Kötü olmayın lütfen artık?

Neden bu kadar kötüsünüz? İnsanlar dayanamıyor bazen intihar ediyor. Ben intihar etme aşamasında değilim ancak dayanacak gücüm kalmadı. Dinim günah olarak sayıyor intiharı Bu yüzden yapamam. Gerçekten dayanamıyorum çok zorlanıyorum. Söylediklerimize neden dikkat etmiyoruz? Neden karşıdaki insanı hiç düşünmüyoruz? Ben artık kaldıramıyorum. Neden bu kadar kötülük, Birisini küçük düşürmek, istemeyeceği bir şeyi ortaya çıkarmak, onu kötülemeye çalışmak güzel bir şeymi? Bakın arkadaşlar bu hayat geçici yarın bugün öleceğiz nasıl hesap vereceksiniz. Nasıl öbür dünyada kırdığınız, dalga geçtiğiniz insanlardan hak isteyeceksiniz o dünyada onlar sizi affetmezse ne olacak? Müslüman bir ülkedeyiz. çoğu insan dinimize inandığı halde müslüman kardeşine nasıl kötülük yapabilir? Bir de kardeşiz din kardeşiyiz nasıl yapabilir insan böyle şeyleri hiçmi acımaz insandaki bu kendini büyük görme, kıskanma, kibir ne kadarda kötü şeyler Allah hepimize hidayet versin ben çok yoruldum. Allah yardımcımız olsun. vallahide Allahın yardımına çok ihtiyacım var.
Kötü olmayın lütfen artık?