- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılİmam nikahı papaz nikahı sakallı nikahı diye ayrı ayrı nikah yoktur..
Nikah, nikahtır ve bunu sadece imam kıyması gerekmez..
Nikahın şartlarından biri de duyurmak, ilan etmektir..
Nikahta şahitlik de bu yüzden önemlidir..
Gizli saklı nikâh olmaz, aksine herkesin bileceği anlayacağı tarzda olmalı..
#Vesselam014 Yorumla
Soran+1 yılAileler biliyor onun disinda bilen yok
- +1 yıl
İmamlar, resmi nikâh belgesi olmadan kılmıyor diye biliyorum..
Ailelerin nikahtan haberi varsa genelde nişanlılık döneminde yaparlar, ki el ele tutuşma vs durumlarda sözde (!) günaha girmesinler diye yaparlar..
Fakat bilmiyorlar ki nikah kıyıldığı andan itibaren karı koca oluyorlar ve yapmaları gereken bazı sorumluluklar başlar.. Yatak odası dahil..
Cehalet yani..
Soran+1 yılBu kişi müdürüm bana bekarım demişti ve ilgili davrniyordu 1 bucuk yil ayni yerde calisiyoruz beni asiri kiskniyordu hala kiskaniyor ve ilgiliydi ondan cesaret alip ona acildim 1 yil sonra cunku ondan adim gelmiyordu acik acik soylemiyordu sadece ilgisini sevgisini gosteriyordu 2 ay once acildim yari evli sayilirim dedi banada bekarim demisti sonra dedi bekar evinde yasiyorum sadece imam nikahi var kagit ustu bir sey yok kimse bilmiyor o baska sehirde zaten dedi zorlu hayatim oldu vs dedi bende zamanla sogudum ondan şimdi son zamanlarda benim kafami karistirmaya callisiyor eskisi gibi ilgili davraniyor bu arada ben 25 yasindayim o 34 yasinda bana karsi begenisi ilgisi hoslantisi var ama sogudum ondan ve cok buyuk hayal kirikligina ugradim simdi etrafimda ilgili davraniyor soyledigimde boyle degildi sonra ilgili oldu
- +1 yıl
Detayını bilemem ama soğumakta haklısın
Böyle birine de güven olmaz altından her şey çıkabilir
Soran+1 yılİstifa ettim evli oldugunu duyunca izin vermedi benim yuzumden ekmeginde olma dedi patronumu bekledim 2 ay gelmedi bende kaldim ama surekli beni dusunuyormus gibi yapiyor dun yemek ismarladi istemedim asiri zorladi kabul ettim tabagimi hazirliyor benimle konusmaya calisiyor ilgili davraniyor kisa kesiyorum uzak duruyorum işte ariyorum bulup cikicam zaten ve aramizda bisey olmadi olmamasina ragmen beni cok kiskaniyor ozellikle patronumdan bir personeli kovdurdu bana ilgisi vardi diye
- +1 yıl
İş tehlikeli bir boyuta geçecek gibi
Ayrılmakta fayda var
Soran+1 yılNasıl tehlike ben uzak duruyorum olabildigince ve iş ariyorum bulur bulmaz hemen cikicm ne olabilirki ben zaten ondan artik korkmaya basladim
- +1 yıl
Takıntı yapabilir gece seni takip edebilir dikkatli ol
Soran+1 yılYok artik o kadar degil
Soran+1 yılHem gece disari cikmiyorum
Soran+1 yılIsten evime evde işe gdiiyorum o kadar
- +1 yıl
Dikkatli ol yine de
Soran+1 yılOlurum teswkkur ederim
- +1 yıl
Ne demek
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 873 cevap paylaştı.
+1 yılResmi evliliği zaten vardır. Ya da aşırı islamcıdır. Mevcut devleti Müslüman saymadığı için nikahını da kabul etmiyordur. böyle mallar da yok değil.
029 Yorumla
Soran+1 yılYokmuş resmi
- +1 yıl
O zaman dini nikah kıyarak senden güzelce faydalanıp üç boşol ile kolayca uğurlamayı düşünüyordur. Polise gidip dini nikah kıymıştık desen seni kim ipleyecek. Sevgilimdi seve seve verdi dicek adamda. Hiçbir resmi şey olmadığı için nafaka vs mevzusu da olmayacak. İyi yere dükkan kurmuş yedin mi sende bunu yani. 🤔
Soran+1 yılBen değil başkası
Soran+1 yılO zaman resmi nikahida vardi bosandi ama dini nikah duruyor olabir mi
- +1 yıl
Başka açıklaması yok. Resmi nikah daha çok kadını korur erkeği değil. Dini nikahın mevcut devlet düzeninde hiçbir yeri yok. O sadece inançlı olduğumuz için yapmamız gereken bir şey ama iş hak konusuna gelince başka. Ayrıca resmi nikah olmadan çocuk bile yapamaz. Kimin üstüne çocuğu yazdıracak evlilik yoksa? E çocuk düşünmüyor bu şekilde düşünürsek kızı kullanıyor anlamı çıkmaz mı burdan. Her kimse Allah yardım etsin. Çünkü bildiğin kullanılıyor.
Soran+1 yılSadece dini nikahlari yok o zaman resmi nikahlarida var ya da vardi
- +1 yıl
Resmi nikah olmadan o evliliğin hiçbir ciddiyeti yoktur. Diyelim boşandı. Şimdi hukuk noktasını bilemem sonuçta dini nikahla aynı şekilde devam eder ama bu tür boşanma davalarında zamanaşımı var mı bilmiyorum. Sonuçta boşanmış görünüyorsunuz ama aradan çok zaman geçmiş ve hak iddaa etmemişsiniz bu zamanaşımı varsa ve dolduğunda belkide 3 boşol ile sallayıp gidecek.
Sonuçta dini nikahın olduğu müddetçe hiçbir haktan faydalanamayacak. Resmi nikah kıymasının adama zararı yok istese gider yapar neden yapmıyor. Bunlar pek sağlıklı ilişkiye yönelik sorular değil. Kadın resmen adamın ağzının içine bakarak yaşayacak.
Soran+1 yılOrası öyle. Bu kişi müdürüm bana bekarım demişti ve ilgili davrniyordu 1 bucuk yil ayni yerde calisiyoruz beni asiri kiskniyordu hala kiskaniyor ve ilgiliydi ondan cesaret alip ona acildim 1 yil sonra cunku ondan adim gelmiyordu acik acik soylemiyordu sadece ilgisini sevgisini gosteriyordu 2 ay once acildim yari evli sayilirim dedi banada bekarim demisti sonra dedi bekar evinde yasiyorum sadece imam nikahi var kagit ustu bir sey yok kimse bilmiyor o baska sehirde zaten dedi zorlu hayatim oldu vs dedi bende zamanla sogudum ondan şimdi son zamanlarda benim kafami karistirmaya callisiyor eskisi gibi ilgili davraniyor bu arada ben 25 yasindayim o 34 yasinda bana karsi begenisi ilgisi hoslantisi var ama sogudum ondan ve cok buyuk hayal kirikligina ugradim simdi etrafimda ilgili davraniyor soyledigimde boyle degildi sonra ilgili oldu
- +1 yıl
Bir kere dediğim gibi dini nikahın değeri bu kadar işte. Başka biri gelir hoşlanılır diğerine boşol deninir gider. Yenisine eğer çok sevilmişse resmi nikah kıyılır özel hissettirilir sanki diğer yaptığı bir haltmış gibi. Sen karakterine bakacaksın. En önemlisi seninle tanışırken yalan söylemiş. Bekarım demiş. Sonra ise yarı evliyim zaten uzakta gibi konuşmuş. Ben bu dediğinin dahi doğru olduğunu düşünmüyorum. Buda geçiş yalanı olabilir. Kim bilir diğer kadınla arasında ne oldu vs. Sözün özü eğer konuşacaksan sonuçta bu bir risk ve seni bağlar. Kadın cinayetlerinin hemen hemen hepsinin başında aşkım canım cicim vardı. Seviyorum ile başlayan bir çok cümle sela ile bitti. O yüzden öyle güzel laflara bakma. Adam olmasına bak. Adam olan böyle üçkağıtçılık yapmaz her yaptığı doğrudur nizamidir.
Soran+1 yılZaten mesafe koydum baska is ariyorim ve asla orali degilim biliyorum ona ikinci kez adim atmami bekliyor kendisini bu sekilde kabul ettirmeye calisiyor benden adim goremeyince aklimi karistiriyor eskisi gibi ilgili davranarak ben asiri sogudum hatta midem bulandi ama bu sekilde davranarak kotu oluyorum ayni yerde calisiyoruz mesafw koyabiliyorum ancak ama o beni dusunuyormus gibi yapiyor ilgileniyor biseyde diyemiyorum sadwcw kisa kesip uzak duruyorum
Soran+1 yılVe aramizda bir sey olmamasina ragmen o kadar kiskaniyorki tavir felan aliyor dik dik bakiyor
- +1 yıl
Bir kızı yatağa atmak için şiirler söyleyip parmağına yüzük takan erkek bile var. Eğer karşındaki normal şekilde bekar olan seni sevip sayan biri olsa zaten bu soruyu sormadın sorsan da sana ideal olabilir derdim ama karşında yalan söyleyen biri var. Sen bugün yalan söyleyen birine iki üç güzel lafına evet dersen yarın yaptığına üzülme. Yani eşini öldürüp mahkemede takım elbise iki üç güzel laf ile indirim almaya çalışmaya benziyor onunkisi. Yalan bir ilişkide çok önemli bir mevzu. Beyaz yalan da değil yani artı diğer tarafta neler yaşandığını da bilmiyoruz. O kadınla ilişkisini sadece onun anlattığı kadar biliyorsun ve karşındaki de yalan söylemekten çekinmeyen biri.
Soran+1 yılEvet zaten o yuzden midem bulandi sogudum ama arastiricam ailesine fake hesaptan yazip ogrenmeye calisicam cocugu var mı resmi evlimi bir sekilde ogrenip bana yanasmaya kalkarsda ona sakladigi seyleri soyleyip benden uzak durmasini soyliyicem
- +1 yıl
Ne kazandıracak ki sana. Yani belli ki hoşlanıyorsun yoksa bence bu kadar kurcalamaman lazım.
Soran+1 yılAslında hoslanmiyorum ama beni cok zor durumda birakiyor uzak dursa sıkıntı yok ama kendi halime birakmiyor beni işimede konsantre olamiyorum kafami karistiriyor uzak duruyorum kisa kesiyorum muhattap olmuyorum o yakin davraniyor
- +1 yıl
Eğer işine etki etmeyeceksen yani zarar görmeyeceksen bir süre soğuk davrandıktan sonra beni artık rahatsız etme diyebilirsin sert olarak. Bundan da anlamayan biriyse zaten tiksinilen türden biridir. Hayatında biri varken ki muhtemelen diğer kadını da mal gibi kullandı şimdi de anaa yazıyordur. Dereyi geçene kadar dayı demesi kolay. Hele bir de karşıdan tepki gelmiyorsa sert bu onunda rızası var aslında naz yapıyora yorumlanabilir. İşine etki etmeyecekse sert şekilde tepkimi koy bildiğin kız yani yok etki edecekse ya öyle iğrenç bir insana tahammül et ya da artık iş yeri sahibiyle mi konuşursun bilmem durumu anlatıp tazminatınla ayrılmayı iste.
Soran+1 yılKibarca uzak durmaaini soyliyebilirim
- +1 yıl
Zaten bugüne kadar kibarca uyarmandan yüz buluyor.
Soran+1 yılHiç uyarmadım sadece uzak durdum oda duruyordu biranda eskiisi gibi davranmaya basladi
- +1 yıl
Çıkmadık candan umut kesilmez ondandır.😂
Soran+1 yılAslinda hala ona ilgim oldugunu dusunuyor
Soran+1 yılNeyse ben goturdugum yere kadar gotururum iş cirkin boyuta gelirse cikarim
- +1 yıl
Dediğim gibi öyle nazikçe reddedersen ona umut vermiş olursun. Aslında senin içinde onun içinde kötü üstelik bence değmicek bir insan için daha fena. Hayırlısı.
Soran+1 yılKaciyorum uzak duruyorum oda farkinda ayricam 34 yasinda imam nikahli evli olduda karsilik verdim ne olmasini bekliyor ne olucak sonu olmiyan bir iliski
Soran+1 yılSanirim amcasinin kiziyla evlenmis bana amcasindan zamaninda cok utandigini simdi kavgali hatta kanli bicakli oldugunu soylemisti onun disinda bir ara arapca ve turkce karisik telefonla bagira cagira surekli biriyle kavga ediyordu bu kisi afganistanli
- +1 yıl
Bide Afganistanlı filan. Berbat bir insana denk gelmişsin o kadar söyleyim. Arapça biliyorsa nereli bu herif Mardini filan mı?
Soran+1 yılOzbekli 7 yil turkiyede arabistanda buyumus 4 dil biliyor ama ben ona bunlardan dolayi hoslanmamistim zaten bastada biliyordum ilgim yoktu bana karsi ilgisi ve merhametli olusundan hoslandim
- +1 yıl
Diğer ilişkide olduğu kişiyede emin ol başta sana yaklaştığı gibi yaklaşmıştır ama bir şeye sahip olduklarında işte o zaman şu an davrandığı gibi davranmayacak. Biegün sana öyle bağırdığını düşün başka bir ilişkisi varken. Bunu rahatlıkla yapabilecek karakterde görünüyor. Eğer adam akıllı olsaydı zaten başkası varken gidip sana kur yapmazdı neyse Allah yolunu açık etsin 😂
Soran+1 yılHaklisiniz uzak duruyorum durmayada devam edicem zaten kiskandiginda bagiriyordu aramizda bisey olmamasina ragmen işimi bahane edip ve acilmamistim ona ilk ilgili oldugu zamanlar her neyse iş bulup cikicam zatwn
+1 yılYasal sorumluluktan kacmak icin. Ozellikle dini nikah yapip bunu saklamak apayri hile. Nikahin amaci duyurmaktir.
04 Yorumla
Soran+1 yılSakliyor
Soran+1 yılAilesi biliyor onun disinda baslalari bilmiyor
- +1 yıl
Milletin kafasini aklim almiyor artik. Gizli sakli olan seylerle kendilerini kandiriyorlar sadece.
Soran+1 yılya da resmi nikahida vardi bosandi imam nikahi duruyor oda cocuğu var belki ondn dini nikahi bozmuyor
resmi nikah kıymıyorsa eşi vardır belki boşanmamıştır
014 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum bana yok dedi bu kişi müdürüm bana bekarım demişti ve ilgili davrniyordu 1 bucuk yil ayni yerde calisiyoruz beni asiri kiskniyordu hala kiskaniyor ve ilgiliydi ondan cesaret alip ona acildim 1 yil sonra cunku ondan adim gelmiyordu acik acik soylemiyordu sadece ilgisini sevgisini gosteriyordu 2 ay once acildim yari evli sayilirim dedi banada bekarim demisti sonra dedi bekar evinde yasiyorum sadece imam nikahi var kagit ustu bir sey yok kimse bilmiyor o baska sehirde zaten dedi zorlu hayatim oldu vs dedi bende zamanla sogudum ondan şimdi son zamanlarda benim kafami karistirmaya callisiyor eskisi gibi ilgili davraniyor bu arada ben 25 yasindayim o 34 yasinda bana karsi begenisi ilgisi hoslantisi var ama sogudum ondan ve cok buyuk hayal kirikligina ugradim simdi etrafimda ilgili davraniyor soyledigimde boyle degildi sonra ilgili oldu
Soran+1 yılPeki bana neden yanasiyor
Soran+1 yılCok dinine onem veriyorki imam nikahi kaliyor zina yapacak biride degil bana yanasma amaci ne
Soran+1 yılUzak duruyorum hic orali olmuyorum ama kafami cok karsitiriyor kendi halime birakmiyor beni
Soran+1 yılYol veremiyorum ayni yerde calisiyoruz sadece mesafe koyuyorum o kadar yollarimi ayiramiyorum
Soran+1 yılHayatima bu yasima kadar kimse girmemis sirf o uzak dursun diye sevgili yapamam
Soran+1 yılYapmam hele evli biriyle asla
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılOlur da ileriye gidilirse günah olmasın diye ve ailelerin haberi olsun diye.
05 Yorumla
Soran+1 yılAilelerin haberi olmazsa sayılmazmi nikah
- +1 yıl
Sayılır, iki şahit yeterli
Soran+1 yılBu kişi müdürüm bana bekarım demişti ve ilgili davrniyordu 1 bucuk yil ayni yerde calisiyoruz beni asiri kiskniyordu hala kiskaniyor ve ilgiliydi ondan cesaret alip ona acildim 1 yil sonra cunku ondan adim gelmiyordu acik acik soylemiyordu sadece ilgisini sevgisini gosteriyordu 2 ay once acildim yari evli sayilirim dedi banada bekarim demisti sonra dedi bekar evinde yasiyorum sadece imam nikahi var kagit ustu bir sey yok o baska sehirde zaten dedi zorlu hayatim oldu vs dedi bende zamanla sogudum ondan şimdi son zamanlarda benim kafami karistirmaya callisiyor eskisi gibi ilgili davraniyor bu arada ben 25 yasindayim o 34 yasinda bana karsi begenisi ilgisi hoslantisi var ama sogudum ondan ve cok buyuk hayal kirikligina ugradim simdi etrafimda ilgili davraniyor soyledigimde boyle degildi sonra ilgili oldu
- +1 yıl
Abla o kadar yazmışsın ama okuyamam kusura bakma
Soran+1 yılPeki
Hukuki olarak sana bağlı olmamak, rahat hareket edebilmek, istediği zaman kolayca bırakmak ve üzerinde bir hakkının olmaması için.
03 Yorumla
Soran+1 yılBu kişi müdürüm bana bekarım demişti ve ilgili davrniyordu 1 bucuk yil ayni yerde calisiyoruz beni asiri kiskniyordu hala kiskaniyor ve ilgiliydi ondan cesaret alip ona acildim 1 yil sonra cunku ondan adim gelmiyordu acik acik soylemiyordu sadece ilgisini sevgisini gosteriyordu 2 ay once acildim yari evli sayilirim dedi banada bekarim demisti sonra dedi bekar evinde yasiyorum sadece imam nikahi var kagit ustu bir sey yok kimse bilmiyor o baska sehirde zaten dedi zorlu hayatim oldu vs dedi bende zamanla sogudum ondan şimdi son zamanlarda benim kafami karistirmaya callisiyor eskisi gibi ilgili davraniyor bu arada ben 25 yasindayim o 34 yasinda bana karsi begenisi ilgisi hoslantisi var ama sogudum ondan ve cok buyuk hayal kirikligina ugradim simdi etrafimda ilgili davraniyor soyledigimde boyle degildi sonra ilgili oldu
Soran+1 yılBeni cok yordu zatwn anlamsiz tavielariyla
zina olmasın diye vnckck
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki zina olmasin diye onu yapiyorsa imam nikahida olsa evli bir kiza neden ilgi gosteriyor onun aklini karistirmaya calisiuor kiz karsilik versede zina etmiyecegime gore o akilla kiymissa nikahi
+1 yılİmam Nikahı Zorunlu Ama Dinimizce :)
047 Yorumla
Soran+1 yılResmi kiymiyor
- +1 yıl
Resmi Kıymıyorsa Dini Kıymak İyi Kıyanlar Var Günümüzde de Devam Ediyor
Soran+1 yılAma sakliyorda evliligini
- +1 yıl
Bunu Araştırabilirsin Gizlice
Soran+1 yılNasıl
Soran+1 yılBence resmi nikahta vardi bosandi imam nikahini bozmuyor oda cocugu var belkide ondan dolayi ya da karisi baskasina gitmesin diye cunku imam nikahinda oyle bir sey var sanirim bos ol dedigin zaman eski eşin başkasiyla olduktan sonra ancak sana geri donebilir tekrar evlenebilirsiniz
Soran+1 yılBunu goze almiyordur
- +1 yıl
Olabilir dediklerinize katılıyorum resmi bildiğim kadarıyla tekrar kıyabilir karşı tarafta imam nikahı ile evlenebilir eşiniz bir yerde çalışıyor mu
Soran+1 yılEşim değil
Soran+1 yılCalisiyor bu kişi müdürüm bana bekarım demişti ve ilgili davrniyordu 1 bucuk yil ayni yerde calisiyoruz beni asiri kiskniyordu hala kiskaniyor ve ilgiliydi ondan cesaret alip ona acildim 1 yil sonra cunku ondan adim gelmiyordu acik acik soylemiyordu sadece ilgisini sevgisini gosteriyordu 2 ay once acildim yari evli sayilirim dedi banada bekarim demisti sonra dedi bekar evinde yasiyorum sadece imam nikahi var kagit ustu bir sey yok kimse bilmiyor o baska sehirde zaten dedi zorlu hayatim oldu vs dedi bende zamanla sogudum ondan şimdi son zamanlarda benim kafami karistirmaya callisiyor eskisi gibi ilgili davraniyor bu arada ben 25 yasindayim o 34 yasinda bana karsi begenisi ilgisi hoslantisi var ama sogudum ondan ve cok buyuk hayal kirikligina ugradim simdi etrafimda ilgili davraniyor soyledigimde boyle degildi sonra ilgili oldu
- +1 yıl
Anladım şimdi ilgi alaka olunca açıldınız sizde eski müşterilerden bence gizli gizli durumu araştırma yoluna gidin derim kalbim pek iyi şeyler hissetmedi açıkçası
Soran+1 yılZaten ben İstifa ettim evli oldugunu duyunca izin vermedi benim yuzumden ekmeginde olma dedi patronumu bekledim 2 ay gelmedi bende kaldim ama surekli beni dusunuyormus gibi yapiyor dun yemek ismarladi istemedim asiri zorladi kabul ettim tabagimi hazirliyor benimle konusmaya calisiyor ilgili davraniyor kisa kesiyorum uzak duruyorum işte ariyorum bulup cikicam zaten ve aramizda bisey olmadi olmamasina ragmen beni cok kiskaniyor ozellikle patronumdan bir personeli kovdurdu bana ilgisi vardi diye
Soran+1 yılEvet sakldigi cok sey var nasıl bulabilirim musteri gibi yapamam ama fake hesaptan ailesinden birine yazip ogrenmeye calissam
- +1 yıl
Oda olur dediğim şekilde de de olur durumu didikleyin bence başka ne yapmayı düşünüyorsunuz
Soran+1 yılAslinda hic arastirma konusma dusunme gibi cabaya bile gerek duymuyordum ama uzak durmuyor benden ve istwr istemez merak ediyorum hayatini o sekilde yapmayi deniyicem ama zor durumda birakirmiyim acaba onu
- +1 yıl
Gizliden yaparsan incitme gibi bir şey olmaz siz bir an evvel araştırmaya bakın benim kalbim pek iyi şeyler hissetmiyor bu hissettiklerim genel de çıkıyor
Soran+1 yılSizce ne olabilir
Soran+1 yılBeni üzecek biri oldugu kesin
- +1 yıl
Valla evli olduğu çocuğunun olduğu resmi nikahı var sana zorla dini nikaha zorlaması
Soran+1 yılKabul etmemki
- +1 yıl
Kabul etmezsin tamam ama araştırmanı yap kararını ver üzülmeni istemem senin seviyor musun peki
Soran+1 yılOnumu
Soran+1 yılYine yaparim
Soran+1 yılArastiririm yani
- +1 yıl
Evet onu seviyor musun
Soran+1 yılKafami cok karistiriyor birkac gun once artik sogumusumtum ondan ve uzak duruyordum ona karsi sessizlesmistim durgundum vazgecmistim ve icimde sogumustu ama yine eskisi gibi davranarak duygularimi karistirdi
Soran+1 yılBilmiyorum kafam cok karisik
- +1 yıl
Sen bu durumu netleştir sevgini aşkını ona göre netleştir sevdiğini anlayabiliyorum senin üzülmeni istemem bunu bil konuşmalarından iyi birisi olduğun belli
Soran+1 yılCok tesekkur ederim. Ben kendimden emin degilim ondan nasil emin oliyim ki olsam bile hem kendimden hem ondan bu kisi evli
Soran+1 yılBen kaciyorum uzak dueuyorum cunku hoş seyler olmiyacak biliyorum sevse bile sevsem bile
- +1 yıl
Evet orası öyle sen bir an evvel hemen halletmeye çalış yanlış anlama ama senden ricam var yaparsan memnun olurum yoksa problem değil
Soran+1 yılBuyrun
Soran+1 yılNasil halledicemki ona acik acik ancak sorabilirim baska turlusu kim niye cevap versin bana onun hakkinda sordugum seylere cevabi onda
- +1 yıl
Durum inşallah iyi çıkar senin açından ve senin içine kurt düşürmüş olmayayım ve kafanı karıştırma gibi bir şeye sebeb olmamışımdır umarım
Soran+1 yılYo hayir oyle bir sey yapmdiniz siz ne ricada bulunucaktiniz
- +1 yıl
Sen sorup cevap almak istesen bile kaçamak cevaplar veya cevap vermek istemeyecektir inşallah öyle bir şeyle karşılaşmazsın
Soran+1 yılNeden oyle yaparki
Soran+1 yılHic sormiyim o zaman hem daha kotu olur hatta akisina birakicam
- +1 yıl
Seninle sanal olarakta arkadaş olabilir miyim kabul edersen makbule geçer etmezsen hiç sorun değil tamamen sana kalmış bir şey konuşmalarından anladığım kadarıyla iyi bir insanın o yüzden istedim böyle bir şey
- +1 yıl
Yapmaz olur mu illa saklayacak bir şeyler vardır herkesin ister istemez demi ama
Soran+1 yılOlur sorun degil
Soran+1 yılTesekkur ederim
Soran+1 yılOnlari niçin saklar benden
- +1 yıl
Bilemiyorum seni kaybedeceği için olabilir üzüleceğini bildiği için olabilir
- +1 yıl
Çok teşekkür ederim mesajlarını bekliyorum arada memnun oldum kabul etmene
Soran+1 yılRica ederim :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim 🙂 mesaj attım size 🙂
Aşk İlişkileri konusunda 792 cevap paylaştı. Kurtulmak kolay ve masrafsız olsun diye
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Nafaka ve tazminat ödememek için
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevisip bitirmek için
00 YorumlaZina yapmamak için.
026 Yorumla
Soran+1 yılPeki zina olmasin diye imam nikahi kiyiyorsa evli biri oluyor sonucta ve neden bekar kiza ilgi gosteriyor onun aklini karistirmaya calisiuor kiz karsilik versede zina etmiyecegime gore o akilla kiymissa nikahi kiza yaklasma amaci ne
Soran+1 yılUzak duruyorum o durmuyor ve bu kişi müdürüm bana bekarım demişti ve ilgili davrniyordu 1 bucuk yil ayni yerde calisiyoruz beni asiri kiskniyordu hala kiskaniyor ve ilgiliydi ondan cesaret alip ona acildim 1 yil sonra cunku ondan adim gelmiyordu acik acik soylemiyordu sadece ilgisini sevgisini gosteriyordu 2 ay once acildim yari evli sayilirim dedi banada bekarim demisti sonra dedi bekar evinde yasiyorum sadece imam nikahi var kagit ustu bir sey yok kimse bilmiyor o baska sehirde zaten dedi zorlu hayatim oldu vs dedi bende zamanla sogudum ondan şimdi son zamanlarda benim kafami karistirmaya callisiyor eskisi gibi ilgili davraniyor bu arada ben 25 yasindayim o 34 yasinda bana karsi begenisi ilgisi hoslantisi var ama sogudum ondan ve cok buyuk hayal kirikligina ugradim simdi etrafimda ilgili davraniyor soyledigimde boyle degildi sonra ilgili oldu
Soran+1 yılHayatima bu yasima kadar kimse girmedi o uzak dursun diye sevgili yapamamki yagmurdan kacarken doluya yakalanmiyayim varmis gibi yaparim sadece
Soran+1 yılOlabilir ama iyice hirslanmasin bir gun evlenecegimi zannetti kekeledi dumura ugradi sadece zannetti onun disinda parmagima nişan yuzuklero takiyorum gozu surekli parmagima takiliyor
Soran+1 yılŞu an bir iş bulmadan ayrilamam sorumluluklarim var yoksa bir saniye kalmazdim
Soran+1 yılSaplantı yapmaz herhalde
Soran+1 yılAma şunu kafasina koymus gibi benimle olmayı bastada asiri ilgiliydi etrafimda donuyordu yuz vermiyordum kesmisti ilgisini sonra benim olustu simdi yine uzak duruyorum evli oldugunu duyunca belki yine bir yerden sonra keser ilgisini pes eder yani
Soran+1 yılHic bu zamana kadar oyle temasta bulunmadi bulunursa zaten izin vermem ama cok basbasa kaldigimiz zamanlarda oldu hiç yeltenmedi
Soran+1 yılHayir ofis
Soran+1 yılServis elemaniyim cok is tecrubem olmadi burada evime yakin ve muhiti insanlari guvenilir diye baslamistim daha once cocuk baktim e ticarette calistim ve stilistlik yaptim en son işimde bu oldu
Soran+1 yılSanirim buda amcasinin kiziyla evlenmis bana amcasindan zamaninda cok utandigini simdi kavgali hatta kanli bicakli oldugunu soylemisti onun disinda bir ara arapca ve turkce karisik telefonla bagira cagira surekli biriyle kavga ediyordu bu kisi afganistanli
Soran+1 yılNeden uzak duruyorum zaten
Soran+1 yılKarsilik vermiyorumki
Soran+1 yılHiç yanaşmadı oyle taciz gibi seylwr yapmaz onun disinda kotuluk yaparsa ancak ona karsilil verirsem elde edince yapar onunda bilincindeyim zaten yani uzak duruyorum is bulup cikicam heryerden engelliyicem
m*l olduğu için
07 Yorumla
+1 yılÇakmak için
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım