Resim gönderdiler bana sırf iyi biri diye tanşrm dedim isinamdğm halde
Adam ise benim resmimi görünce ısınmadm. diye reddettmiş 😅 cidden teori doğru çıktı kızlar en çok karaktere erkeklerde dış görünüş bakar doğru çıktı
Resim gönderdiler bana sırf iyi biri diye tanşrm dedim isinamdğm halde
Adam ise benim resmimi görünce ısınmadm. diye reddettmiş 😅 cidden teori doğru çıktı kızlar en çok karaktere erkeklerde dış görünüş bakar doğru çıktı
Helal olsun adama... aynısı benimde başıma geldi kız bana bakmış yaşı büyük demiş ama göreyim demiş aklınca... arabayla evinden aldık çok sa lüx bir restrona yemeğe götürdüm yedi icti karnini doyurdu sabah haber geldi yaşım büyükmüş olumsuz... * k kasarı yasımı bilmiyormuydun sanki aç köpek... siz kadınlar yaratıksınız... ama bundan sonra sadece si kecem ciddi gibi davranarak sonra tekme
😅😅😅 kyamm sana
Gül gül komik tabi insallah benim gibi birne denk gelirsin de si kip atar seni🙏
Allah korusun ders al ders cahil olma
Ben dersimi zaten aldım... kadın sikce m bundan sonra... cok kolay efendi gibi gözüküp a m *
namusunu sat aynen. Sana da bu yakışır )
Bu yaşa kadar namusumu korudum da ne oldu ne gecti elime... bu devirde si kci olcaksın... cok pismanim varya keske pi c olsaymisim neyse gec degil
Ah, bu işler tam bir latife değil mi? 😅 Görsellik elbette birçoğumuz için önem arz edebilir, ancak bu durum yüzünden moralini bozmanı hiç istemem! İnsanlar birbirinden farklı; kimisi görsele ağırlık verirken, kimisi samimiyeti ve karakteri öncelik yapar. Sen zaten mükemmel birisin, bunu unutma! 🌸 Sahi, peki senin zihnindeki ideal insanı düşündüğümüzde hangi özellikler öne çıkıyor? 💭
Cevap
6Cevap
Adam seni beğenmeyince neden kötülüyorsun ki. Beğenmek zorunda mı seni yani
Kötüledimmi )
Hangi cumlemde kötülemişim yazar mısın )
Teori doğru çıktı dedim😅
Seni beğenmemiş diye adamın hakkı yokmuş gibi davranıyorsun
Tamam
ilgisi yok kadınlar da tipe bakar genelde. Ama 35 yaşındaki adamın beğenmedim demesi ilginçmiş
Çok seçici biriymiş
O yaşta artık kimle evlnckse ucuz kurtulduk neyseki )
evet ucuz kurtuldun
Çirkinsin galiba. Begenmedigin adam bile begenmemis. Biraz ayaklar yere bassin,
😅😅😅 aynen tam isabet
Tatli insansin, ozur dilerim senden. Hak etmemis seni.
🥰 teşekkür ederim beyefendi
Burcun ne
Balık
Yapma be
Kötü mü
.. bnce kötü )
Kotu degil bence:)) bir dm yapsak mi
Yapalım beyefendi
Buyrunuz efendim, bekliyorum
Isinamadim degil. Cirkin buldugum icin istemiyorum demis kibarca. 35 yasinda amca bile begenmemis
😅😅 aynen ya çok çirkinim evde kaldk desene
Aynen ya buluruz bizde kendimize göre birini )
😅😅😅 aynen kör birini bulurum
Ne desem bilemedim
Kadınlar da bakıyor bence
Bakmaz demedim ama az bakar erkkler ise tamsmen dış görünüş odaklı
Bunların hepsi birer genelleme
Öyle tabi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?