AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
289Cevap
tek çözüm kafa atmak.
alnının ortasıyla onun burnuna ;)
İşin tekniği '' İlk sen vur, sağlam vur '' ama gerçekten kendini savunmak için uzun vadede bu işi öğrenmek istiyorsan Wing Tzun önerebilirim
İki parmağını gözüne sok aniden. Kavga biter zaten.
Hiç başlama başkaları ne kadar alay ederse etsin sen en doğrusunu yapıyosun susmanla rencide ediyosun o kişileri anlamıyo olabilirler çünkü insan değiller ama senin yaptığın şey dövmekten de beter bir ceza yolu onlara
1. Elim Armut Toplamasın Demişsin = Eline Hakim OLmayı Öğren O zaman...
2. Neden Dalga Geçiyorlar Dayakmı yiyion Süreklide...
3. Ben yardımcı Olamayacağım bu konuda.. Git bir Spor hocasına kareteciye felan danış daha mantıklı:d
İlk önce dayak yemen gerekli, dayak yemeden bir başkasını dövemezsin..
bence sız karsılık vermemekle cok ıyı yapmıssınız cunku karsılık verseydınız onların sevıyesıne ınmıs olurdunuz
Bir şey bilmene gerek yok.. Saçların kıp kısa olsun, karşındaki kişinin ise kesin uzun olacaktır, işte kafadan 1-0 öndesin..
He kavga icin sacimizi kesek
@nurefsanbb tamam kesmeyin, kavgada yolunsun o zaman..
cok güldüm bu yoruma ha :D
Tutcan saçından yerde sürücen sonra suratını cizebilirsin yumruk ve tekmede olur söylediği lafında altında kalma her türlü laf sok kaşınıyorsa kaşı birde o senin sacini cekerse seninde onunkini cekmen gerek yoksa yolar butum saçı
Muhtemelen küçükken çok ezildin veya şu an eziliyorsun. Tek yapman gereken şey özsaygını arttırmak. Bunu da kendini her yönden geliştirerek yapabilirsin. Kendine güvenin arttırkça farkı hissedeceksin.
Kızlarda nasıl oluyor bilemem ama bizde direk bbas küfürü allah ne verdiyse nereye salarsan yumrugu , bir kere cocugun kafasını aynaya vurmustum kosa kosa kacmıstı :D
kavga etmeyin gerek yok 3 gunluk dunya elin serseri takar bicagi ugras dur ayrica ulkede hukuk sorunu var kendini bile koruyamiyosun ceza alirsin direk uzaklasin
aynen böyle.
kafa at saçlarını çekme suratına yaklaş dişlerinle ısır bacak arasına tekme at yapabiliyorsan dizinle vur kopart korkma
Bak rakibinin kulak altı çene kenarı gibi zayıf yönleri var buralara bütün gücünle vurursan bayıltırsın böyle 4-1 kavga ettim biraz hırpalandım ama 4üde bayıldı
yüz ifadenle karşındakine korku salcaksın en başta sonra rakibine hiç düşünmeden sağlı sollu girişiceksin tekme atmayıda unutma yardır gitsin işte
Prof olduğum alan eğerki haklıysan kafandaki düşünceleri 1 dakikalığına silicen ve onun en çok acı vericek yerine yumruğu sert bir şekilde sıkıp omuzundanda kuvvet alarak vurucan eğerki otutturursan kalkamaz ayağı
Ben de senin gibiyim, kimsenin tavuğuna kiş demem. Kavga son çaredir, konuşarak herşey halledilebilir. Ancak işler yolunda gitmediğinde her insanın bir tahammül gücü vardır. Genelde sessiz atın tekmesi pek olur. Atlardan anlarım :D
her zaman ilk vuran kazanır. bunu unutma yeter. saglam bir yumruk bile yeterlıdır sana
ama dikkat et tam gucunle atma yumrugu... 120 130 kg birine var gucume vurdum ikimizde devrildik ama bilegim kırıldı :D
Kızın kavga etmiyeni makbüldür birisi sana laf söyledimi sende lafı yapıştır ama asla kavga etme itici olur birde küfürle karşılık verme
Benim takdiğimdir >=)
Sana bişey diyimmi hiç dayak yemediysen dayakta atamassın bunun bir çaresi yok yani dayak yemeden dayak atamassın
Cevaplara bak yaa =D
Hiç dövüşmedim ama savunma tekniklerini biliyorum. O yeter sanırım. Karate savunma tekniklerini öğren.
Aman boşver kavga edip ne yapıcan "İt ürür kervan yürür" de ;)
yani kız üzerime yürüyor, ben kaçsam olmaz.
onun seviyesine düşmemelisin ;)
Çepitto haklı.
:))
yavaşca yanına yaklaş konuşabilir miyiz söyle kenera çek burnuna bir kafa çek kaç
saçtan yüklen ;) saçı tuutp var güçünle çek artistliği o zmn yapsın :D
derin nefes alıp 10a kadar say. 1..2..3.. 8'e geldiğinde kafa at.
bunu hiçkimse beklemez ;)
Bakicaz yarın
Kendini sal gitsin kim denkgeldiyse ver allahım ver. :D
İlk 1-2 kavgada biraz hırpalanabilirsin ama cesaret kavgayla beslenir zaten. İlk zamanlarda herkesin böyledir dövülmekten dövmekten korkma en fazla ne yapabilir ki diye düşün bas tokatı :D
Ben onca yıl kareye gittim ama gel Gorki çevrwm hep polyanna bir işe yaramadı öğrendiklerini de unuttum.
Kısaca taktiği kafa göz dal Allah ne verdiyse saç baş yol
Sen kavga etme zaten onlara cevap vermemem şu demek (siz benim dengim deyilsiniz sizin seviyenize inmem muhatabim bile olmazsiniz) demek aslinda bence iyi yapiyorsun kavgayi bende sevmiyorum
kavganında bı adabı olmalı. oyle kızlarla kavga etmemelısın zaten. sokak kızı degılsınız. havlar havlar susarlar. bende asla böyle bır kavganın ıcınde olmadım, bır eksıklıgınıde gormedım.
Sizden büyük 2 kız geldi size laf atti demek.
https://hizliresim.com/2Q0JAL
onlar uyuşturucu kafasıyla geliyolar, bana da olmuştu :D
Kavga etmeden hiç bir şey ogrenemezsin ama bosver
Sadece o tür insanlardan uzak dur
En kötü biber spreyi tasi yeter...
yani kız üzerime yürüyor, ben kaçsam olmaz.
Biber spreyi
Biber spreyi sırf erkeker icin kullanin demiyor heralde ;)
Ekmek buldunmu dal kavga gordunmu sal kendini uyarlanmis soz:D
Saçı ilk tutan kazanır haberin olsun... kendini korumak haklarına sahip cıkmak ayıp degil: p
Onu aptal düşürcek laflar sole kucuk düşsün sana bulcamaz bir daha
böyle :)
yazık günah kıza. bari siz paylaşmayın kaç yıl oldu. psikolojisi kim bilir ne haldedir
hahhahh :)) hakkaten ya nasıl bir mallık bu
nasıl tip l*n bu türkçe konuşmıyo nerenin şivesi bu
trakya galiba :)
Nasıl başlarsın nasıl ilk adımı atarsın bilmem ama farkında olmadan içinde biriktirdiğin öfke ilk kavganda aşırı konsantrasyondan haddinden fazlasını yapacağına eminim sonra alay etmeye cesaretleri olmaz :)
biraz da kişilik meselesi bu. kişiliğini değiştirmen gerekir, ki bu da imkansız gibi bir şey. beladan uzak durman gerekir evlat :)
dalaşmayana kimse dalaşmıyor canım 19 yıldır tek kalvga etmedim kimseyle bir alıp veremediğim yok birisine sinirlendiğim zaman konuşmuyorum onla bukadar her zaman kalvgadan kaçınmak iyidir
Yine de kaba kuvvet hic biseyi cozmez bugune kadar hic cozmedi cok kavga ettim nezarette yattim elime hic bisi gecmedi pismanim yani sana tavsiyem kaba kuvvet iyi bisi degil
öğretmene şikayet et:) hiç değilse bununla tehdit et:)
Artık onlar eskide kaldı. Adam hocayı dövüyor lan.
hoca düşünsün bırak onu da:) değilmi la?
sen sizin olaya göre davran direk saçtan tutarsan kavgayı kazandın emektir
Doğal ol akışına bırak :) O yumruk yerini bulur bir süre sonra :)
En iyisi öyle tiplere karşılık vermemek , onların arkası da olur başa çıkamazsınız
Tırsık gözükme, daha çok üstüne gelirler... kavga etmeye meyilli de gözükme.. sana laf söyleyene altta kalma, sen de ona laf sokmaya çalış. İlla çingen gibi saç baş yolmaya gerek yok. Bazen sözler en kötü dayaklardan bile daha yaralayacıdır bence ;)
Göz yaşartıcı sprey taşı çantanda fazla yorulmazsın bu şekilde, sonra dövmeye alışınca zaten serbest çalışmak istersin...
al bir tane muşta geçir yumruğu ya, kız kavgasında racon falan olmaz bir şey demezler muştaya
Ayirani dovenler olarak cok tatlisiniz Turk gencleri :)
Oncelikle kimseden korkmicaksin kimsenin ne dedegini takmicaksin bir de ozguvenn:)
Gereken cevabı ver geç aslında en iyi muhatap olmamak kavga etmek kaliteni düşürür uğraşma bence
Saçından tutucaksın yere serip üstüne çıkıp bir güzel yumruklayacaksın vurmaktan korkmayacaksın korkarsan dayak yersin çantanı ağır tut savurarak vur.
Spora git kas yap birazda karete kursuna git sonra çete kur nebiliyim yap bişiler işte.
Ama mühim kavga etmek değil, konuşarak halledebilmektir (.
Kavga etmeyi öğrenip napıcan? Bak biliyorum da ne kazanıyorum annem hergün okunmuş şeker veriyor atarı ve sinirimi alsın diye:D:D
Senelerdir fitness yaparim hani oyle cok iyi degilim ama idare ederim daha kimseyi dovmedim ::)
saçını tutup yere yapıştır korkma korkarsan dayak yersin :)
Ben ortaokul ve ilkokuldayken çoğu erkek benden korkardı. Çok çabuk sinirlenirdim. Güçlüydüm de, o yüzden çok korkarlardı 😂😂😂
vajinasına vajinasına vurrr.. ayakkabının burnu ile kasıklara atacağın sağlam bir tekme işi bitirir.. rakibini nakavt edersin..
Kafayı falan geç Kendi kendine cesur ol cesur ol diye söylen ve yumruk atmayı öğren. Dövüş filmleride etkili olur.
Bunun yüzünden hep ezildim ben ilkokulda ama lisede bende artık kavgadan kaçmamaya başladım ve beni ezmiyorlar artık kavgadan korkanı eziyolar kavgadan korkma