Ailem fazlasıyla ataerkil ve korumacı. Giyimimden dışarı çıkma saatime babam, evlendikten sonra kocam karar vermeliymiş. Küçük yaştayken misafirlikte vs şunu şöyle yap, böyle denilmez gibi şeyler söylediler. Bu yüzden içime kapanmaya, yanlış yapacağımı düşünmeye başladım hep. Ablalarımın belki farkında olmadan başkalarının yanında beni eleştirmeleri ozguvensiz kendi haklarini savunamayan biri yapti beni. Evin en kucuguyum o yuzden ablamla ne zaman tartissak ben hakli olsam bile onun yasi buyuk oldugu icin benim ozur dilemem gerektigini soylediler hep. Ablam ben küçükken beni sevmezdi. Dokundurtmazdı bile kendine. 15-16 yaşımda izin verdi kendisiyle temas kurabilmeme. Bu yüzden ailem bile beni sevmiyor başkaları nasıl sevsin diye düşündüm hep ve zaman geçtikçe daha çok içime kapanmaya, insanlardan uzak durmaya iletişim kuramamaya başladım. Arada bir kaç arkadaşım oldu özellikle lisede. Onlarla buluşmak istediğimde önce cinsiyetini, eğer erkekse onunla samimi olmamam gerektiğini söylediler hep. Akşam 5'ten sonra dışarıya çıkamam. Kapalı giyinmem gerek. Eğer evlendikten sonra kocam izin verirse istediğim gibi giyinebilirmişim. Bugün bana baskı yaptıklarını söylediğim için bana bir daha harçlık dahi vermeyeceklermiş. Arkadaşlarım artık beni cagirmiyorlar yanlarina cunku 5ten sonra bulustuklari icin hicbir zaman tekliflerini kabul edemedim. Ailem izin vermedigi icin. Cunku kadın kısmı akşam dışarı çıkamazmış. O yuzden arkadasim da kalmadi artik
Güncellemeler
+1 yıl
İleride evleneceğim insanın da kriterleri var onlar için. O kriterlere uymazsa evlenmeme izin vermezler.
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer