• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Aile & Toplum

Kavga edemiyorum. Kavgada nasıl davranmam gerekir? (Sayfa 2)

Gizli Üye
Gizli Üye
(30-35)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
32
Yapay Zekaya Sor
Kavga edemiyorum. Kavgada nasıl davranmam gerekir?
Okul Soruları Nasıl Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
5 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Tümü
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

176

Cevap

289

Cevap

Popüler Cevapları Göster(60)
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Cesur ol yani kavga cikarsa bos durmayacagini karsi tarafa hissettir. Gercekten kavgs cikarsa da apis arasina cok sert bir tekme at. Kiz erkek demeden felc olacaktir zaten. Sonra da goguslerine vur ve mumkunse elinle sık. Kizin ayaga kalkacak hali bile kalmayacak. Biraz hileye girse de her kavgayi cok rahat kazanirsin bu vuruslarla.

0
    0 Yorumla
  • Nymphomaniac31
    Nymphomaniac31 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 40%
    +1 yıl

Yumruk atmayı öğren. İyi yumruk atabiliyorsan her kızı alırsın aşağı. önce saç ama. tut saçtan dola saçı çek kafayı aşağı geçir dizini yüzüne hiç çekinme sonra bir anda savur o sırada tam burnuna çak bir tane bak bakalım yiyo mu bir daha

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Kavga hoş bişey değil zaten kavgacı olmak da çevresel faktörlerden kaynaklı galiba. Liseye gidene kadar hanım hanımcık bir kızdım kimseyle kavgam olmadı liseye geçtiğimde baliciler uyuşturucular derken insan böyle ortamllarda kendine kalkan oluşturuyor ne kadar abazanın içindeysen o kadar erkeksi oluyosun hep de söylemişlerdi barbi gibi kızsın yakışıyomu sana böyle kavgalar diye ama bikaç kere kız dövdüm erkek dövdüm bir defasında hakettiler hakkını yedirmemek lazım

2
    0 Yorumla
  • çitlenbiiik
    çitlenbiiik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 43%
    +1 yıl

kendini bişey sanmış aptallardan uzak dur arkadaşlarını ii sec. seni kullanmalarına izin vermee susmanı fırsat biliyosa baktın olmuyoo sendee ona dal sabrın sonu selamettir ama fazlaaa zorluyosaa kendinii ezdirmee kardeşiim.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bende öyleyim hiç kavga deneyimim olmadı fizik olarak küçük boylu birisiyim o yüzden iri kızlardan uzak duruyorum :D ama benim gibi birisi olsa kavga etsem dövebilirim, sadece başkalarının özgüveni korkutuyor. Aslında bir tecrübem olsa herşey tamam olacak ama yok işte. Elimin ağır olduğunu çok söylerler ona çok güveniyorum :D bide sorunum, çabuk sinirlenmiyorum. Sinirlensem dalarım belki ama sinirlenemiyorum iyi niyetli yaklaşıyom:D

0
    0 Yorumla
  • ajdaaa3
    ajdaaa3 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36
    +1 yıl

Öyle birşeye hiç girme saygınlığını koru 18li yaşlarda kavga vuran döven güçlü gibi bir algı oluşuyor gençlerde ne yazıkki o yaşlarda öyle düşünüyorlar ama kavga sonrası büyük travmalar yaşayabilirsin kendini bilen ve saygılı arkadaşların olsun bu tür ortamlara hiç girme dahi derim bu tür arkadaşların varsa görüşme en güzeli...

0
    0 Yorumla
  • gizlihayatlar
    gizlihayatlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35
    +1 yıl

Dostum en yakındaki dövüş salonuna yazılıyosun kendini savunmak için kick box ya da uzun süreli düşünürsen tekwando öğrenmeye başlıyosun.. kızlar saç çekerken çenesine gelen sağlam bir yumruğu ya da miğdesine kaldıramazlar.. korkuların azalır kendine güvenin artar fiziğin güçlenir sağlığın artar.. hayatın güzelleşir.. ;)

0
    0 Yorumla
  • gece255
    gece255 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31
    +1 yıl

sağlam bir yumruk iyidir bunun için her gün sağ elle ve sol elle yumruk çalışmalısın boşa atsan da olur bir süre sonra eline ağır bir şeyler alıp elini ileri geri at ve 1 ay sonra tek yumrukta indire bilirsin istediğini :) ya da üzerine atla (doğaçlama)

0
    0 Yorumla
  • OykuY
    OykuY Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30 , eic 44%
    +1 yıl

Küfür etme. Terbiyesizlik yapmadan kendinden utanmasını sağla. Mesela ona kavga çıkarınca havalı değil aksine ezik durumuna düştüğünü söyle, kız utanacak ve susacaktır. AND YOU ARE A HERO :)

2
    0 Yorumla
  • brkfrk66
    brkfrk66 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34
    +1 yıl

kavgadan uzak dur kavga etmek iyi birşey değil inan bana..
    bunun acısını yaşıyorum yıllardır.. vay ben çok iyi kavga ederim onun sacını yolarım , yok azını burnunu kırarım gibi şeyler ego tatmin etmektir.. olumlu yapıcı ol.. en son çare kavga gerektirirse kendini savunmak şartıyla kavga et

0
    0 Yorumla
  • RedPrencies1
    RedPrencies1 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 33%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=7mxFNTxCqnc

Bunu izle cesaret gelir.

2
    2 Yorumla
    • Melissaaa_
      Melissaaa_
      +1 yıl

ya hahah :D ne güldüm

Yorumla
    • RedPrencies1
      RedPrencies1
      +1 yıl

:Dd

Yorumla
  • waaaaw
    waaaaw Takip Et
    Xper 2 Yaş: 34
    +1 yıl

Demek ki kavga etmeniz gerekmiyo sadece bedensel tepki vermek zayif olanlara yakisir en guzel cevap susmak ya da hakki konusmak yoksa birbirinizi incitmeye meyilli yonelim gostermek bosuna olacaktir bos insanlarla karsilasmamaya bakin

1
    0 Yorumla
  • Americann
    Americann Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 35%
    +1 yıl

Bu konuda kötüysen sana kickboks'a gitmeni öneririm. Orada kavga etmeyi ve dövmeyi en güzel şekilde öğrenirsin. Böyle başkalarından duyduğun taktikler sende işe yaramayabilir ya da sakatlanabilirsin. En iyisi dövüş sporlarıdır.

0
    0 Yorumla
  • SuPuRGesiZ_CaDi
    SuPuRGesiZ_CaDi Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 34%
    +1 yıl

yeri gelince kendi savunmayi bilcen.. karate veya box kursuna katil.. ya seninde yasin cok kucuk galiba , hadi 18 olsan diyelim satasanlar 20.. demekki 20 yasinda koca insanlar sokak kavgasi pesinde. ilginc, nerelerde takilionki sen?

0
    0 Yorumla
  • surry
    surry Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

saçı ilk tutan yönetir. yani kızın saçına yapış ve istediğini yap, ona fırsat verme. yol yolabildiğin kadar çekilme kaybedersin. saçını tutamadıysan eğer karnına yumruk at olmadı tekme salla üst üste. daha sonra si. tir olup giderler belki.

1
    0 Yorumla
  • hektor123
    hektor123 Takip Et
    Yoda Yaş: 34
    +1 yıl

Dayak yemeden dayak atmayı öğrenemessin. Kafa atabılırsen at direk işi biter. He bide hep Gül. Gülersen seni ezik görür seni hafife alır. O Sırada baaam yapıştır Kafayı ya da burnuna yumruk ya da çeneye sonrası zaten gelir

1
    0 Yorumla
  • nazgulddn
    nazgulddn Takip Et
    Yoda Yaş: 30
    +1 yıl

Her ne kadar bir kıza kavga yakışmasayakışmada ilk once elinle saçlarını yakalamaya bak ama saçlarını boyun tarafında ki dipten tut ve iyice çek zaten emin ol bu onu anında etkisiz hale bile getiricek :D

0
    0 Yorumla
  • sinirlikisilik
    sinirlikisilik Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

bence yumruk çalışmalısın ya da kızlarla nasıl kavga edilir öğrenmelisin, kızlarla kavga ederken saçını çekersin ve tokat atıp küfredersen olay bitmiştir. erkek ise dizini onun kafasını aşağı eğerek vurursan çok etkili olur. kızlarla kavga etmek kolaydır sesini yükseltmeyi bilmelisin ;)

1
    0 Yorumla
  • Osmanlıgencı
    Osmanlıgencı Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Korku olmadan CESERAT Olmaz evlat. Korkuya yön vermelisin. Mesala bana bir titreme geliyor sonra bir nefes alıp kontrol ediyorum kendimi Jason statham'a benzetiyor patara kütara

1
    0 Yorumla
  • Mustafa___
    Mustafa___ Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Saç baş girme, yüzünü yumrukla. Göz altına ve burna çalış, kızlar narin olur burnuna vurursan olduğu yere yığılır.
    Aman saçını kaptırma :). Kendin olay çıkartma, ama olay çıkarsa patronun kim olduğunu onlara göster :). Dayak yesen bile karşılarında ezilmemiş olursun...

1
    0 Yorumla
  • shwayze2
    shwayze2 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30
    +1 yıl

sen hiçbir zaman yapma bu kötü davranışı kavga savaş beyn kıt insanların işidir sen hiç bir filozofun beyzbol sopasıyla diğer felsefeciyi kovaladığını gördün mü, görmedin.
    tek kelime yapmıcaksın yaparsan devamı gelir

2
    0 Yorumla
  • OkanAnılALGAN
    OkanAnılALGAN Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32 , eic 41%
    +1 yıl

Ne gerek var kavgaya. Kavga bilgi birikimi olmayan , kültürsüz , basiretsiz insanların yaptığı şey. Sen böyle olmaya devam et insanları da fazla takma kafaya.

1
    3 Yorumla
    • ggkkccee
      ggkkccee
      +1 yıl

Ne kadar uzak dursan da, o aptal gereksiz "insanlar" gelip seni buluyor. Ben çok yaşadım. Uzak durmaya çalıştım ama olmuyor. Gelip senı buluyor. Altta kalıp ezilmemek gerekıyor. Bulaşanında ağzının payını vereceksin.
      Yumruklarının üstünde şınav çek. 3 tane yaparak başla, 1 haftada alışacaksın.
      Kavga esnasında ağzın laf yapsın, korkut.
      Baktın eli kolu oynuyor, yumruklarını sık.
      Çenesine yumruk ve mideye bir tekme. Kısık bir sesle "üğühüügğhü" diye ağlayarak kalkacak yerden.
      Yaptım biliyorum:D

Yorumla
    • ggkkccee
      ggkkccee
      +1 yıl

Yani yanlış yere yazmış olabilirim:DDdD

Yorumla
    • OkanAnılALGAN
      OkanAnılALGAN
      +1 yıl

Kızlar erkeklerden daha psikopat onu anladım , allahım allahım düşüncelere bas :)

Yorumla
  • cesuozctn
    cesuozctn Takip Et
    Xper 5 Yaş: 44
    +1 yıl

bunun için spor yapmalısın ya da drekt dövüş dersleri alabilirsin :) ha küfür olayına gelince birşey diyemem ve kız kavgalrı genelde amatörce oluyor ilk önce kim kimin saçını yakalarsa olayı kısa kestirdinmi saçını 1/0 önde başlarsın

0
    0 Yorumla
  • LacosS
    LacosS Takip Et
    +1 yıl

Sağ yumruğunu iyice sık baş parmağın üstte kalıcak şekilde sora geriye doğru çek omuz ve koldan güç alıcak şekilde sonra hızlıca yüzüne vur
    Git bir tekvando kurusuna daha iyi

1
    0 Yorumla
  • cooll-chocu9
    cooll-chocu9 Takip Et
    +1 yıl

Bunun için öz güvene ihtiyacn var özgüven kazanmak için savunma sporlarındn kendine uygun olanı seçip başla yoksa sana şarktlık edene laf atan birine de karşılık veremezsn sürekli skıntılar yasarsn

1
    0 Yorumla
  • M1RL1VA
    M1RL1VA Takip Et
    Xper 5 Yaş: 32
    +1 yıl

hepsi boş kavga etmek değil bence yürekli olmak önemli yani korkmayacaksın sonrası gelir teknik diyorsan bor ver böyle siteleri wing tsun savunma sanatı git öğren 2 ay sana yeter de artarda

1
    0 Yorumla
  • menaf21
    menaf21 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33
    +1 yıl

Saçını yakala karşı tarafın ve sürükle ve tekmele tokatla yumruk falan salla keşke erkek kavgası öğrensen :D :D Bak kim yanaşabilir sizlere :D :DA sf şajsf aş

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bak sana ne dicem , kavga etmek istemiyosan. Ailende okula gelmiyosa. Şöyle bişey yap. Ben lisede cahillik işte bir kızı dövcektim. Kızın kalbi delikmiş. Sonra konusmayı tercih ettim. Astım vs bir hastalık uydur. Bak heyecana dayanamıyorum. Konusalım vs de.

1
    1 Yorumla
    • çitlenbiiik
      çitlenbiiik
      +1 yıl

katılıyorum şeytana uymaa

Yorumla
  • huseyinn35
    huseyinn35 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 33
    +1 yıl

Direk parmaklarını gözlerine sok kirpiklerinden cek fallarini tut :)

3
    0 Yorumla
  • AyşeNursürer
    AyşeNursürer Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Kavgadan korkmam aslında ama bu kız teke tek istemiyo 10 kişi felanlar ama tek gelcem falan diyo inanmıyom jdjdjd acil takitik verin okulda kızın adı baya kavgacı diye çıkmış ama benden 2 3 cm kısa kendime güveniyorum kavga 8 Nisan 2022 de olucak yani yarın acil taktik verin ACİLLLL❤️🥺🙏

0
    0 Yorumla
  • nükleerbşlıklıterlik
    nükleerbşlıklıterlik Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl

boşver böyle olmaya devam et biri sana saldırmadığı sürece kavgaya girme olurda girersen kızların en büyük zaafı saçları saçlarını eline dola ve çek işi biter

0
    0 Yorumla
  • Yunusneijder
    Yunusneijder Takip Et
    Xper 4 Yaş: 32
    +1 yıl

Sıkıştır kafasini kolunun arasina saydir yumruklari alttan da iki diz bir aparkart cikar birak. bogazini sık kufret baktin olmuyo picahla kanka.. Iyi bir sokak kavgasi icin tecrübe gerek yani dayak yiye yiye ogrenirsin ama hic gerek yokk hos degil

0
    0 Yorumla
  • disiaslan_
    disiaslan_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

İlk önce bir tane yapıştır suratına onun karşılık vermesini bekleme direkt saça dal bacım allah ne verdiyse ama ben sinirlendiysem dusunmeden yaparım kafasını duvara sürterek kıvılcımlar çıkartabilir��😄

1
    0 Yorumla
  • ilgisizkisizamiri
    ilgisizkisizamiri Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31
    +1 yıl

Kavga etmek hos bisey değil ama kendini korumakta önemli sonucta. Bu yüzden püf noktaları bilmek gerek. Kızın sacını eline doladıysan kavgaya 1-0 önde baslarsın :) Kız kavgalarında sacı yakalamak cok önemli ve can alıcı noktada bu :)

0
    0 Yorumla
  • cenkayhan
    cenkayhan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

öncelikle hiç bir şekilde korkmayacaksın kardeşim. kavga etmemek en iyisi ama edilecekse eğer korku olmayacak. ikincisi ve en önemlisi kavgada saldırganlığını asla ve asla kaybetmeyeceksin. ve daha da önemlisi ilk darbeyi etkili bir şekilde sen vuracaksın. vurduktan sonra sakın durma vurmaya devam et ta ki bayılana kadar. :)

0
    0 Yorumla
  • Çikolata_elf
    Çikolata_elf Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30
    +1 yıl

laf sok bazen laflar fiziksel şidetten daha ağır oluyo.. Mesala bizim sınıftan miray var internetten ezberliyo ezberliyo kelimenin anlamını bile bilmiyo salak ama havalıyım modu veriyo sen de bak öğren ama fikir al damardan girdin mi bitmiştir.. çok ta gir me damar patlamasın.. espiri değildi ıyk

0
    0 Yorumla
  • aysu_92
    aysu_92 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 41%
    +1 yıl

1. sana çirkeflik yapmak çok yakışıo ama bana böle davranamassın ,, de
    2senin seviyene inmeyeceğim, de
    3. kezban gibi hareket etme kızlar kibaar olur , de
    4... 4üde sen bul.. bence kavga etme

0
    0 Yorumla
  • pamaks
    pamaks Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 34%
    +1 yıl

Konusmayı da ögrenmiş ergen. De geç. Ya da sikim olsa yine takmazdım e yok demek ki double takmıyorum amk. De hunharca da gül ve cool bir sekilde yürümeye devam et :)

0
    0 Yorumla
  • Buseutkuuu
    Buseutkuuu Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Attıkları laflara tepkisiz kalman daha çok üstüne gitmelerine sebep olur korktuğunu düşünmemeleri için karşılık ver atarlan falan hatta sjsjsj Eğer bunla çözülmez kavgaya girerseniz direk saçlarını eline dolayıp yere yapıştır bir kızın en zayıf noktasıdır saçları zaten:d:d

0
    0 Yorumla
  • herkesinmk
    herkesinmk Takip Et
    Xper 5 Yaş: 31 , eic 38%
    +1 yıl
    https://www.youtube.com/watch?v=oRdxUFDoQe0

direkt dal düşünme

0
    0 Yorumla
  • Onurrsenturkk
    Onurrsenturkk Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Kick bokscu olarak sana önerim gözlerini asla kapatma ve cesur ol. Yumruk nasıl atılır işten anlayan birinden destek al. Çevremizdekilerin %90 ı dogru duzgun yumruk atmayı bilmiyor elini sakatlarsın :)

0
    0 Yorumla
  • bekobeko4
    bekobeko4 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32
    +1 yıl

Saf ve temiz birisin kavga eden kızlar hep itici gelmiştir bana bence böyle devam et kavgayla falanda işin olmasın öyle durumlarda uzaklaş kim ne derse desin hiç bir zaman birine zarar vermek ya da zarar görmek zorunda değilsin

0
    0 Yorumla
  • enginnnnn
    enginnnnn Takip Et
    Xper 4 Yaş: 37
    +1 yıl

:D kavgaya nasıl başlarım diye bir soru garip geldi uzun süre dövüş sporları yapmış biri olarak sana söyleyeceğim kavga anında planlı programlı bir hamle yapman çok zor. o anda sadece ilk hamleyi senin yapman lazım. ayrıca bence kavga edebilecek cesareti kendinde anca dayak yerken ya da çok sevdiğin insana biri zarar verirse bulabilirsin.

0
    0 Yorumla
  • Ceyces
    Ceyces Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 36%
    +1 yıl

En azindan kendini savuna bilmek için yumruk atmayi ogrenmelisin. Bunun icinde kendine ucuz yollu bir kum torbasi al. Calismaya başla. Hem stres atarsin hemde kendine guvenin gelir.

0
    0 Yorumla
  • inciay
    inciay Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 41%
    +1 yıl

güçsüz mü görünüyosun da üstüne yürüyolar bulunduğun ortam mı çok kötü acaba.. güçlü görün umursamaz görün ben kimseyle dalaşmadım ama sinir olduklarımı iki kelimeyle susturmuşumdur

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kavga etme sen sana yakışmaz. Olurda zor durumda kalırsın ilk darbeyi sen vur sol ayağını sağlam tut sağ bacağını buk ve dizine ola bildiğin ce güç ver ve kasık bölgesine diz vur o ağrıya eğilip buzulunce bir diz de yüzüne mumkunse burnuna vur zaten bu aciyla yerle bir olur :))) hiç bir zaman yakın temas kurma saç baş yolma meselesine girme yani:)))

0
    0 Yorumla
  • Milanello
    Milanello Takip Et
    Xper 5 Yaş: 41
    +1 yıl

Bak ilk bas karsidakinden bekle hamle laf attiysa vur direk elmacık kemiğine kalkamaz ilk bas yürekli olmak lazim Türkiye de kavgasız korkarak yasayamassin

1
    0 Yorumla
  • Shapew
    Shapew Takip Et
    +1 yıl

bir tokat yedinmi alisirsin kanka direk baslarsin

1
    0 Yorumla
  • bhadr
    bhadr Takip Et
    Xper 2 Yaş: 31 , eic 47%
    +1 yıl

onların seviyesine düşme bence :D sen seviyeni koruyarak onlardan daha üstün oldugunu gösterirsin heleki bence bir kıza kavga etmek yakısmaz :D

1
    0 Yorumla
  • öylesineiste
    öylesineiste Takip Et
    +1 yıl

Kavga kızları basitlestiriyor ama bazen dayanamiyosun. Öyle anlarda bir anda saldiracaksin direk saçını iki elinle kavrayip kafasını dizine gecireceksin yere yatırıp üstüne çıktığında gerisi kolay. 😒

1
    0 Yorumla
  • orcoo2121
    orcoo2121 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 31%
    +1 yıl

Salla boşver o arkadşlarıda çıkar hayatından kıskançlık yapanlar laf atar sen hanım ol hanımlıgın gururun olucak yetişkin olduğunda..

1
    0 Yorumla
  • cansuuuuuuuue
    cansuuuuuuuue Takip Et
    Xper 4 Yaş: 30 , eic 45%
    +1 yıl

Hayırdır sıkıntınmı var diyerek başla ve kavga esnasında saçını tuttuğun rakibin saçı kopana dek çek :)

1
    0 Yorumla
  • vinividivici
    vinividivici Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

kavgada cesaret önce gelir cesaretli olacaksın soğukkanlı olacaksın ve ilk vuruşu sen yapacaksın tabii sağlam bir vuruş yapacaksın

1
    0 Yorumla
  • soner1234
    soner1234 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37
    +1 yıl

Bak millet bir sürü taktik vermiş ne guzel olurda kavga falan edersen bizide çagır cipsleri kolaları alıp gelelim kız kavgası izlemeye bayılırım:))

1
    0 Yorumla
  • gonzale
    gonzale Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

madem şiddet olucaksa ilk yumruğu ve ya tekmeyi sen at. İlk vuran kazanır diye bir laf var. İlk sen vur gerisi kolay oluyor zaten. Hem kızların kavga etmesi ne demek yahu. Çok komik oluyosunuz kavga edince )

0
    0 Yorumla
  • fırat990
    fırat990 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35
    +1 yıl

ilk kafayı atan her zaman kazanır..
    bunun aslı yumruk değil kardeşim.. test ettik biliyoruz :D
    kafa atmayı başardığım hiç bir kavgada ben dayak yemedim :D
    not: kafayı burnuna atacan, o yerde burnunu tutarken Allah ne verdiyse artık :D

1
    0 Yorumla
  • TuanaYıldız
    TuanaYıldız Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29
    +1 yıl

Kavga etmek elit kız kimliğimize aykırı yapma balım basit görünürsün :D

3
    0 Yorumla
  • Aparatif
    Aparatif Takip Et
    +1 yıl

Kavga ettiğin kız ise direk saçlarına yapış, ilk yapışan kazanır, bırakma. :D
    Erkekse iki bacak arasına dizinle vur, çantada ki göz yaşartıcıyı yüzüne gözüne sık. :D

1
    1 Yorumla
    • ihtiras34
      ihtiras34
      +1 yıl

Ha ha ha ha :D AYY UZULDUM YA

Yorumla
  • lFoRTReSs
    lFoRTReSs Takip Et
    +1 yıl

l*n herkeste ne meraklıymış :D hadi herşeyi anladım diyelimde yanında molotof taşı nedir arkadaş ya :D

1
    0 Yorumla
  • SinirliBiber
    SinirliBiber Takip Et
    Master Yaş: 45
    +1 yıl
    Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.

Kadının en zayıf yeri saçı ve göğüs kısmıdır. Saçını aşağı çekip suratına sağlam bir diz atarsan knock out olur.

1
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (345)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Kavga edemiyorum. Kavgada nasıl davranmam gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kavga edemiyorum. Kavgada nasıl davranmam gerekir? 3 cevap verildi
Kavga edemiyorum? 16 cevap verildi
Kavga etmekten çekiniyorum ne yapmak lazım? 6 cevap verildi
Kavga Etmekten çekiniyorum ne yapmalıyım? 5 cevap verildi
Kavga esnasında kendimi savunamıyorum sizce ne yapmalıyım? 6 cevap verildi
Halamla kavgaliyim nasil barisirim? 4 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Hayatınızdaki insanları kullanmak için mi hayatınızda tutarsınız?
  • Erkek övgüyle, kadın ilgiyle, çocuk sevgiyle yaşar. Siz ne kadar yaşayıp, yaşatıyorsunuz?
  • Ben çay içerken üstündeki kıyafet bende olsaydı, ne giymiş olurdum?
  • Saçlar anıları saklar mı?
  • Bir günlüğüne tarihten biri olsan kim olurdun?
  • Vay... Be Bunu bilmiyordum!" Yüksek bir yerden bakınca benim Ruhum Çekiliyor gibi oluyor, Dizlerimin bağı çözüldü" Dedirten Nedir?
  • TÜİK güncel verileri açıkladı! At ve eşek sayısındaki büyük düşüş sizce neden kaynaklanıyor?
  • Hindistan Başbakanı "Temizlik doğamız haline gelecek, dünyanın en temizi biz olacağız" dedi! Sizce başarabilirler mi?
  • CHP'li vekilin 'taytla geziyor' dediği vali görevden alındı. Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz?
  • Kardeşinizin çocuğu olmuyor diye kendi çocuğunuzu evlatlık verir miydiniz?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨