23 yaşındayım zaten aşırı baskıcı bir ailem var haftada Max iki kez dışarı çıkıp iki saat içinde eve dönüyorum ve her çıktığımda bana hesap vermek zorundasın nereye gittiğini söylemek zorundasın diyo dün sabah arkadaşlarımla kahvaltıya gittim sonra eve geldim duş alıp lazere gittim oradan da başka arkadaşımla buluşup 8 de eve geldim başladı konuşmaya evden çıkınca eve girmiyorsun bu evin kurallarına uymak zorundasin bana hesap vermek zorundasın
Dedim ki ne sen benim sahibimsin ne de ben senin kölenim benim bu yaşta senden izin almami mi bekliyorsun haber veririm ve çıkarım normal olan bu artık çok zoruma gidiyo dışarı her çıktığımda bin türlü sorun yaşayarak çıkıyorum disaridayken bin defa arıyor beni eve geliyorum burnumdan getiriyo napicam
Dedim ki ne sen benim sahibimsin ne de ben senin kölenim benim bu yaşta senden izin almami mi bekliyorsun haber veririm ve çıkarım normal olan bu artık çok zoruma gidiyo dışarı her çıktığımda bin türlü sorun yaşayarak çıkıyorum disaridayken bin defa arıyor beni eve geliyorum burnumdan getiriyo napicam
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer