AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
289Cevap
İlk yumruğu ya da çantası sen patlat kafasına kazanirsin
Tutucaksın saçından kafayı çakıcaksın başka yolu yok :D
Agzinin ortasina saplagi patlatacaksin. Ilk vurusu sen yaparsan her zaman sen kazanirsin. Kavga ettigin kiz olursa sacini yakala diz vur karnina ufff cok kotuyum yaaaa:))
kavga edemiyosan gül bazen yumruktan daha etkili oluyo :)
Aynı sorun bende de var asla biriyle kavga edemem ki kavga etmek bir kızda çok itici duruyor. Çok seviyesizce bence. Ama illa ki kavga ediceksek saçını tutardım ve kesinlikle tekme yapıştırırdım :D
Gözüne yumruk at sonra yak bir sigara canın istedikleri bir yumruk çak
@ddsbzkrt bir yumruklu durdurabilecek miyim ki sanki :))
oha orda ben olacaktım dövmüştüm o kızları, saç baş olayına girme ama yumruk atmayı biliyorsan nokta atış yap tabi hızlı olman lazım sdfgh dövüş dersleri verim
kız dedıgın kavga etmez agır baslı olur he deyıp gec biri bişey dedıgı zaman seviyesine ineceksen o senın sorunun
ben hiç kavga etmedim iyiki de etmedim sataşan da olmadı ohh:D
Google' ya kavga nasıl edilir yaz search et çıkar. Bize ne soruyon sanki milli bokscuyuz.
Cuneyt arkin izle gerisini halledersin (hallolmasada halledersin)
Kavga etmeden dille çözmeye çalış, onun dışında kavga teknikleri öğretmek bana göre değil maalesef. :D
Kavga iyi bişey değil ama hakedene cevabını verceksin sağda solca ne bulursan salla kafasına kafasına :)
Kendine güven yeter karsındakinden asla korkma, dayak yiycegini bilsende korkma
dirençliysen ilk sana vursun sonra canlarını çıkar dirençsizsen hiç boşa kavgaya girme her şekilde alttasın...
elinde ne varsa salla qitsin vur tokatıda yapıssın kızların en zayıf yeri tut kalcasına bir parmak at olsun bitsin :9
Eğer arkadaşlarini seviyorsan yardim edecen tabi yardim etmediğini takdirde s seni dislarlar cana yakinsan onlarla el kaldrman gerek yani
kavga ya da boş konular üzerine tartışan kızlar en itici kızlardır. kötüyle kötü olmamak mesele. sana yeri geldiğinde susmak yakışır
valla bende senin gibiydim içime ata ata sinir hastası oldum geçen kızın azindan burnundan kan getirdim :D
yani bizim ilk okulda genelde kızlar kavga ederdi yapabileceğin en iyi şey bir anda kızın saçını tutup etrafında döndür yere at sonra dal gözlemler sonucu en iyi hareket bu
kendine güvenmen lazım karşılık vermelisin yoksa seni korkak sanarlar hep senle uğraşırlar
Önce bir kendine güven özgüvenin tam olsun kendini nasıl aslan gibi görüyorsan o yöntemi dene
Hiç bsy yapamazsn sac diplerini yol acidan ztn bsy yapamaz sana
Sol elinle sacindan cekiceksin sag elinle vuracaksin bacim
kung fu :D
sen elinde çakı falan bulundur kimseye göstermeden halldersin işini
burnuna bir tane salam vur o kalkana kadar zaten diğerleri kaçmış olur
biz direk bacak arasına diz atarız kızlarında bir zayıf noktası var mı bilmiyorum
dayak yemeden dayak atmayı öğrenemezsin
( Milli sporcu nasiyatı )
chun li gibi amuda döner tekme at sonra combo hit combo ve fatality
Soldan şaşırtma ver sağ tekmeni açıkta kalan bele yapıştır ölmezse de sakatlanır
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar nedir allah aşkınıza yapmayın sizin küçüklerinize böyle şiddet içerikli cümleler tavsiyeler kullanmamanız lazım kardeşim sende boşver aldırma görme en iyisi budur.
osmanlı tokadı atmayı öğren kavga etmene gerek kalmaz.
Kavga etmeyi öğrenmek bir bayana artı değil eksi katar.. Taş yerin de ağırdır.
flım seyret ve eve bır boks torbası al hem spor yapmıs olursun hemde kavga yapmasını ogrenırsın
kanka direk çeneye çalışcaksın sağ ayağın arkada omuzdan destek alarak çeneye vuracağın sağlam bir yumrukla bayıltabilirsin bile saygılar
edepli edebinden susar edepsiz ben susturdum zanneder.
Kavgada soguk kanli davranmalisin yapman gerekeni karsndaki adamdan once dusunmelisin yuz ifadesnden belli olur yani
bu tarz benim i izle tartışmayı öğrenirsin;)
özlem , ayşenur iyi takibe al
Şakak kemiğine veua çenesine kesintisiz 6 7 yumruk işini görür
korkmayacaksın ilk olarak kendine güveneceksın o sana 10 vursada senin bir tane vurman yeterli bence
l*n bir kıza da hiç yakışmaz kenar mahalle dilberi gibi. kız dediğin edepli ağırbaşlı olacak...
Unutma güç bilekte değil yürektedir sen gir gerisi gelir
Allah ne verdiyse gir yerden bulursan kafaya yerlestir
erkekse çüküne vur kızsa saçını çek bunları dene olmazsa beni bul
Burada böyle saçma bir soru soracağına git bir savunma sanatı öğren, parası neyse ver.
hiç kavga etmedim o yüzden bilmiyorum ama sanırım saçlarını tutman çok önemli bir hamle olur
Tam çenesinin köşesine vur ya bayılır ya da ölür #^_^#
kafa atarken sağ bacağını geriye cek kafa yı sallarken belden destek al direk boyundan alırsan sakatlanırsın
hahhaha krize girdim bjdfkghjmö
Erkeksi taktik:)+1
kalçamı atıyon kafamı bılader
Adam haklı
Sağ bacağını geriye çekip belinden destek almaya kalkana kadar komaya girer o ayrı dengesi bozulur :DDD
Sen romeooosun, Rocky değil :D
Sen kavga etme bence
Kendini anlatmissin kiz o. Harektleri nasil. yapsin
anırdım ahdjbasdvsf
Yok boyle martial art hahahahha :))
Öncelikle korkularını yen ondan sonra kavgaya kendin gidersin zaten.
Ilk hamleyi ondan bekle baktin sana vurmaya calisiyor tut sacindan yere yapistir sonrası gelir.
oluruna bırak :) bir insan çok isnirlrndiği zaman kendini bile taniyamaz :) sadece çok sinirlenmene bak :)
Yapistin mi saçlara direksiyon senin elinde istediğin yere sür. d sende savasci ruhu var ama o heyecani atlatmak lazim
en doğrusunu yapmışsın , kavgaya gerenk yok , en kötü ihtimal laf sokma kabiliyetin varsa bu yolu dene derim ;)
cesaretini topla sana artistlik yapan senden büyükj bile olsa bir tane vur dayakda yesen kavgaya ilk admını atmış oılursun cesaretlenirsin
omuzdan güç alarak çenesine patlat iki dene. ardından elmacık kemiğine.. nakouvt :D doru mu yazdım ki la :D
hiç düşünme kafanı yorma direk suratına patlat bitane hala konuşursa bitane daha patlat hepsi bu kadar :)
hacı bunuda sormayın bee kavga kurslarına gıt burdan mı ogrencen nasul becercen
Çok iyi kavga etmen için önce çok iyi dayak yemelisin. :))
Nefesini kesmelisin direk gırtlağına saldırman lazım
hiç bişey yapamıyosan bıçak taşı yanında a. m. k :D