boyum kısa zayıfım ! çevremde ne kadar basit gözüksemde mevzu yerinde kimse gözümün içine dahi bakamaz ! her zaman alaycı tavırların igneleyici sözlerin ve dik duruşun ve yürüyüş stilin olması lazım ! aslında her kız cici hanım kız olmalı ama yerine göre asilliğini göstermeli ! evet bir kaç defa sopa yersin fena dövdükleri dahi olur ama böyle böyle ögreneceksin emin ol sonra en iyisi sen olacaksın ! sokak kavgasının eşi benzeri yoktur ! ne judo ne muaytai nede teakwando işe yarar ! bunlar uydurmadır sadece iyi bir boksör sokakda çok başarılıdır yoksa diğer spor dalları bir işe yaramaz ! çünkü kavga ederken hep yakın temas içinde olursun bir saçını çeker biri boynuna sarılır biri gövdene sarılır biri yüzüne çalışır ! bu halde iken boks hariç hiç biri işe yaramaz boksunda tek faydası olası bir saldırıda sürekli kol ağırlıklı çalıştığın için rakibin senle yakın temas kuramıyacağı için sanada müdehale edemeyecektir ! son olarak her zaman alaycı tavırların vurdum duymaz davranışların kendine has sözlerin ve sert bkışların olmalı ! yoksa her zaman dışarıda basit lokma olursun ! son olarak HAKLI OLDUĞUN BİR KAVGADAN SAKINA ÇEKİNME !80 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBenim ustam olan kişi 2 hafta önceki uluslararası turnuvada 63 ülke arasindan self defence kategorisindedünya birincisi oldu şimdi bunu niye diyorum boş konuşmadigimi anla diye. Öncelikle kavga ederken karşıdakinin gözlerine değil girtlagina bak gözlerine bakarsan çevresel görüşle gereksiz 20cm yukariyi da görürsün ve asagidan gelicek bir tekmeyi zamaninda göremezsin ama girtlaga bakarsan tüm vücudu görürsün bir dene bunu istersen. Ikinci olarak ellerini yüzünün önünde havaya kaldirarak gard al gelicek darbeleri en iyi o şekilde engelleyebilirsin sana bir darge geliyosa yumruk vs. asla donup kalma darbeyi yeme ve darbeden kaçtığın ya da blockladigin an hemen karşı darbeyi vur bekleme. Üçüncü olarak ellerini havaya kaldirurken asagidan apış arasina bir tekme yapistirursan zaten baştan biter olay erkek olsa bile ama acimadan sert geçir tekmeyi artık kavgadan kaçış yoksa, tekme önemlidir cunku sen ellerini kaldirirken karşındaki hiç bir zaman asagidan bir tekme beklemez şok olur yani hemen peşinden boynunun yanindaki atar damarlardan birine elini balyoz şeklinde tutarak vurabilirsin elinin alt kismini çekiç gibi kullanarak. Dördüncü olarak özellikle bir bayan olarak asla yumruk atmaya çalışma elini kirarsin avuç içinle vur hani şu avucunun içinin hafif aşağısı sert olan bölge orayla geçir hem daba iyi oturur hem de sana zarar gelmez. Zayıf noktalar: Apış arası, girtlak soluk borusu, kulaklar (kulagin tam üstüne sert bir darbe), boynun iki yanindaki şah damarlar (buralara gelecek sert darbeler büyük ihtimalle bayıltir. Son olarak eklemek istediğim bir bayan olarak asla bir kavgaya bulaşma hakli taraf sensen bile alttan al mazallah bıçak çeker bir şey yapar arkadaşlarım dalga geçiyo diye artislik yapip b*k yoluna gitme ( o arkadaşlarinla da ilişkini kes bence) ama kaçınılmazsa da bu dediklerimi yap ve kavga esnasinda donup kalma.
11 Yorumla- +1 yıl
:D :D
İlk hamle sakın senden çıkmasın. Yoksa sana birşey yapmadan gider herkeze gösterirler. Öncelikle var gücünle yumruk at. Kafa falan atma. Olan sana olur. Sonra kızın saçını hiç korkmadan yol. Elinde kalan tek şey iki üç tel parçası olur. Eyer kızın saçı topuzsa birşey yapamazsın. burada devreye dizin girsin. Dizini kaldır ve karnına geçir. Dizlerinin üstüne düşücektir. Çenesini kaldır ve birdaha böyle iyi olmıycağını söyle. Sana o günden sonra bulaşamazlar.
Ama tabikide en iyisi hiç bu işlere bulaşmamak. Sana mı birşey yapıyorlar, önlemini şiddetle alma. Konuş onunla, sorununu öğren. Ve aranı düzelt. Bu şekilde herkez sana imrenir.30 Yorumla
+1 yılKarşındakine acıdıgin için hamle yapamıyorsun. Acıma, gereken cevabı soğukkanlı olarak ver. Kalp atislarini tahmin edebiliyorum :) yavaslat sakin ol o anlarda. Ayrıca kavga başlarsa kollarınla kendini korumalisin kollar yüzünde dursun öyle asagilarda olursa çok Dayak yersin. Bu tür durumlar çok oluyorsa yumruk çalışabilirsin Kum torbası olmadığı için önce havada dene daha sonra varsa dumbel sonra da duvarda yavaş yavaş dene. Karın boşluğuna ceneye kulak arkasına vs çalışırsin. Evet kavga çözüm değil ama bazı salaklari adam etmek gerek ;)
02 Yorumla- +1 yıl
kakosi diyorum geçiyorum.
- +1 yıl
Dobra a ti :)
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
174
Cevap
287Cevap
- Aile & Toplum konusunda 310 cevap paylaştı.
+1 yılNefsi müdafaa için bazen gerekli olabilen kavgada eğer karşıda ki kadınsa çok yaklaşmayacaksın. Tırmalayabilir, saçını yola bilir. Yanına yaklaşarak hayırdır derdin ne diye oyalarken bir anlık boşluğunda gözüyle burnunun kapsayacak bir şekilde yumruğunu savuruvereceksin. Ah vah ederkene durmayacak acımayacaksın çenesinin altında bir tane daha yumruk çıkarıp alt çene ile üst çeneyi birleştireceksin. 90 derecelik bir bükülme gösterirken tekmeyi kaldırıp tam mide boşluğuna soku vereceksin 3 harekette kız nakavt.
32 Yorumla- +1 yıl
yani en etkili çözüm bu. Onun dışında sen onun saçı kavrayacaksın o senin saçöı kavrayacak. Yok ısıracak sen onu ısıracaksın falan verdiğin zarar kadar zarar göreceksin. :)
İlk vuran asla sen olma , birinin sana dokunmasını bekle. Kendine vurdur demiyorum bak dikkat edersen. Gözlerin karşındakinin nasıl bir hamle yapıcağını kollarken aklınla da karşındakinin konuşmalarını dikkate al. Çok sinirlenirsen cinsiyetine göre kavga et. Örn : Erkek ise 12 den vur sonraki 5 saniye içinde onu etkisiz hale getir, getiremediysen kaç. Örn : Kız ise direk kulak arkasına avcunu sıkıp yandan vur sonra memesini bük, memesini kavrayıp büktüğünde kösülücektir ama o şekilde çok uzun süre duramazsın yumruk atman şart. ( Ben darp izi bırakmak istemiyorum kardeş diyosan ) biber gazı satın al kullan sık. Temiz iş ;)
13 Yorumlavalla benim de klasik saç baş çekme olayım yok :D Mesela birini döveceksin ya, psikopat gibi küfredip üstüne atlama bence. Boşuna güç kaybı olur. Karın boşluğuna atsan 5 dk kazanırsın. bir de dizin altına ayağının üst kısmıyla sert bir şekilde vurursan kalkamaz, bu da 2 dk, etti 7 dk. Yumruk at mesela :D Enseye belli bir yere vurunca bayılıyomuş, onu dene :D olmadı taekwondo da felan *sırttan atma* olayı var, o da çok iyi :D
Yalnız önemli bişey var, çakıları olabilir onların. Şahsen bana açık açık gündüz vakti çakı çekilmişti, tabii kızların kafa güzeldi ama kimse görmedi olayı.10 YorumlaAslında elbette her insan kendini savunabilmeli, yaşamış olduklarında ise kendine hakim olman ve sabırlı olman her şeyden önemli, bunu başarmak aslında çok zor, bunun adı korkaklık değil sakına öyle düşünme. Bir kere bayansın yaratılış itibariyle naif olman gerekli zaten, o diğer iki kız aykırı ve toplumda da o tipler kabul görmezler merak etme sen. Bence zeki cevaplar verebilirsin, iki kelimeyle onu al aşağıya edersin, aa sonra kalkıp şiddet uygulamaya yönelir diye çekingen varsada bir şekilde seni kesecek hali yok saçını çekmeye teşebbüs eder aynısı ile karşılık verirsin.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılananın * çam ağacı dikerim, gölgesinde sülaleni sikerim.
virgülde yarım nefes çok önemli.
deyeceksinnn baktınn hala artistleniyoo
senin ağzını yüzünü * o* çocuğu! diyiceksinn
baktın o önce sana yumrukk attı deyeceksinki
arkadaşım yanlız o elini bir indir!
derken okkalı bir tokat atacaksın o onun şokunu yasarken saçlarını eline dolaacaksın kafasını alıp asfalta vurabilirsin nn.. ve kavga esnasında kufur önemlidir...
kızgın demirin soğuk tarafını götüne sokarım, tutup da çıkaramazsın.
gibiii sözler söyleyebilirsin
_ geçmiş olsun :)))22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
Kavga etmek, fiziksel şiddet uygulamak erkeğe de yakışan bir şey değil ki kadına yakışan bir şey olsun. Ben lisede son ders de arka sırada oturan sesiz biriydim bazı besmelesizler dalga konusu yaparlardı ama öğretmenlerin gözünde hepsinden önce gelirdim. Onlar dersten kalırdı ben geçerdim neyse fazla uzatmadan yalan söylemeyin.
Öyle kişilerden ya da öyle ortamlara zemin oluşturacak durumlardan uzak durun ben hep eve morali bozuk gelirdim bu yüzden şimdi onlar seneye üniversiteleri bitecek ben hala üniversiteye gideceğim :))) ne kadar komik hepsinin arkadaşları belli bir çevresi var ben ise kendi kabuğuma çekilmiş durumdayım. onların sebebi olmayın ne psikoloji kalır ne heves tek sorumluluğunuz var oda iyi bir evlat olup, derslerinizi çalışmak, uzak durun.10 Yorumla
+1 yılÇok kontrollü olacaksın tam o harekete geçecekken. Onun arkasına doğru hayır siz gelmeyin diyerek el işareti yapacaksın herkes arkasına bakar yüzde yüz garanti :) geri kafasını çeviriyorken önce kafayı köseceksin. sonra karnına bir tepik. sonra volking falan derken o hastaneye sende karakola:)
22 Yorumla- +1 yıl
Baya iyii
Kavgada yapman gereken şey hareketlerden çok nefes kontrolü ve sinir kontrolü olmalı. Bu ikisini düzgün şekilde dengeleyebiliyorsan karşındakinin hiç şansı yok demektir. Sana verebileceğim en temel teknikler bunlar onun dışındaki sana yardımcı olacak kavga öncesi tek düşüncen 'en fazla ne olabilir ki? ' olsun. Zamanında çok kavga etmiş birisi olarak açıkgönüllülükle söyleyebilirim ki kavga etmemek için kendini tutabilmek erdemdir. Korkmak her zaman korkaklık değildir. :)
10 Yorumla
+1 yılsana önerim kavga etmeyi öğrenmek yerine ciddi anlamda söylüyorum uzlaşmanın yolunu bulman hadi oda olmadı o ortamı terk etmen türkiyede yılda ortalama binlerce genç kavga kurbanı oluyor sen sen ol belli belirsiz insanlarla arakdaş ortamında kendini kanıtlamak için kavgaya tutuşma ben şu cüsseye sahipken hayatım boyunca birkez kavga etmek zorunda kaldım oda arkadaşımın burnunu kırdıkları içindi ki ilk ve sondu sende saldırı savunma sanatlarını öğrenmek yerine çok garip birşey yap diksiyon derslerine gir mesela
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben senin gibiydim yani biri bir ton hakareti saysa ağzımı açıp cevap veremezdim uzun bir süre cevap veremediğimi düşündüm ama sonra anladımki aslında sabırlı bir kişiliğim var ve sinirlenmek istemediğim için cevap vermiyorum ama sonra durumlar değişti baskın hale geldim biri gelse fiziksel anlamda güçlü dğeilim yani muhtemelen dayak yerim :) ama sözlü olarak çok güzel cevap verebiliyorum sendede zamanla olabilir çünkü bende öyleydim gerçekten sonrasında susmayan ezen birine dönüştüm tabi bunu sadece gerekli görünce yapıyorum
10 Yorumladonceksın arkana sacını tutup anında kafayı cakıp ındıreceksın assagıya.. o agzıyla burnuyla oynarken sen yoluna devam edeceksın.. kafa guzel bır teknıktır baska hamleye gerek olmaz pek.. sıddetıne gore burnunu krabılır hatta oldurebılırsın bıle karsındakını
40 Yorumla
+1 yılİlk önce türk kızı oluduğunu belli et Sen kimsin de :D sonrası; +asıl sen kimsin -hayır sen kimsin +sen benim kim olduğumu biliyomusun? - Kimsin +Asıl sen kimsin :D sonra vurmaya başla yok o vurur :D ikinci asıl sen kiimsinden sonra dalacaksın unutma :D ve ilk atak olarak memesinin ucunu sık :D
20 Yorumla
+1 yılOnce bir baktin uzerine dogru yiyor tokat at sacini tut kendine cek yuzune yuzune vur dayanamaz emin ol sevgilim o sekilde herkesi dovuyor nerdeyse bni dovecek o derece atara geldi :)
71 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirincisi teknik ogren kick box en iyisi bende gidiyorum. Ikincisi ogrenemem ugrasamam diyosan, once korkmamayi ogren karsindakide senin gibi biri kimsenin kimseden ustunlugu yok. Bizim sporda bile zayif olan kilolu olani dusurmeyi basariyo. Bu istemekle ve birazda cirkeflikle alakali :) hic cekinme bisey olmaz cunku kizlar pek zarar veremez sactan baska bir yere. Sunuda unutma her zaman ilk vuran sen ol baktin ustune geliyo vur bir tane sonra sacina yapistinmi senindir ama hic birakmaman gerek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 681 cevap paylaştı.
+1 yılilk olarak sakın korkma ve her zaman rakibinden uzak dur vur çekil ilk hamleyi sen yap ama her zaman ilk hamlen sert olsunki diğerlerine gerek kalmasın ilk olarak en iyi yer karaciğer ya da çene altıdır eğer karaciğere tekme atarsan sert bir şekilde direk düşer çenedede öyle ama çeneye yumruk atıcaksın sakın saçını kaptırma kaptırırsan gine aynı şekilde altan yüzüne çenesine yumruk atabilirsin yapamıyorsan bir yerini çek acıdan mecbur bırakıcaktır ama dikkat et yere düşerse hızlı düşmesin kafasını vursa ölebilir çok çok zor durumda kalırsan yanında kelebek bıçak falan taşı bacağına yarısını sokarsan acıdan devam edemez sanda birşey yapmazlar
02 Yorumla- +1 yıl
O ne :-) polat alemdarin kiz kardeşimisin
Elini "hayırdır, ne ayak" sözleriyle anımsatılan pozisyona gelirse karşındali, bileğini tutup bükerek ters çevir. Sonra dizini bükerek yuksrı kaldır ve iki elinle kafasının arkasından saçını tutup lönk diye dizine vur. Gerisi sen de. (Kamu Spotu: Kavga iyi bir şey değildir.)
21 Yorumla
+1 yılöncelikle yürek lazım karşındaki senden büyükte olsa senden iri de olsa korkmayacağın sağlam bir yürek lazım, yanlış anlama korkaksın demiyorum, yırtıcı olacaksın. ayarını kendin bulman lazım hiç kavga etmediysen işin zor :) karşıdaki seni gözüne kestirdiyse keklik diye direk üzerine gelecektir hiç beklemediği birşey yapman lazım sert bir karşılık hareketlerinden emin olman lazım senden bir korkaklık sezdiği vakit yaptığın hareketin anlamı kalmaz. bu sert hareket karşındakini şaşırtacaktır senden beklemediği birşeydir cunku ama ardından misilleme yapacaktır muhtemelen sert ama kacmak yerine sende misliyle karşılıklar verirsen fazla direnmeyecektir ama burada ilk darbenin senden ve şiddetli gelmesi cok önemli burnuna bir yumruk işini fazlasıyla görür. karşımdaki incinmesin diye düşünürsen seni incitirler canım. unutma ilk hamle önemli.
20 Yorumla
+1 yılKavga etme bak gayet iyi bu aslında sakinliğini körü ve bu şekilde karşıdakini gıcık edecek bir açık bul! Yani bunu öyle bir yap ki senin sakinliğinden çatlasın İnan en cool olanı bu ha bir de sakın sinirlendiğini belli etme yokmuş gibi davran... Çok gülme o esnada abartılı hareketler düşüncenin tam aksini yansıtır olabildiğince duvar olmaya çalış lafını sok gerisine karışma :)) çok kaşınırsa karşındakinin laf sokmaya çalışırkenki kendini yediği anı başkalarının dikkatini çekmeye çalış... Rezil olacaktır sırf senin cool olmana dayanamayıp ok :D of çok zordu anlatmak :))) resmen geçmişe gittim :))
00 Yorumlaşimdi bir emanet olucak aga üstünde tercihen ''haydari geceler '' adıyla sıkça andığımız (dut ağacından olması iyidir ) sopayı, veya çantaya sığan modellerden bir ingiliz anahtarını yanında bulundurcan. bu sein en kıymetli hazinen. ha savaşta silahını kaybettin ha haydari geceleri kaybettin. sorasında hsma klasik türk nidasıyla ''KİMSİN l*n SEN !! ÇİM ADAM!!! BAK KİM OLDUĞUNU SÖYLE DAHA ÖNCE HİÇ TANIMADIĞIM BİRİNİ DÖVMEDİM !! Diycen sora sana atarlanırsa haydari gecelerle unutulmaz anlar yaşatıcan mehtaba çıkartıcan şahsı. budur yani özeti
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. güçlü olmak veya güçsüz olmak, bir yaratılıştır. zayıflık değildir. herkesin karakteri farklı. takılma bence.. az daha yaşın ilerlesin, kavga ile işin hiç olmaz.. mevzu kendini ezdirmeye gelince, bu mevzuya takılabilirsin. tahminim kafanın içinde kurgu yapıyorsun, o tartışma anı gelince de elin ayağına dolaşıyor. cevap vermeye şartla kendini ama kafanın içinde çok kurgu yapma. bırak ağzından çıkan söz neyse çıksın o an. bir iki derken alışırsın, daha aklı başında cümleler söylersin.
10 YorumlaSeninde dediğin gibi kavga iyi bişey değil nasıl başlamam gerekiyo demişsin sen başlama çok zorda kalmadığın sürecede kavga etmeye gerek yok can sıkıntısına iki mal gelip sataştı diye çirkefleşmeye gerekte yok ama olanı karşı taraftan bişey geldi kimsenin sana vurmaya hakkı olmadığını düşün zaten sinirlerin tepene çıkar saçlarını tutup geriye çektiğinde zayıf düşer biraz olsun... Yinede denememeni tavsiye ederim seviyeli bir kardeşimizsin anlaşılan hiç bulaşma basit kavgacı tiplere 😉
10 YorumlaValla ben lafin altinda kalmam, zaten böyle yap söyle yap demekle olmaz. Insanin icinde olacak, ben sinirlendim mi gözum birsey görmez karsimdakini gebertirim. O sinir o anda herseyi yapiyor zaten, belli ki sen agressif bir insan degilsin sakinsin ne guzel keske bende öyle olabilseydim.
10 Yorumla
+1 yılkavgada benim taktigim şu. kurbandan az uzak bizim kizlarin arkasinda sessizce konusmayi dinliyorum. baktim kurbanimiz cesur yurekli. kizlar bir saniye deyip araya giriyorum. sonra kurbana senin nefesini keserim deyip gogsune vuruyorum sonra allah ne verdiyse :D
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılKavga etmek için tavsiye almana gerek yok. Karşılık vermekten ne için cekindigini sorgula. Yazinda yeri geldiğinde kendini savunmak isteyen bir insan görüyorum. Kavga etmek cocukcadir. Ancak, yeri geldiginde kendini koruyabilmen gerekir; burada sana art niyetle yaklasan bir adama karsi kendini koruyabilme yeterliliginden bahsediyorum, basit genc kadin kavgalarindan degil.
Kendine uygun gördüğün bir savaş sanatı seç. Emin ol, birinin canini yakmaktan cekineceksin.00 Yorumla
+1 yılSoğukkanliligini mumkun mertebede yuksek tut. Kisiliginden taviz verme. Ve sana yakin bir spor salonu varsa SAVUNMA AMACLI kursa git. Kendi ozguvenin gelir. Tek sorunun ozguven.. Mecbur kaldiginda zaten gerekeni yapacagina inaniyorum o savunma icgudusu ve psikoloji ile..
00 Yorumla
+1 yılEn iyi taktik bir bayanın en hassas oldugu yere hamle yapmaktır. Karsındaki saldırmaya kalktıgında elini yumruk yapıp gogsune (memesine memesine) vur. O acıyla kıvranırken de iki elinle kafasını sıkıca kavrayıp blr anda dizini suratına gecir. Biraz erkeksi yontem ama etkili yontemdir. Tokatla sac cekmeyle ugrasma. Sen sac cekerken dusmanın elide armut toplamaz sacına yapısır. bildigin duserkekn seni de dusurur.
00 YorumlaÇok iyi kavga ederim ben :D Ya önce sözlerinle dövüceksin onu. Her söylediğine sert ters cevaplar vereceksin. Sonra sen zaten karşılık verdiğinde o biraz pısar yerine ( pısar nerden cıktı bilmiyorum-_-). Sonra eğer kavga ederseniz de ilk saca saldıracaksın arkadaş. Saçını düşünmekten bişey yapamaz zaten. Birde tırnaklarını kulllan. Oh mis. Kız kavgasından ne bekliyosun :D
03 Yorumla
+1 yılKilinc yarasi sagalir. soz yarasi sagalmaz. bazen bagirip sovene iki cift laf edersin dunyasi yikilir. sakince uzaklasirsin.6yasim olanda Omer isimli anaokul arkadasim vardi bir defa beni sinirlendirdi. yakasindan tutup duvara vurdum. agladi. yillar gecdi. okullarimiz ayrildi. benim 15yasim olanda birden karsima cikdi dedi ki. beni cocukken dovmusdun. simdi sporcu oldum. dovuselimmi. ben de bir kiza el kaldiracak kadar aciz mi oldun dedim. sakince uzaklasdi. bazen yumruk degil. laf ise yariyor:)
04 Yorumla- +1 yıl
@sonbaharyagmurum valla iyi laf söylemişsin. ama kelimeleri tam anlayamadım. Türkçen iyi değil galiba :)
- +1 yıl
Azeriyim ben @1birdirbir1, o yuzden olmali:) onceleri ben dovdum. yillar sonra gurese gitmis okulun bahcesinde benimle gucun yetiyorsa dovus diyor. ben de dovusu ogrenmissin ama saygili erkegin kadina kiza vurmamali oldugunu ogrenmemissin. benimi doveceksin acizmisin sen erkeklerle dovussene dedim yani, hic degilse benim inadima sporcu olmus bana tesekkur etmelidir:))
- +1 yıl
@sonbaharyagmurum vay Azerisen he :D iki dövlet tek millet :) neyse iyi ağzının payını vermişsin kızlara el kalkmaz :) ama o da belki kendi isteğiyle spor yapmıştır. yani özel nedenden değilde şakasına demiş olabilir :)
- +1 yıl
Hayir. annesi anneme demis kocam sinirlendi. spora yollayacak. kizlara mi dovuluyor diye. inat oldu onun yaptigi@1birdebir1.
sdklfjghj ortaokul yıllarımı hatırladım :d kankacım bir tutucaksın sacından ona fırsat vermeden en hızlı şekilde salvercen gidicek kaybediceksin kendini cnfkghm ben öyle yapıyodum ama geçti gitti yani belliki yşaın küçük , bu yaslarda yaparsan ilerde komik anıların olur :D
00 Yorumla
+1 yılwingshun ögren kadınlar için en iyi savunma sporu olabilir. spor disiplini yanında kendinide korumayı amaçlıyor.
https://www.youtube.com/watch?v=5SnfZxgup0400 YorumlaHerkesin dediği gibi saç ilk tutan kazanır ^^ ama aslında ben de senin gibiyim. Alay eden yok benimle. Arkadaşlarım fenadır. Benden önce atlarlar. Sen bişey yapamıyosan onlara söyle , dalarlar :-) :-) :-) tabiki yalnız kaldiğimda biri laf atinca ben kaliyorum. Kalbim sikişiyo. İçimden gel de doveyim diyorum ama disaridan susuyorum. Bu yüzden arkadaşlarımin yanında lafı sokar sustururum olmayınca kibarca laf sokarım... Pek değişiklik olmaz yani...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 445 cevap paylaştı.
+1 yılağız dalaşından bahsediyosan, sölicek bişe bulmıyosan o sinir halinde aklınan ne geçiyosa onu söle. al sana kavga işte. eğer fiziksel kavgayı diyosan o kızın yüzüne bakarken sana yanlış yapmış, çok kızgın olduğun nefret ettiğin bulsan boğmak istiyceğin birini düşün. zaten elin kızın suratına yumruk olaara gider otomatik olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSağ kulağının arkasına, çenenin sağ veya sol köşesine destekli tek yumruk işinin görür. Yumruk atamıyorsan burun deliklerine avuç içi gelicek şekilde aşağıdan yukarı doğru vurmak bayıltır. Oda olmazsa adem elması denilen bölgeye vurabilirsin. Tekme meselesine gelirsek kaval kemiğinle sağ veya sol bacağına her neyse dizinden üst kısıma vuracaksın. En önemlisi kavgayı yapmadan önce kurgulamak öngörmek sana fazlasıyla avantaj verecektir yapacaklarını aklına kazı ki beklemeden tak tak yap eğer gelecek tepkiyide öngörürsen kurgularsan hasar almadan bitirirsin. Zamanla geliştirirsin. Daha fazlası için mesaj at
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyarım saattir düşünüyorum neden kavga etmek istiyorsun? hem çevrene dikaktli bak o kavgalarından bahseden atıp tutan insanlar gerçek bir kavga oldu mu kayıplara karışır. onlara özenme. hem günümüzde gerçek kavgalar kalmadı maksimum karşındakinin bir tutam saçı kalır şimdilerde elinde. şöyle bir bak rezillikten başka bir şey değil. hem atasözlerimize bak ne diyor; uysal atın çiftesi pek olur. yani bence sana saldırsalar ve sen haklı olsan karşıdakinin şansı yok. çünkü haklı olan arkasına zaten büyük bir güç almıştır. haklılığın gücü. neyse genede kavga edicem dersen içgüdülerine güven derim ataların daha önceleri acayip kavgalar verdiler kavga senin genlerine işlemiştir bir anda açığa çıkar...
00 Yorumla
+1 yılKız kavgası saç baş olduğu için senin yapacağın şey gayet açık diye düşünüyorum. Saçlarını kavradığın gibi yerde sürüklemeye bak. Direncini iyice kırdık tan sonra üzerine atılıp tekme tokat ne varsa gireceksin işte. Yanlız dikkat et bu söylediklerimi sana yapmasınlar :) Sen yine de lafların la dövmeye bak iş ciddiye bindimi yaparsın bunları. Ha gözün kesmiyor sa da hiç bulaşma derim.
00 Yorumla
+1 yılKavgada söylenecek sözler
- Sen benim kim olduğu mu biliyor musun
- Seninle görüşeceğiz oğlum
- Kimsin l*n sen
- Çek l*n elini
- Bittin oğlum sen
- Tutmayın l*n beni
Bunları ezberle , kavga sırasında bunları uygun yerlerde söylersen bir adım önde olursun.(Tabi bir kızın kavga etmesi hiç hoş değil)30 YorumlaAile & Toplum konusunda 781 cevap paylaştı. Tut saçını sag elınle saçını kaldır sol dizini kızın kafasını vur vur dızıne sonra duvara al al vur :D saç snın elındeyken ayyy uyyyy ses çıkartma orda güçlü olan sensin! Saçı tutan avantajlıdır. yumruk atabılırsn yuzune vur burnunu kanatırsan güçlülüğün çıkar :) napıım videolarımımı atıyım illa :D
11 Yorumla- +1 yıl
Eğer öğretici ise atmanda büyük fayda var çünkü formun yarısı taktik arıyor :)
+1 yılşimdi eğer mutlaka şiddet uygulaman gerekiyorsa önce saçlarını bir güzel eline dolayıp başını eğdiriyorsun, sana hamle yapmasını önlüyorsun tatlım :) sonra da alttan yüzüne bir iki tane çakıcaksın, sonra sırtına bir yumruk tamamdır, bildiğin yaşadım şuann :P:))
20 Yorumla
+1 yılEn doğrusunu sen yapıyorsun. Kavga, medeni olamayan insan savunmasıdır. Kavga ile sorunlar halledilmez. Yüreğinle konuşacaksın ama. Cesaretli, öfkesiz ve de toparlayıcı bir üslup ile konuşacaksın. Sözlerinde kavga edenleri utandıracaksın. Bu da sana sosyal ilişkilerde liderlik vasfı kazandıracak.
00 Yorumla
+1 yılsenin davranış alınmış bana verilmiş galiba, bende dayanamıyorum girişiyorum kavga sonrası arkadaşlarla konuşurken bana laf atıyorlar arada bizede salladın diye gözüm dönüyor sanırım ayıranlarda nasibini alıyor
10 Yorumlafiziksel kavga çok saçma geliyor bana. bırak o sana diklensin ne yaparsa yapsın. kafanı kullan mağdur edebiyatıyla onu insanların gözünde istenmeyen kişi yap sonra o düşünsün. ya da tanı kızları öğren zaaflarını ordan saldır. saçını yolmakla 5 dk acıtırsın canını en fazla.
00 Yorumla
+1 yılbir film izlemiştim adını su an hatırlamıyorum ama su replik geçmişti "kavgaya asla başlama ama her zaman sen bitir" kavga etmek elbette çok kötüdür fakat kendini ezdirirsen üzerine gelmeye devam edebilirler. Seviyeli bir şekilde cevap verebilirsin.
01 Yorumla
+1 yılYapıl saçlarına senin diz hizana kadar indir kızın kafasını ordan dizini bük sürekli suratına suratına dizinle çarp zaten bir sure sonra etkisiz hale geliyor:d ya da al kafasını elektirik direklerine vurdurt ben bundan 3 sene önce oyle yapmıştım sonra sonu disiplin falan:d
02 Yorumla- +1 yıl
Bir de profile hanım hanımacık yazmıs ya :) Hey Maşallah tekniklere bak :D
- +1 yıl
onlar 2-3 sene önceydi ama napsın elim armut mu toplasın, özümde hanım hanımcık bir kızım ^^
öncelik Kavga iyi bişey deyil en iyi insan efendi insandir en büyük deli kanlilikda efendilikdir baştn söyleyim
ama Sen sunu unutma Hic bir zaman korkdugunu belli etme edersen karsindaki hep ustune gelir Yirtici oldugunu hissettir kavga etcekse bile vaz gecer edemez anlata bildiimmi yoksa susar geri cekilir pusarsa en cok onlarin hosuna gider direk sana gelirler herzaman piskolojk olara üstün gözük kendini motive et10 YorumlaO ne ya öyle? Agzini vur patlat kir falan filanlar? KIZLARA DÖVÜSMEK YA-KI-SMAZ! Erkeklerde farkli bir konu bu, ama kizlara yakismaz. Birak laf attilarsa atsinlar ama sakin sessiz kalma, bir yandanda onlarin seviyesine düsme. Ki eger annene ya da babana küfür ettiyse, birtane yumrugu hakediyor, benden bukadar basima böyle bisey geldigi icin söylüyorum.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılöncelikle kavga hoş değil. bende sevmiyorum etmem de. ama bir ara konustugumuz da bir arkadas cooooooooooook pskopatca düşüncelerini anlatmstı. mutlaka sacın toplu olsun. ayrıca cekinme. canın acıcak. bir kaç trnagnı uzat ki tırmalaması kolay olsun. surat ve karna darbe verebilirsin bence
10 Yorumla Kavga sırasında yanlızca gözlere bakacaksın, vücut seni yanıltır ama gözlerasla yalan söylemez, göz bebeklerine bakacaksın, soru soracaksın sakince tam cevap verecekken ağzının tam ortasına yumuruk atacaksın adam 2 sn kendinden geçer, hiç beklemeden çene altına aparkat atıp, son olarak yandan kroşe tam çeneyi sıyıracak şekilde oturtup yere yıkılmadan karnına ölüm vuruşu yapacaksın. rakibin ölecek veya baygınlık geçirecek. ama bunu çok hızlı şekilde yapacaksın, bu kombinasyonu herkes vermez :D
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 442 cevap paylaştı.
+1 yılcanım kavga kötü bişey farkındasın sende o yüzden hiç bulaşma derim arkadaşlarının gazına gelme sen okula kavga için değil okumak için gidiyorsun ayrıca kızsın sen hanımefendi gibi okuluna git gel benden sana tavsiye erkek gibi kız olmanın bir mantığı yok
00 Yorumla kavgamı etmek istiyorsun ok saçına dalmadan önce derdini soracakmıs gibi yaklaş direk göğsüne bir yumruk indir. o kız zaten acısından yerde kıvranırken başlarsın saç baş yolmaya ama 3-5 sene sonra yaptıklarından pişmanlık duyacaksın büyük bir ihtimalle ne gereği vardı...
11 Yorumla- +1 yıl
Denicem yarın
+1 yılkavga güzel bişey degil tabi ama özgüvenli olmalısın nasıl senı o kışkırtıyorsa sende sakin olup onu kışkıtmalısın yanı bir bakıma sen saldırsan haksız olucaksın ama o sana saldırırsa gerekli kurumlara bildirerek senden özür dilemesini bile saglaya bilirsin öz güvenini kaybetme...
10 Yorumla
+1 yılKavga edince eline ne geçecek bırak o söyleyenler zaten sizden bir şekilde karşılığını alamayınca içi içini yiyecek. takmayın görmezden gelin hayatla barışık olun :)
10 Yorumla
+1 yılKız kavgasında direk saçına yapış yani hatta çok nefret ediyosan ( gerçi ne olurs olsun yapılmamalı da için el vericekse ) eline sakızı yapıştır kız görmesin ama sonra bir anda saçını tut saçına yapışır kesmek zorunda kalır, laf konusunda da özgüvenli ol kimseye kendini ezdirme herkese gerekli cevabı saygı çerçevesinde ver
00 Yorumla
+1 yılkavga etmek kaba kas gücüni avantaj gibi hissedip insanlara zorbalık yapmak övünülecek ve rağbet edilecek bir durum değil.
aksine büyük bir seviyesizlik ve vahşi karakter özelliği utanılası bir durum.
doğru yoldasın arkadaşım.
ama bspor olsun diye bir kickbox kursuna gidebilirsin.
kavgadan ve insanlara zarar vermek barbarlıktır.
(uzak doğu sporlarıyla ilgileniyorum kavga konusundaki fikirlerim spordan farklıdır bunu ayırabilmek önemlidir)
öpüldün.10 Yorumlakavgaetmek marifet değil kavga anında nevsine uymamak marifet ha arkadaşlarım kavga ederken ben öylece kalıyorum buda hoş olmuyor diyorsun ozaman kavga bağladığı anda kendi arkadaşlarına sen haklısın diyerek sakinleştirmeye olayı yatıştırmaya çalış kazanan sen olursun
00 Yorumla
+1 yılÜstüne yürüdüğünde otoriter bir tonda çekip gitmesini söyle. Devam ederse polis çağır. Yıllardır dövüş sporları ile ilgileniyorum, daha hic sokakta kavga edecek kadar düşmedim.
Bu ilkellik insana yakışmaz.23 Yorumla- +1 yıl
Dövüş sporuyla o zaman neden ilgileniyon ablacım biraz mantık ya
- +1 yıl
Hoşuma gidiyor. Stres atıyorum ve eğlenerek spor yapmış oluyorum. :)
Ayrıca kavga edersem lisansımı kaybederim. :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kavga ederim ama ufak tartışmalı olarak öyle problemi büyütecek kadar kavga edemem. mesela şöyle deseler; Tipe bak, sen niye böylesin şöylesin diye dalga geçseler "Sanane" kelimesiyle başlayabilirsin. Sonra eğer küfür etmeyi sevimyosan zaten bende etmm ama öyle lanlı kelimeler illaki olcak kavgada bide sesini yükselterek bağırmay deniceksin sorunu fazlada büyütme valla arkan fazla yoksa kız arkadşalarını toplayıp gelir öyle laf atıyolar normalde gördüğüm kadarıyla böyle.
00 Yorumlakendıne guven kendını gelıstır, bendede senın olaydan cok az var ben kavgadan korkmam dovememekten korkarım bızım buralar bol kavgalı bızde stıl yok kafayı vurucan ya da dırek dalıcan cok dusunmem yanı olay oraya geldıyse Allah ne verdıyse, sunu unutmakı karsındakınınde zayıf noktaları var, korkusu var kımseyı buyutme gozunde
00 Yorumla
+1 yılohooo kolunu kaldırmadan bile bir kişiyi alt edebilirsin. Her şeyin bir raconu vardır. Önce bastığın yere sıkı basacaksın, sonra arkanı sağlama alıp güven duyacaksın. Yerine göre de ağır olmayı, ağırlığını koymayı bileceksin. Nasıl bir ilişkiye başlamadan önce bir ön sevişme aşaması varsa kavga olayında da aynı. Kavga öncesi safhasında biter her şey.
10 Yorumlaerkekliğin 10 da dokuzu kaçmaktır. kavga kötü bişey genelde cahil ve külütrsüz boş insanların işi sen en güzelini yapmışsın... hani öyle ortamlarda dolaşma ortamlar bozuksa yanında sustalı taşı piskopat gibi çek düğmesine basıp çık diye ses duyuldumu kaçarlar ...
00 Yorumla
+1 yılNe söylemek istiyorsan söylüceksin hiçbirşey kaybetmesin ilk sana soğuk davranırlar ama tepkini ortaya koydukça sana davranışları değişecektir
10 Yorumla- Devamını Gör (401)
Devamını Gör(446)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem