60 yaşında adam ne hakla nasıl bir zekayla bana imam nikahı teklifinde bulunuyor?

Bu nasıl bi mallık? İş başvurularındaki bulundum birkaç yer özel asistanlık dedi ben de öyle çıkınca bu son aradığım yere abi sizinki normal sekreterlik demi dedim evet dedi diğerlerini Allah ıslah etsin dedi ertesi gün görüşmeye geldim adam yönetmenmiş bana kocası kötü olan cimri olan çalışanıyla yaşadığı ilişkisini anlattı kadın şu an 28 yaşındamymış bunla ilişki yaşarkense 24 felan. Ondan sonra ben işe ihtiyacım olduğunu ailevi sıkıntılarım olduğunu söylediğim için bana sevgili bul kendine baktır dedi ev araba iste dedi ben de nerden buluyum dedim ve ben kendimden küçük erkeklerden hoşlanıyorum kendimden büyük erkeklere otomatik abi gözüyle bakıyorum dedim. Buna rağmen mal adam mesela ben dedi ama size abi dedim dedim Ohoo yaptı kestirip attı sen yok size abi dedim senden bi bok olmaz dedi 60 yaşındaymış 60! Ben 22 yaşındayım 40 yaşındaki erkekler bana kızım diyerek konuşur
Güncellemeler
+1 yıl
Bana yönetmen olduğu için yaşlılarla sevgili olarak oyuncuların ünlü olduğundan bahsetti ben de Allah korkusu insanı farklı kılar dedim. Bi de işte sonra bana kendine ev aldıracak sevgili derken ben kimseyle aynı evde yaşamam dedim imam nikahı dedi mal. He ben de o kadar değersizdim sakına sakına koruduğum bedenim 24 yaşıma geldiğimde demek imam nikahından çıkmış halde resmî nikahla yeni biriyle evlenmeyi bekleyecekti ha bu ne be tam mal
Güncellemeler
+1 yıl
Iyy nedense kötü hissediyorum ağlayasım geldi
60 yaşında adam ne hakla nasıl bir zekayla bana imam nikahı teklifinde bulunuyor?