Zengin olduğumuz halde fakir hayatı yaşıyoruz. Atanınca burada mutlu olabilir miyim?

Arkadaşlar merhaba bizim baya malvarlığı var durumumuz iyi ama gel görki paramız hep yatırıma gidiyor ben bir gün olsun babamın para lazım mı dediğini duymuş değilim ben istersem sadece verir oda istemeye de utanırım istemem zaten düzgünce ihtiyaçlarımızı alamıyoruz annem evde eksik bir şey olsa al demez 1 aydır köyümüzdeki evdeler bende 1 haftadır yanlarına geldim evde sadece peynir zeytin patates bide bulgur var insan Bi markete gider düzgünce market alışverişini yapar gelir evin eşyaları eski saçma sapan bir hayatımız var eski insanlar neden böyle parasını sürekli yatırım yapıyor kendisini önemsemiyor cidden çok farklı bir kafa yapısı ben bu kadar zengin olmamıza rağmen bir meslek sahibi olayım kimseye muhtaç olmayayım diye çabaladım iyi bir puan aldım atama bekliyorum sizce farklı bir şehire mi gitsem ailemin olduğu yeri tercih edersem böyle Bi yaşamda mutlu olabileceğimi düşünmüyorum

Zengin olduğumuz halde fakir hayatı yaşıyoruz. Atanınca burada mutlu olabilir miyim?