AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Şeref. siz olduğu için
Mantikli sebebi olamazmi sizce hic karaktersiz birine benzemiyordu ama bana karsi ilgisi vardi evliydi madem neden ilgi besledi ve gosterdi bilmiyorum
Evliyken birine ilgi gösterene şeref. siz deniyor zaten
Oyleymis
Karakter yoksunu olduğu için
Mantikli sebebi olamazmi sizce hic karaktersiz birine benzemiyordu ama bana karsi ilgisi vardi evliydi madem neden ilgi besledi ve gosterdi bilmiyorum
Ortada varsa bir çıkar meselesi. Karakterden karaktere bürünebilir
Bana karsi ilgiliydi patronumdan kiskaniyordu benimle ilgileniyordy hoslaniyordu 1bucuk yil ayni yerdeyiz o soylemeyince ben acildim yari evliyim dedi bekar evinde yasiyor bende uzak duruyorum kaciyorum oda benimle konusmaya calisiyor farkinda bana umit verdiginin
Dedim ya karakter meselesi😊 zafere giden her yol mubahtir mantığıyla her yolu deniyor işte
Çıkmami nedwn istemedi vicdan azabi ceker diyemi cunku bana asiri umit vermisti evli oldugunu duyunca yikildim ogrendigimden beri uzak duruyorum yuzune bile bakmiyorum beni guldurmeye calisiyor konusturmaya calisiyor
Uzak durmaya devam et yanına bile yaklaşmasın. İletişimi tamamen kesmelisin
Konusmuyorum o konusuyor arada yuzune bile bakmiyorum kaciyorum ondan
Çapsız herif 😏 sen keyfine mutluluğuna bak
Simdide tavir almis bana karsi ve kaciyor benden
Nasıl bir tavır
Oksuruyordu tarcinli su goturdum oda bana bakti dedi icine zerdecalla zencefilde kat bunu guzel sekilde demedi tabi tiripli tavirli sekilde dedi bende gulumsedim peki dedim benden kacmaya basladi duygularimi soyledigimde bile kacmiyordu aksine iyiydi ben kaciyordum uzak duruyordum
Ya tamam da onun sana oyle davranacağı belliydi. Uzak durmani söylemiştim ne hali varsa görsün. Şu bile goturme iyilikten anlamayıp bide emir veriyor. Hala neyin peşindesin
eğlenmek için olabilir
bilemezsin kişiliği ya aldatıcı olabilir
Yuzune bile bakmiyorum bir is bulsam hemen cikicam cikmami istemedi ekmegimden etmek istemezmis
Bana karsi ilgiliydi patronumdan kiskaniyordu benimle ilgileniyordy hoslaniyordu 1bucuk yil ayni yerdeyiz o soylemeyince ben acildim yari evliyim dedi bekar evinde yasiyor bende uzak duruyorum kaciyorum oda benimle konusmaya calisiyor farkinda bana umit verdiginin
yani olmasa eve atacak idi olan olacak bitecek
Bendr kosarak goderdim zaten
mükemmelsin :)
Tercih etmemiş sanırım ajdjd
Uzaklaşmaman için saklar
Sonra neden soyler bana karsi ilgiliydi patronumdan kiskaniyordu benimle ilgileniyordy hoslaniyordu 1bucuk yil ayni yerdeyiz o soylemeyince ben acildim yari evliyim dedi bekar evinde yasiyor bende uzak duruyorum o zaman o gunde evli oldugunh demezdi
Yazik valla pis herif
Bence bi iliskide böyle seyler saklanmamali ve hatta olmamali eger baska biriyle istemeden bile evliyse önce onu halledip yeni bir iliskiye baslamliydi
Iliskimiz yoktu ama resmen flortoz takiliyorduk
Bisey sormak istiyorum, anlasilan senin aklin bunda kaldi hoslaniyorsun bunu sorduguna göre, bi arkadasina aynisi olsa boş ver birak naparsa yapsin sil onu demezmisin?
Derim zaten ona yakin degilim ki sadece ayni yerdeyiz biranda şoka ugradim hala onun sarsintisini yasiyorum ona asla yakin olmam degilimde zaten askimdan olsemde olmam kaciyorum kose bucak ondan
O yokmus gibi davranma normal davran sadece yakin olma gereksiz konusma yeter o daha cok batacaktir ona bence
Onun geldigi yerlede bulunmuyorum o geliyorsa ben cikiyoeum yuzune e bakmiyorum kaciyorum kacabildigim kadar oda farkinda o zaman normal davraniyim kacmiyim ama asla eskisi gibi samimi degilim olmamda zaten
👍🏼👍🏼
sence?
Saklaması doğru olmayabilir
Başka kadınlara daha fazla oynaşmak içindir
Ay ne kadar saçma bir durum bildiğimiz bilerek yapmış ya bunun başka bir açıklaması yok bilerek yakınlaşmış sonradan pişman olmuş yüksek ihtimalle
şu an bile konusmaya calisiyor uzak duruyorum yuzunu bile gormek istemiyorum.
Senden mi sakladı?
Herkesten sakliyor
Yol ver yalancıdan hayır gelmez
Zaten uzak duruyorum yıkıldim evli oldugunu duyunca o gun bugun yuzune bile bakmiyorum kaciyorum ondan hatta yarini istifa verdim cikmami istemedi patron yok dedi onu bekledim oda bir turlu kac hafta oldu gelmedi bende Şu an baska is bakiyorum bulsam şu saniye cikip telefonumu degistirip her yerden hayatimdan cikaricam bu sekilde dar geliyor orasi bana ve beni izliyor bazen iyi bazen soguk oluyor ama ben asla eskisi gibi degilim ona karsi
Sert tepkini göster bunun icin yalan söyleyen hersey icin söyler
Sadece benden degil herkesten sakliyor aramizda bisey yoktu sevgili degildik ama flortoz takiliyorduk benden hoslaniyir gibiydi patronumla konusmami bile istemiyordu sonra iste yari evliyim dedi
Aptal ya yarı evli ney 😂
Iste oyle dedi yani cinsel anlmada birsey yok sadeve imam nikahli evliyim demek istedi galiba bekar evinde yasiuor ve herkesten sakliyor asiri sogudum yuzunu bile gormek istemiyorum beni guldurmeye calisiyor izliuor konusmaya calisiyor sonra soguk yapiuor is bulsam Şu an mesaj atarim isi biraktim diye
O gun zaten yazdim istemedi cikmami
Hımm hakkında hayırlısı ya
Herkes sekss delisi
İpneliğinden saklar